28 Temmuz 2016 Perşembe

Pvc sürgülü kapı emniyet kilidi

Pvc sürgülü kapı emniyet kilidi. Kale 287D döner sürgülü plus çelik kapı emniyet kilidi mandallı german barelli. Pvc , alüminyum, ahşap ve demir kapı -pencerelere uygundur. Pimapen kapı veya pencerenizin uygun bir yerine vidaları sayesinde takılır.


Vidalar paketinde mevcuttur. Uygulandığı pencerenin tam açılmasını engelleyerek havalandırma sağlarken düşme vakalarının önüne geçer. Sadece anahtarı ile açılabildiğinden tam güvenlik sağlar.


Prizler, dolaplar, çekmeceler, masa ve sehpa köşeleri, fırınlar, pencereler son derece dikkat edilmesi gereken alanlardır. Bu durumlar için üretilen kapı ve pencere emniyet kilitleri , priz koruyucular, köşe koruyucular, dolap kapağı ve çekmece kilitleri , fırın düğme emniyeti gibi ürünleri bu kategoride inceleyebilirsiniz. Yale P124W BEYAZ SÜRGÜLÜ PENCERE VE KAYAR KAPI KİLİDİ.


Pvc sürgülü kapı emniyet kilidi

Blıster Trajlı Daire Kilidi 12cm. Kapı kilidi dış kapılarda can ve mal güvenliğiniz için iç kapılarda da çocuklar ve diğer aile üyelerinin konforu için önemlidir. Hırsızlara karşı ve çocuk koruması için profesyonel güvenlik. Kapı ve pencerelerinize uyumlu farklı. TL den başlayan fiyatlarla.


Emniyet Kilidi Koyu Kahve. Artık günümüzde tüm pencereler ve balkon PVC veya alüminyum olarak kullanılıyor. TL Pirinç Barel mm 11. Yale sürma kapı kilidi burada devreye girmektedir, üstten takılan bu ürün hırsızlar pencerenin veya kapının kilidini açsa dahi içeriye girmelerini zorlaştıracaktır.


Sürme kapılar için çok kullanışlı ve uygun bir seçimdir. Sürgülü Çekmece Çocuk Kilidi. Desibel Alarmlı Kapı Stoperi. Penkid kalite testleri yapılmış malzemelerden imal edilmektedir.


Malesef ki dışarıya açılan bu pencere ve kapılar hırsızlara karşı evinizin en zayıf noktasıdır. Aramayı Favorilere Kaydet. PVC ALÜMİNYUM AHŞAP VE DEMİR TÜM KAPI VE PENCERELERE UYGUNDUR. Enstitüsü tarafından onaylanmış patentli bir üründür.


ALARMLI PVC VE ÇELİK KAPI EMNİYET GÜVENLİK KİLİDİ BEYAZ - AÇIK KAHVE - KOYU KAHVE VE İNOX RENK S. Pencere emniyet kilidi ürünü sağlamlığı, dayanıklılığı ve uzun ömürlü kullanılması ile dikkat çekmektedir. Pencerenizin kilidi açılsa dahi pencere emniyet kilidi ürünü pencerenizi sıkı bir şekilde tutarak pencerenizin açılmasını engellemektedir. PVC pencere ve kapılar için kullanılan emniyet kilitleri kapıların ve pencerelerin dışarıdan açılmasını zorlaştıracak şekilde güvenli şekilde yapılır. Kalite testleri yapılmış malzemelerden imal edilmektedir. Com internet mağazasında alışveriş yaparken girdiğiniz tüm.


Kablolu kilit, sürgülü , gömme ya da asma kilit gibi seçeneklere sahip kilit fiyatları özelliklerine göre farklılık gösterir. Gömme emniyet kilitleri konusunda teknik bilgiler, ürün çeşitleri bulunmaktadır. Kale Kilit güvencesiyle gömme emniyet kilitleri daha sağlam. MEPA HSK-EŞ ZAMANLI HALATLI SÜRGÜLÜ KAPI SİSTEMİ (RAY HARİÇ) MEPA.


TL MEPA VENUS SÜRME KAPI SİSTEMİ kg. TV Ünitesi, Çok Amaçlı Dolaplar,. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Güvenlik, Pvc Kapı -Pencere. Görmüş olduğunuz ürünün teslimat süresi yaklaşık iş günüdür.


Köy adreslerinde teslimat süresi 7-güne kadar uzayabilir. Alüminyum kapılarda olduğu gibi PVC ve demir kapılarda da kullanılabilen bu ürün paslanmaz çelik özelliklerine sahiptir. Kenar kısmında kullanılan asma kilidi ile güvenlik sağlanabiliyor. PVC KAPI PENCERE EMNİYET KİLİDİ.


Pvc sürgülü kapı emniyet kilidi

RÜNÜMÜZ YIL GARANTİLİ VE. Enkay Aksesuar imalatı olan pimli, pimsiz ve yaylı emniyet kilitlerini üreterek sunmaktadır. Alara Avangart Dolap Kulpu mm Krom. PVC ürünü pencereler, hırsızlık amacıyla dışardan herhangi bir levye ya da benzeri bir aletle kilitli de olsa kolayca açılabilir. Ana özellikleri: Yüksek kaliteli dökme çinko yapısı Dayanıklı döküm, beyaz altın kaplama.


Sigorta şirketleri tarafından önerilir. Kolay kullanım - sadece dakika! Kullanımı kolay - sadece açıp kapayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar