19 Temmuz 2016 Salı

Niş duvar modelleri

Niş duvar modelleri

Resim galerimizi ziyaret ederek, kendi duvar dekorasyonunuz için ilhamlar alabilirsiniz. En Güzel Niş Modelleri Resim Galerisi. Alçıpan Niş Modelleri – Fransızca’da duvar hücresi olan ve dilimize NİŞ ile girmiş olan Niş Modelleri duvarların içine yapılan oyukların mimarlık biçimidir. Ev ve odalarınızda farklı ve dekoratif niş modelleri sayesinde çok güzel bir görüntüye sahip olabileceksiniz. Duvar niş modelleri televizyon ünitelerinin arkasına dekor olarak da yapılabiliyor.


Duvar nişlerinin renklerini soft ve mat renklerde seçmeye çalışın. Duvara niş açtırmak isteyenler ise kesinlikle mimar desteği almalı. Kötü işçilik sonucu evin taşıyıcı duvarları zayıflayabilir. Alçıpandan yapılan duvar niş modellerinden hangisini yaptıracağınıza henüz karar vermemişseniz aşağıda yer alan resim galerisini inceleyerek beğendiğiniz modeli ustasına göstermeniz mümkün.


Birazcık klasik gibi görünse de ve dekorasyonu için önemlidir. Duvarlar sadelikten çıkıp daha anlamlı ve dekoratif görünmesi gerektiğinde deneyebilirsiniz. Aynalı Işıklı Niş Modelleri. Niş tv üniteleri nin duvar boyunda olmasına gerek yok bu yüzden iki tarafında yeşil bitkiler doldurmanız odanın havasında sıcak bir ortam yaratacaktır. Bu modelleri hem tek renk olarak kullanmak mümkün hem de sadece büyük iki adet tekli raf olarak kullanmak.


Duvarda kendi ihtiyacınıza uygun modern çizgileri taşıyan niş modelleri nden faydalanarak mükemmel duvar üniteleri, aksesuar köşesi ve hatta şöminenizi barındıran size özel bir tasarım yapabilirsiniz. Niş duvar kağıdı modelleri ile evlerinize farklı bir hava katabilirsiniz. Niş duvar dekorasyonu son zamanlarda çok beğenilmekte ve uygulama yapılan evlere ayrı bir hava katmaktadır. Diş duvar kağıtları evlerde salon ve misafir odalarında çok tercih edilmektedir. Houzz, Nissan, Ebeveyn Yatak Odaları, Mimarlar, Mercan, Mutfaklar.


Modern Yaşam Ahşap Işçiliği Yatak Odalar. Niş modelleri isim olarak çok bilinmese bile aslında hemen hemen herkesin evinde kullandığı bir dekorasyon tarzıdır. Ayrıca bunların içerisinde küçük, büyük az raflı çok raflı, tüm duvarı kaplayan gibi çeşitli seçenekler de mevcuttur. Niş Niş Nedir Niş Nasıl Yapılır Niş Resimleri Niş Örnekleri Niş Modelleri Alçı Levha Niş Ahşap Niş Doğal Taş Niş Niş Fiyatları.


Niş duvar modelleri

Duvar niş görsellerinin büyük haline görmek için resimlere tıklayınız. Günümüzde kullanılan duvarda niş modelleri ise bazen evin yapım aşamasında projelendirilerek kullanılmakta bazen de sonradan alçıpan ile oluşturulmaktadır. Her iki durum da estetik açıdan doğru tercihlerle istediğiniz yüksek dekorasyon niteliklerini sağlayabilir. Bu niş fikirlerinin benim hepsi hoşuma gitti ve bunlardan birini seçmek benim için zor olacak. Duvar Nişi Modelleri ile Evinize Renk Katın!


Umarım bu yazıyı seversiniz. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Birbirinden Güzel Son Moda Çaydanlık Modelleri. Dekoratif Şelale Modelleri.


Duvar dekorasyonu niş , dekoratif niş uygulamarı, duvar dekorasyon fikirleri, duvar. Odası Modelleri Görselleri Ranzalı çocuk odası mobilyaları iki kişilik çocuk odası dekorasyonları Dar. Duvardan Duvara Halı Modelleri ve Karo Halı Uygulamaları Ada Tipi Davlumbazlar Bu Sezonun Trend Rengi Hayallerinizi Süsleyen Katlı Havuzlu Müstakil Ev Projeleri Yeni Sezon İkea Genç Odası Takımları.


Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak niş duvar. Duvar kağıdı ile oturma odasında değişim başlasın içeriğine göz atarak oturma odasında duvar kağıdı ile niş modelleri arasında bağlantıyı kurabilirsiniz. Tv ünitesi niş modelleri. Lcd veya led tvnin monte edileceği duvarı ya boydan boya niş yapabilir veya sadece tv boyutunda bir oyuk oluşturabilirsiniz. Duvarın tavana yakın kısmına (yükseğe) yapılan nişler.


Mimar tarafından incelenerek yapılabilecek duvar niş tasarımları hakkında detaylı bilgi almanız hem işinizi kolaylaştıracak, hemde maddi açıdan çok fazla yorulmamış olacaksınız. Bu yöntemin sadece salonda uygulanabilir olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, bahsettiğimiz yöntem evde bulunan hemen her odada uygulanabilir. Eve şıklık ve derinlik katması en önemli yönüdür. Son yıllarda çokça rastladığımız niş duvar uygulamaları hem evimize modern bir görüntü elde etmemizi sağlıyor hem de yer kullanımını arttırıyor. Dikkat etmeniz gereken niş.


Nişlerinizi ve yan tarafta bulunan çeperleri duvar kağıtları ile kaplatabilirsiniz. Nişlerin içerisini ahşapla veya camla kaplayabilir ortama farklı bir hava katabilirsiniz. Salon için Niş Modelleri. Aydınlatma olarak nişlerin içine gizli spotları tercih edebilirsiniz. Yemek odasında yeni bir tarz olan niş modası, dekoratif bir duvar uygulaması olup duvar içerisinde yapılan oyuklara denir.


Niş duvar modelleri

Yemek odası niş modellerinde ise niş tarzı duvar dekorasyonunun yemek odasında ki uygulamalarıyla tanışacağız. Fotoğraflarımıza bakarken niş tarzı dekorasyon üzerine biraz konuşalım isterseniz. Niş yeni ortaya çıkmış bir uygulama değildir. Niş , mimari yapılarda duvar içinde bırakılan oyuklara verilen addır.


Binalardaki duvar süslemeleri arasında hem işlevsel hem de görsel olarak önemli bir yere sahip olan niş , çok eski zamanlardan beri kullanılagelen mimari bir öğedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar