8 Temmuz 2016 Cuma

Ahşap merdiven çeşitleri

Ahşap merdiven çeşitleri

Paytak merdiven detayları için resmin üzerine tıklayınız. Motorlu Tavan merdivenleri için resmin üzerine tıklayınız Sadece metal OMURGA, detayları için resmin üzerine tıklayınız. Paslanmaz çeşitleri bir yana ferforje, cam ve lake boyamaları şeklindeki farklı alternatifler arasında sizleri beklemektedir. Evlerimizde görebileceğimiz diğer merdiven çeşitleri ise sehpa ya da tabure olarak da kullanılabilen ahşap yapılı kısa boylu merdivenlerdir. Bir diğer sık kullanılan modelse, genellikle tamirat ustalarında veya boyacılarda bulunan daha uzun merdivenlerdir.


Evinizde kullanabileceğiniz bir diğer model ise çatı merdiveni olup, zeminden çatı kapağına uzanan tek sıra basamaklı bir ürün çeşididir. Bunlar eğimine, çıkış şekline ve yapım tekniklerine göre gruplara ayrılır. Basamakların daha kalın malzemeden yapılması, merdivenin çok daha dayanıklı olmasını sağlar. Bu merdiven çeşidi, destek için herhangi bir omurgaya ihtiyaç duymaz. Bunun nedeni ise binanın yapısına bağlıdır.


Merdiven düz ya da dönmeli olarak ayrılmaktadır. Dubleks ev merdivenleri en çok kullanılan ve mekanın zarafetini gösteren ahşap merdivenlerdir, bu yüzden dubleks ahşap merdiven yaptırmadan önce, en kullanışlı ve en zengin duran modelleri her zaman daha fazla tercih edilmektedir. Bize göre merdiven evin içinde bir mobilyadır. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak sürekliliğini sağlamak, yüksek kalitede ürettiğimiz ahşap merdivenlerimizin rekabet edilebilir koşullarda geniş kitlelere ulaştırmak.


Almanya ağırlıklı olmak üzere birçok Avrupa ve Ortadoğu ülkesine ürünlerimizi ihraç etmekteyiz. Evinizin dekoruna uygun renklerde seçilen merdiven modelleri güzel bir görünüm sağlar. Doğal bir yapısı olduğundan evinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


Ev tipi, profesyonel, portatif, teleskopik, iki parçalı ve katlanır merdivenler bu çeşitlerden. Tabii ki yapılan tadilat işinin niteliğine ve türüne göre merdiven çeşitleri de çeşitlilik göstermektedir. Siz değerli müşterilerimizle hizmet vermekteyiz. Kimileri bu merdivenler için mermer, beton, seramik, metal.


Müşterinin seçmekte olduğu ağaca göre ahşap merdivenin desenleri ve rengi değişiklik gösterir. Bütün bu korkuluklar ve diğer seçenekler, ev dekorasyon kategorisindeki tasarımlar dikkate alınarak inşa edilmektedir. Ev içi merdiven çeşitleri. Metal ve ahşap karışımı olarak üretilebilir.


Düz basamalıklı olan merdivenler yelpaze merdivenlere göre fazla yer. Basamakları bulunan ve her basamak arası farklı uzunlukları bulunan bir yüksekliğe çıkmamızı sağlayan basamak dizisine merdiven denir. Günümüzde merdivenler hayatımızın her alnında bulunmaktadır. Ahşap Kavela ve Sırıklar.


Uzun ömürlü ve sağlamdır. Bu bölümde ahşap merdivenleri çeşit ve özelliklerini eğim, çıkış şekli ve yapım tekniklerine göre inceleyeceğiz. Küpeşte malzemesi standart ölçülerde hazır bulunabildiği gibi müşteri zevkine göre imalatı da tarafımızca özel sipariş üzerine yapılmaktadır. SEÇKİN ÇİFT ÇIKIŞLI AHŞAP MERDİVEN ÇEŞİTLERİ.


Saraylı çift taraflı ahşap seyyar merdiven basamaklı. Kullanılacak ortam ile ahşap merdiven tam bir uyum içinde olmalıdır. Benzer şekilde mobilya yapımında kullanabileceğiniz çeşitli ahşap nesneleri, çıtaları ve merdiven yapımında kullanılan basamak,. Son yıllarda oldukça moda haline gelen panjur kapak modelleri sayesinde de mevcut dolaplarınıza farklı bir hava katabilirsiniz.


MERDİVEN ÇEŞİTLERİ MOBİLYA AKSESUARLARI Ayakkabılıklar Aydınlatmalı Ürünler Çöp Kovaları Gardrop İçi Sistemler Islak Zemin Elemanları. Bunların yanı sıra dayanıklı oluşu da başka bir artıdır. Birbirinden güzel ve estetik Küpeşte Modelleri miz için sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir, projelerinizle ilgili detaylı bilgiye ve size uygun cazip.


KAYIN GÜRGEN AHŞAP MERDİVEN ,OMURGALI MERDİVEN ,KOVA MERDİVEN ,BETON ÜSTÜ AHŞAP MERDİVEN KAPLAMA,KORKULUK,KÜPEŞTE,METAL ÇELİK KONDÜKSYON ÜSTÜ AHŞAP BASAMAK RIH. Beton üstü ahşap kayın masif panel 3cm kalınlığında süpürgelik dahil basamak adet fiyatı 2TL. Boş alana merdiven imalatı ahşap kayın masif panel 3cm kalınlığında birinci sınıf ağaç basamak adet fiyatı 3TL. Kayın küpeşte korkuluğu dahil metre birim fiyatı 2TL. Farklı mekan kullanımlarına bağlı olarak iç mekanda üst kata çıkışı sağlamak için ihtiyaç duyulan merdiven sistemi ahşabın göz alıcı ihtişamı ile farklı model seçeneklerinde evinizin dekorasyonunu da tamamlamanıza yardımcı olacak.


Bursa Eces Mobilya Tasarım Bursa mobilya tasarım. Eskiyen merdivenlerinizi de yenileterek, ev dekorasyonunuz için harika bir seçenek oluşturabilirsiniz. Dönen ahşap bir merdiven ile eviniz için harika bir dekorasyon seçeneğine imza atabilirsiniz. Apartman dairesinden sıkıldıysanız ve müstakil bir ev istiyorsanız.


Seçeceğiniz daire de dubleks tarzı bir daire ise iki katı birbirine bağlayan merdiven dizaynı hem dairenizin duruşunu, hem de evinizin nasıl bir. Bu sayede tüm modeller herkesin kişisel zevkine uygun olarak geniş bir yelpazede çeşitlendirilmiştir. Emniyeti sağlamak için merdiven boşluğu tarafına ahşap , metal ve plastik plaka ve çubuklar, cam, mermer vb. Korkuluğun bağlantı çubukları basamaklara önden, yandan ya da üstten tespit edilir.


Uygun temel işlem makinelerini kullanarak ahşap malzemeyle tekniğine uygun merdiven rıhtı yapabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar