13 Temmuz 2016 Çarşamba

Anti alerjik halı

Anti alerjik halı

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. En iyi markalar, en kaliteli ürünler, en iyi hizmet, en uygun fiyatlarla evinizi güzelleştirecek halılar. Samur Ana Bayilerine ozel sayfalara erisebilmek icin kullanici adi ve sifrenizle giris yapiniz. Dokuma halılar , ister elde ister fabrikada dokunmuş olsun, ister sentetik isterse yün olsun, ev tozu akarları için önemli bir yaşam alanı oluşturmaktadır.


Akarlar bakteri değildir. O nedenle anti -bakteriyel halılar ev tozu akarından korumaz. Ev, Ofis , Hastane Cihazları. Ultrasonik Hava Nemlendirme ve Temizleme Cihazları. Anti alerjik özellikli halılar toz tutma kapasitesi yüksek halılardır.


Bu sayede alerjiye sebep olan mikro organizmaları içlerinde tutarak ortama ve havaya yayılmalarını engellerler. Bu nedenle bebek ve çocuk odaları için halı seçimi çok önemli. Bu hassasiyetlerden dolayı anti bakteriyel halı önemli bir seçenek olarak tüketicinin karşısına çıkmaktadır. Bunlardan biride alerjik rahatsızlıklardır. Her birimiz farkındayız ki halılarda bu rahatsızlıkta etken olabilecek bir faktör.


Sizler bu faktörü ortadan kaldırmak için pekte uğraşmadan outlethali. Doğal ve akrilik iplik kullanılarak üretilmiştir. Magnifique koleksiyonunda selülozik atkı kullanıldığından ölçülerde ila arasında değişim olabilir.


Ailenizin, sizin ve kendi çalışanlarımızın sağlığı açısından büyük öneme sahip olan çevre dostu ürünler kullanılmaktadır. Unlimited recording storage space. Bebek odaları için sağlıklı , anti - alerjik halılar üretmekteyiz.


Bebeğinizin odasında güvenle kullan. Normal bir halı kalınlığında bu açıdan memnun kaldim. Bana gelen urunde renk olarak hafif bir defosu var yalniz. Bir de boyut beklediğimden ufak sanki. Cookie kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından engelleyebilir ya da silebilirsiniz.


Ayrıca anti bakteriyel özellikte bir halı tercih edilerek emekleme dönemindeki bebekler başta olmak üzere çocukların sağlıkları için bir önlem alınmış olur. Hızlı Servis - Memnuniyet Garantisi. Bitkisel Şampuan - Buharlı Sistem. Nano Teknoloji - Müşteri Memnuniyeti.


Halılar anti alerjik ve anti statik özelliklere sahiptir. Halılar silinebilir tip olup, daha detaylı temizlik için profesyonel kuru temizleme tercih edilmelidir. Halılar kendinden kabartmalı olup, hav çıkarmaz, keçeleşme yapmaz.


Burada çözüm olarak akla gelen anti bakteriyel halılar da işe yaramıyor çünkü ev tozu akarları bakteri değil. Evin geri kalan halı temizliği için de vakum gücü yüksek HEPA filtreli süpürgeler ya da tozu suya hapseden modeller tavsiye ediliyor. Halının kalitesine gelince asla Saray ve yukarıda ki mesajımda yazdığım halıların kalitesinde değil ve hiçbir zamanda olamaz. Halının anti - alerjik olarak tanıtılması da doğru değildir, çünkü halının yapıldığı malzeme değil, halının akarlar için barınma alanı olarak, varlığı sorun teşkil etmektedir. Alerjik çocuklar halıdan sonra en fazla toza.


Anti alerjik halı

Sevgili dostum fiyat olarak makul fiyata almışsın sayılır. Anti - alerjik ürün kullanın: Birçok maddenin alerjik olması anti - alerjik ürünlerin ortaya çıkmasını sağladı. Halılarda renkli modeller seçilebileceği gibi dikkat çekici ve eğitici modeller de tercih edilebilir. Con - ex makinanın su haznesine yıkama suyu içine katılır. Evinizin kalbi olan mutfaklarda el tezgahlarında dokunan halı ve kilimler yaşam kalitenizi artıracak.


Oval ve yuvarlak formlu natürel malzemelerden üretilen. Halı yıkama makinası olmayan. Bugüne kadar tespit edilebilmiş alerjik hastalıklara neden olan mikroorganizmalar uygun sıcaklık ve nem koşulları oluşması durumunda, neredeyse tüm ortamlarda türeyip yaşamlarını sürdürebilirler. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir.


Polyamid özelliği ile kolay temizlenebilen (makinede yıkanabilir) oldukça dayanıklıdır Baskılı halılar Kanserojen madde içermeyen boya ile Son teknoloji kullanılarak üretilir, kalıcı renklerini ve yumuşaklıklarını yıllarca korur. Aynı zamanda anti alerjik , anti statiktir(Sürtünme durumunda yanma hissi bırakmaz) Ev akarlarına karşı alerjisi olanların ve çocuğunuzun odasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Halılarımız herhangi bir yıkamacıda veya evde halı şampuanıyla rahatlıkla yıkanabilmektedir.


Boydan boya halılar çocuk odalarında pek önerilen bir şey değildir. Bu yüzden anti - alerjik halılar tercih edilebilir. Evde ki halımdan tut yatağımdan süpürgeme kadar değiştirmem gerekiyormuş.


Anti alerjik halı

Halılarımızda kullandığımız micro fiber doku özelliğinden dolayı alerjik hastalıklara neden olabilen mikroorganizmaların havaya karışmaları büyük ölçüde önlenmektedir. Dolayısıyla özellikle ev akarlarına alerjisi olanlar, astım hastaları başta olarak sağlığınız için rahatlıkla. Kaymaz taban sayesinde tüm yüzeylere sorunsuzca tutunur. Klasik halılardan farkı, yüzeyinin tüysüz olmasıdır.


Anti stres Özelliği İle Yumuşaklık ve Rahatlık Hissi Veren Dokuya Sahiptir. Lekeye ve Yoğun Kullanıma Dayanıklıdır. Başka hiç bir zemin döşemesi halı kadar yumuşak ve rahat değildir.


Penpu tamamen kapalı ve 1pamuktan üretilen antialerjik yatak ve nevresim kılıfları alerjiden yakınan kişiler için mükemmel bir çözümdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar