12 Temmuz 2016 Salı

Katlanır kapı

Katlanır kapılar , yer tutmama özellikleriyle küçük alanlarda tercih edilen kapılar olarak öne çıkıyor. Yelpaze şeklinde tasarlanan katlanır kapı modelleri genellikle hafif ahşap ve plastik kökenli malzemelerle tasarlanıyor. Cam katlanır kapı modelleri dekoratif olarak en çok göze hitap eden modellerdir. Ancak cam katlanır kapı modelleri daha çok ofis ve işyerleri için tercih edilmekte ve buralarda kullanımı daha uygun olmaktadır. Mutfak ve banyo gibi dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır kapılar sayesinde çok rahat edeceksiniz.


Diğer kapılar ile kıyaslandığında, katlanabilir kapılar ile evinize ekonomik ve pratik bir çözüm sağlayabilirsiniz. Akordiyon Kapı Modelleri. Kapı seçiminize göre evinize hoş bir hava katabilirsiniz. Yukarı katlanır kapılar mimarların ve endüstriyel kapı kullanıcılarının ihtiyacı dikkate alınarak tasarlanmışlardır. Fabrika, depo, araç servis merkezi ve showroom gibi tesislerde kullanılırlar.


Karan Doğal Hareli Ceviz Katlanır Kapı 4. Toplam ürün görüntüleniyor. TL 24TL (17) CasaBella 98. KAYAR ve KATLANIR KAPI SİSTEMLERİ.


Kemeraltı Başdurak Camisinin altında kurulmuş şirketimiz Mustafa ve Gökçen Savgu kardeş adıyla faaliyete başlamıştır. Pvc Katlanır Kapı Açılma hızları standart sistem 0. LB model kapılar endüstriyel bir üründe olması gereken fonksiyonellik ve dayanıklılık özelliği baz alınarak tasarlanmıştır. Katlanır hızlı PVC kapılar , yüksek açılma-kapanma hızı ile forklift gibi taşıma araçlarının giriş çıkışına imkan sağladığı gibi mekanlar arasında koku, ısı, toz ve rüzgar gibi etkenlerden yalıtımı sağlar. Katlanır kapı sistemleri, sabit veya hareketli profiller sayesinde 90° veya 135° köşelerde birleşebilir.


Entegre edilmiş eğrilik alma profilleri, uzatma profilleri vb. Alüminyum Katlanır Kapı Çalışma Prensibi. Vestibulum sit amet purus.


Katlanır kapı

Vivamus hendrerit, dolor at aliquet laoreet, mauris turpis porttitor velit, faucibus interdum tellus libero ac justo. Hasmatik cam kapılar , fotoselli kapılar , otomatik döner kapılar , katlanır kapılar , sürgülü kayar kapılar , güvenlik ve yangın kapıları üretir. Ayrıca kapılar için gerekli metal aksesuar ve sarf malzmelerinin üretimini yapar ve talepler için tedarik sağlar. Bu sistemde, camlı elemanlar bir ray kullanılarak bir duvarın içine veya dışına katlanır.


Katlanır kapı modelleri, katlanır amerikan kapıları , amerikan kapı çeşitleri, amerikan kapı görselleri. Amerikan katlanır kapı modelleri, dar alanlar ve açılan kanat alanı olmayan kısımlar için ideal bir üründür. Otomatik kapı sistemleri alanında deneyimli, konusunda uzman, mühendis ve teknisyen kadrolarımız ile endüstriyel tesislerden toplu ulaşım tesislerine, tekstil ve giyim firmalarına, Market ve restaurant zincirlerinden,kültür ve sanat merkezlerine kadar uzanan bir çok sektöre hitap eden müşteri ihtiyaç ve taleplerine cevap verebilecek şekilde otomatik kapı sistemleri üretmektedir.


Katlanır akordiyon kapı Meşe, ceviz, akağaç olmak üzere temel renge sahiptir, bu renklerin camlı ve camsız modelleri vardır. Stok durumuna göre zaman zaman bazı renkler elimizde olmayabiliyor. DEMİR KATLANIR KAPI SİSTEMLERİ ÇALIŞMA PRENSİBİ. Geniş akordiyon kapı isteğiniz üzerine üretilebilir ve geniş akordiyon kapı fiyatları normal katlanır kapı fiyatlarından biraz farklılık gösterebilir. Kapaklar, katlanır kapının üst kısmındaki sürgülü rayı örtmek için monte edilir.


Kapının görsel olarak temiz bir şekilde kapanmasını sağlarsınız. Kapının her iki yüzüne de bir kapak takmak için her zaman yeterli alanınız olmayabilir. Yüksek hızlı pvc sarmal (iç mekan) yada katlanır kapı (dış mekan), son derece dayanıklı motor ve redüktör sistemlerine sahiptir.


Gerek görüldüğünde seksiyonel kapı ile birlikte uygulanarak harika bir izolasyon sağlayabilirler. En önemli ihraç ürünlerinden biridir. Kanatlar katlandığında, bir kenara toplanmakta ve açıldığında ortamda pencere yokmuş gibi açıklık oluşmaktadır. Yana Katlanır Kapılar Yana katlanır kapılarda dikey kanatlar menteşeler ile birbirlerine tırmanıp,k anatlar yana doğru katlanarak açılır. Pvc Hızlı Katlanır Kapı Hızlı Pvc (Branda) Katlanır Kapılar , Tesisinizdeki endüstriyel kapılardan beklentiniz yoğun trafikte, zorlu ve değişken hava şartlarında çalışması, günde yüzlerce kez açılıp kapanması, zaman israfının azaltılması, hava akımlarının asgariye indirilmesi, mevcut alanınızın daha hijyen olması, görüntü ve gürültü kirliliğinin.


Teknofis Mobilya Sanayi ve Ticaret A. Evinizde katlanır kapı modelleri kullanırken bunların pratik açıdan kullanabilmeniz mümkündür. Online sipariş verilebilir. Balkon, teras ve bahçe gibi dışa açılan ve iç mekanı dışarı ile buluşturan ve bütünleştiren yerler için ideal çözümlerden biridir. Standart kapı ölçüsü : x 2dir. Her ölçüde kapı imalatı yapılır.


Katlanır kapı

Anadolu nun her yerine kargo ile gönderilir. Ahşap desenli akordiyon kapı Fiyati icin lutfen telefonla bilgi aliniz. Kendi yüksek hızlı kapınızı seçerken, size her tür dış görünüşe uyan alışılmadık seçenekler sunmamıza izin verin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar