30 Kasım 2016 Çarşamba

Kapı demirleri

Binanızın dışa yansıyan yüzü kapılar … Demir kapı modelleri son zama. Dış kapı , apartman giriş kapısı ve bahçe kapısı olarak tercih edilen diğer kapılar ise cam, alüminyum ve demir kapılar olarak sınıflandırılır. Demir kapılar güvenlik ve estetiği birarada sunan uzun ömürlü kapılardır. Belki ahşap kapılardan bile daha fazla tasarım alternatifi sunabilen demir kapı , istenirse demire cam, ahşap, pleksi vb.


Kapı demirleri

Hatta bu iki özelliği bir arada barındıran ürünler de olduğu için bir taşla iki kuş vurabilirsiniz. Uzun yıllar hizmet etmenin deneyimi ile uzman personel kadromuzla özellikle mimarlık firmalarına hizmet vermekteyiz. Kapı ve Şınav Barı Fiyatları.


Kendi boyunuza uygun bir şekilde kurulumunu yapabildiğiniz için kapı barfiksi çeşitleri arasından dilediğinizi gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. Sıra dışı tasarımların adresinde arzu ettiğiniz ürün için kısa süreler de kesin olan sonuçları bulacak ve tam istediğiniz için sizlere hizmet vereceğiz. Uzman ve deneyimli çalışanlarımız ile çok daha üstün bir hizmeti elde ederken demir raylı kapı sistemlerini de evlerinizin şıklığı ile bütünleyeceksiniz. KAPI KİLİT SACI VE KAPI KOLLARI:. Fiyatların Geçerlilik Süresi Stoklarla Sınırlı Olup Maliyet Fiyatlarıyla Deðiþkendir.


Camlı Amerikan kapılar daha modern ve şık bir görünüm oluşmasına imkan verirken, akordeon kapı modelleri fonksiyonel tasarımları sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Küçük boyutlu alanlar için ideal tipteki ahşap kapı modelleri ile daha sıcak ve samimi bir atmosfer elde edilebiliyor. Tamamen patentli ürünlerin zerafeti ile ferforje. Bahçe Girişi İçin Kapılar.


Demir bahçe kapı modelleri sağlam yapısı sayesinde hem iklim şartlarına hem de darbelere karşı uzun süre dayanılabiliyor. Bu kapılar ağır yük altında kolay kolay eğilmiyor ya da bükülmüyor. Bu tip kimysallar ahşap kapılara, üzerindeki boyalara ya da koruyucu kaplamalarına zarar verir.


Doğru olan periyodik olarak tozunu, ara ara da nemli bezle leke vb oluşumların kalıcı olmasına engel olmaktır. Ahşap ve boya dostu temizlik maddeleri tercih edilebilir. Demirin dövülerek şekil verilmesidir.


Son dönemlerde mimari yapının ve dekorasyonun vazgeçilmezi olmuştur. Balkon Korkuluk Modelleri. Ferforje nerede kullanılır? Her türlü ferforje, demir doğrama işleri, çelik konstrüksiyon, çelik çatı, asma kat işleriniz itina ile yapılmaktadır.


TL 3TL (31) Deparsport 97. Sadece demir yığınları değil evinizin ofisinizin imajını değiştirecek tablolar,avizeler ve ev aksesuarları üretiyoruz. Amacımız ritimsiz yani düzensiz demir yığınları değil sizlerin gözüne hitap edecek estetik ürünler üretiyoruz. Bu tasarımlar, her türlü atmosfer koşuluna dayanıklılık gösterebilmekte, maksimum işletme güvenliği ve uzun vadeli performans sağlamaktadır. Fransızca “Fer forgé” kelimesinden türemiş olup, gerçekte “dövme demir ” anlamındadır.


Ostim de kurulmuş, toplumun birçok kesimine hizmet veren el emeğiyle katma değer üreten işindeki sanatıyla piyasada çalışmalarının karşılığını hedefleyen bir şirkettir. Kullandığımız malzeme ve işçiliğimizle sektörde farklılık oluşturmak , sanat ile estetiğin görsel zenginliğini yapılan mimari. Demir Doğrama Hakan Demirbaş yıllık deneyimi ile tasarım birikimleriyle kurumsallaşmıştır. Biz ne olmasını istiyorsak demir onu oluyor.


Demir binlerce yıldır insanlara en güzel dekoru cömertçe yaşatıyor. El Çelik Kontrüsiyon, çatı makasları, sandewich paneller, trapez sac, çıkma ve 2. Kullanılan bu ferforje ürünler güzelliği ile insanların beğenisini kazandıkça ve rağbet görmeye başladıkça hemen hemen her alanda kullanılmaya başlandı. Ergenler demir doğrama DEMİR KAPI. Demir madeni eski çağlardan bu yana yoğun olarak kullanılmış ve bügünde kullanılmaya devam etmektedir.


REMAK, yapı sektöründe, yenilikçi, yaratıcı ve imalatçı kimliğiyle, paslanmaz çelik mimari uygulamalar konusunda, yurtiçinde ve yurtdışında pek çok önemli projeye imza atmış, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biridir. Demir korkuluk modelleri düz demir gibi minimal tasarımlarda yapılabilirken, ferforje ile çok çeşitli şekil ve figürlerde de uygulanabilmektedir. Klasik mimari detaylarını.


Metal posta kutusu imalatı, posta kutulu apartman bina giriş kapıları , ecza dolabı , gazetelik ,bina ilan panosu ve diğer sac imalatlarımızla hizmetinizdeyiz. Evlere kolayca erişilebilen pencere, balkon veya çekme kapılar bulunuyorsa, masraftan kaçınmayıp, demir parmaklık veya panjur gibi mekanik tedbirlerin yanında alarm tertibatını da taktırmanız gerekmektedir. Yarım asırdır demir el işleme sanatı olan ferforje ürünleri siz değerli müşterilerimize son derece kullanışlı, mukavemeti güçlü ve kurgulanmış estetik hizmetler sunar. Sadece bir kapı denilip geçilsede, bir evin dış kapısı o eve ait ilk izlenimi verir.


Yapı, gayrimenkul, tasarım ve mimarlık dergisi Surreal'in 5. Kataloğu görmek için tıklayın. Site, apartman bahçe kapısı giriş ve çıkışlarında gerek güvenlik, gerekse araç giriş çıkışını kontrol altına almak için kurulan düzeneklerdir. Evinizin, apartmanınızın, sitenizin, villanızın, müstakilinizin, bahçenizin, çiftliğinizin girişine demir kapı yaptırmak isterseniz, gelip ölçü alıyoruz.


Kapı demirleri

Daha sonra istediğiniz şekil ve ölçülere göre fiatını size bildiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar