7 Kasım 2016 Pazartesi

Ahsap bloklar

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Ahşap Bloklar ile Çocuklar Daha Üretken. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Diğer oyuncularla etkileşime geç. Oyunculu Çevrimiçi Oyunlar Oyna!


Işıklı ve müzikli oyuncaklar yaş bebeklerin ilgisini çekerek onları oyuna teşvik eder. Sepete Ekle (12) Wooden Toys Colorful Geometric Five Set of Columns 70. Su bazlı boyalar kullanılmıştır. Psikomotor becerisini geliştirir. Mühendislik becerisini geliştirir Üretkenliği artırır.


E-posta listemize katılarak son yeniliklerden ve kampanyalarımızdan haberdar olabilir, bizimle iletişimde kalabilirsiniz. Renk öğrenimini destekler. BİZE ULAŞIN - Fabrika - Merkez Ofis - Showroom ’Ege Yelken Eğitim Araçları Okul Donanımı ve Mobilya İmalat Yay. Arkadaş Bloklar bağlantısaldüşünme, problem çözme, matematiksel düşünme ve odaklanma becerilerinigeliştirir. ELEŞTİREL DÜŞÜNME: adet iyi hazırlanmış renkli ahşap blokları kullanarakçocuklar, zorlu etaptan oluşan farklı tasarımları oluştururlar.


Hem küçüklere, hem de büyüklere hitap eden ahşap bloklar etrafınızı güzelleştirip renklendirecek dekoratif objelerdir. Yıldızları tek başlarına kullanabildiğiniz gibi birkaç yıldızı birarada kullanarak duvarlarınızda kendi “gökyüzünüzü” oluşturabilirsiniz. Bireylerin organizasyon yeteneğini, konsantre yeteneğini geliştirir, el ve göz koordinasyonunu arttırır. Elektronik Popüler Kategoriler Tüm Kategoriler.


Farklı ahşap bloklar ile, çocuğunuz sayısız şekiller meydana getirerek zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaktır. Küçük yaştaki çocukların oyuncakları ağızlarına alabilme olasılığı dikkate alınarak tamamen zararsız su bazlı boyalar kullanılmıştır. Bu sihirli krallığın sınırları ötesinde seni bekleyen onlarca zorlu bulmaca var.


Bu çevrimiçi oyunda krallığın topraklarında ve ahşap blokların hepsi için bir yer bulmaya çalışın. Edu Dizayn Geometrik Bloklar. Elde etmek istediğiniz ürüne göre ihtiyacınız olan ahşap blok sayısı değişebilmektedir.


Antibakteriel doğal ahşap. SGS belgeli su bazlı boyama. Düşünmelerine, El becerilerinin gelişmesine, Hayal gücünün gelişmesine katkı sağlar. Alışverişe Devam Et Sepetime Git. KARGOM NEREDE MAĞAZALARIMIZ BANKA BİLGİLERİMİZ İLETİŞİM KURUMSAL.


Hemen kapıda ödemeyle veya online güvenle satın al! Size daha iyi bir web sitesi deneyimi sunmak için çerezleri kullanıyoruz. Ziyaretinizi varsayılan ayarlarla gerçekleştirerek, çerez kullanımına izin vermiş oluyorsunuz. Zeka geliştirici ahşap oyuncaklar ile ahşap puzzle seçenekleri, ahşap kuklalar, renkli bloklar , renkli halkalar, şekil eşleştirme oyuncakları gibi tüm ahşap oyuncak modelleri çocuğunuzun fiziksel, zihinsel, sosyal becerilerinin gelişimine katkı sağlayacaktır.


Ahsap bloklar

SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Bloklar , hazır setlere ek olarak ikili ve dörtlü paketler halinde satılıyor. Bu şekilde Logy kullanıcıları kendi setlerini de oluşturabiliyorlar.


Logy’nin fikir babası Çetin Karaca, ilk bakışta renksiz, dümdüz görünen bu ahşap blokların , rengarenk bir oyuncağa göre çocuk gözüne daha az hitap edebileceğini söylüyor. Eğitici ahşap bloklardan içi boş bloklar yapı çalışmalarında farklı örnekler yapılarak oyun temeli genişletilebilmektedir. Eski bir Japon oyunu olan Tumi-Ishi, meditasyon, yoga, samuray konsantrasyonu, sabır ve sükunet gerektirir. Oyun gündelik hayattan kaçmak ve dinlenmeyi sağlar.


Ahsap bloklar

Yaratıcı düşünme, mekansal oryantasyon, koordinasyon, ince motor becerileri gelişir. Ahsap Bloklar (Parça) Parça ahşap bloktan oluşur. Simetrik ve birbirine uyumlu parçalardan tamamlayıcı objeler oluşturmak, yapılar inşa etmek çocukların el becerilerinin yanı sıra kıyas ve zeka gelişimine katkı sağlar. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


Görsel ve el-pratiklik becerilerini artırır. Tamamen sağlığa uygun ahşap malzemeden yapılmıştır. Hafızalarının Ve El Becerilerinin Gelişmesine Yardımcı Olur. Sağlığa Zararlı Hiçbir Madde İçermemektedir.


Nedir bu ahşap oyuncaklar? Favorilere Ekle Favorilerden Kaldır. Listeme Ekle Karşılaştır İndirimli Ürün. Koordinasyon – Düşünme – Görme yeteneklerini geliştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar