11 Kasım 2016 Cuma

Alüminyum kaplama çeşitleri

SO içeren endüstriyel atmosfer için yeterlidir. Dış cephe kaplama malzemesi çeşitleri ve alternatif öneriler. Taş cepheden ahşap ya da tuğla kaplamaya , alüminyum giydirme cepheden prekast cephe alternatifler bulunmaktadır.


Bu yazımızda her binanın dış cephesinde kullanılabilecek. Yapılan kaplama HRC sertliğindedir. Aşınmış malzemelerde uygulanabilir. Yumuşak eloksal ise fabrikada uygulanmakta.


Oldukça ağır dış cephe kaplama çeşitleri seçeneği olan prekast yapıya ek yük getirmektedir. Ahşap fıçı tahtası veya eğimli siding ve yatay eklem örtüşen vardır. DIŞ CEPHE KAPLAMA ÇEŞİTLERİ Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte binaların estetik görünümleri ve yalıtımları için birçok dış cephe kaplama çeşitleri üretilmiştir.


Mesafeli Satış Sözleşmesi. Giydirme cepheler, kullanılan cephe kaplamasının cinsine ve ağırlığına göre ayrılır. Alüminyum Kompozit Panel uygulamalarında kompezit. Stoklarımızda aşağıda yer alan ebat, alaşım ve kondisyonlarda boyalı alüminyum rulo, şerit ve levha.


Cephe Giydirme Maliyet Hesabı. Ahşap görünümlü alüminyum kompozit cephe kaplaması standart renklere göre usd fiyat farkı vardır. Fiziksel, mekanik ve kimyasal yöntemlerin kullanıldığı metal kaplama uygulamalarından tarım alet ve makinaları imalatında en çok kullanılan kaplama çeşidi galvaniz kaplama , çinko kaplama , krom kaplama ve fosfat kaplamadır. Pratikte korozyona karşı en çok çinko ya da alüminyum kaplama kullanılır.


Amerika,Kanada ve Avustralya gibi ülkelerde yaygın olarak (ısıl şartlara bağlı olarak) ahşap dış cephe kaplamalarıyla birlikte,. Apartman giriş kapı modelleri. APARTMAN KAPISI özdemir cam. Yapışkanlı folyo çeşitleri folyonun nerede kullanılacağına göre değişiklik gösterir.


Bu tür yapışkanlı folyo desenleri arasında kiremit ve taş desenleri, tahta desenleri ve çiçek desenleri yaygındır. Galvanizli sac veya alüminyum üzerinde kullanılan çok çeşitli kalite ve renkte son kat kaplama , kullanım yerleri ve beklenilen özelliklerine göre tercih edilmektedir. Yeni markamız ve yeni tesisimizle karşınızdayız. A’dan Z’ye Kromaj ve Dekromaj ( Yani Krom ve Nikel Sökme ) , Parlatma ve en önemlisi aklınıza gelebilecek bütün kaplama çeşitleri için Profesyonel hizmetler ile sizlerle beraberiz. Bu amaçla yüzeyde bakır, kalay, nikel, krom, çinko, gümüş, altın, alüminyum gibi metaller kullanılır.


Fosfat kaplama metalin yüzeyinde bir çeşit kontrollü korozyonla gerçekleştirilir. Rende Çeşitleri ve Yedek Ağızları Saç Kesme Makasları Silikon ve Epoxy Tabancaları. ALÜMİNYUM U KAPAMA PROFİLİ İNOX KAPLAMA metre. Araç Kaplama (Cast) One Way Vision. Yüksek kalaylı, kızıl bronz, fosfor bronzu, yüksek kurşunlu ve alüminyum bronzu gibi çeşitleri vardır.


Aluminyum Afiş Çerçeveleri. Eloksal model seçeneği,eloksal detay özellikleri düşünüldüğünde tek marka akla gelmektedir. OPP Film, Non-Woven kumaş üzerine polietilen kaplama ve laminasyon işlemi titiz ve kaliteli üretim ile yapılmaktadır. Bu seçenekler radyatörlerin. Mükemmel görünüme sahip alüminyum şerit süpürgelik profilleri metre boy olarak üretilmektedir.


Alüminyum kaplama çeşitleri

Seramik cephe kaplama montaj sistemi klipsli sistemle yapılır. Seramikler paslanmaz çelik görünür klipsler ve EPDM fitiller ile beraber taşıyıcı alüminyum profillere monte edilmek suretiyle uygulanan ekonomik ve güvenilir bir sistemdir. Yüksek katlı binalar için ideal bir giydirme cephe kaplama malzemesi oluşur. Eloksal kaplama , alüminyuma özel bir kaplama çeşitidir. Fakat çeşitli korozif ortamlarda alüminyumun direnci yeterli değildir.


Bu nedenle alüminyumun eloksal kaplanması gerekmektedir. Parke, halı, pvc, seramik, mermer ve granit zeminler için uygundur. Kompozit panel kaplama çeşitleri ileri teknoloji ile üretilmiş, yapıların mimari karakteristiklerini ön plana çıkaran oldukça şık görünümlü olması.


Alüminyum kaplama çeşitleri

Duvar ve zeminin birleştiği noktalarda kullanılan alüminyum süpürgelikler görünümü estetik ve şık hale getirir, kirliliği azaltır, estetik bir görünüm katar. Dekoratif Mantolama dış cephe kaplamas. Kaplama malzemeleri sıvı kaplama , film kaplama ve toz kaplama olarak üç gruba ayrılmaktadır.


Galvaniz sac veya alüminyum üzerine kullanılan çok çeşitli kalite ve renklerde son kat kaplama , kullanım yerleri ve beklenilen özelliklerine göre kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Kabin iç kaplaması olarak diğer bir alternatifimiz alüminyum mozaik kaplamalarıdır. Bu sayede müşterilerimizin beğenisine göre göz alıcı tasarımlar sunulmaktadır. Listelerimizdeki ürün çeşitleri ve ebatlarından farklı bir talebiniz doğrultusunda müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz.


Alüminyum kaplama çeşitleri

Araç içi kaplama :Zeminler, merdivenler, kamyonlar, otomotiv ve tekne aksesuarları, dekoratif amaçlı kullanım vb. Tava çeşitleri hem üretildikleri malzeme ve yüzey yapıları, hem de biçimleri ve işlevleriyle farklı özelliklere sahip oluyor. Ocakların üzerinde yüksek sıcaklıklara dayanacak şekilde üretiliyorlar ve özellikle kızartmalar için yoğun biçimde tercih ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar