8 Kasım 2016 Salı

Kale x5 otomat

Kale Yeni Nesil Elektronik Kilit Sistemleri. Kale Xmotorlu otomat kilit sistemi tamponlu dil yapısı, rölyefli dil karşılığı ve tek kilit dili sayesinde kapıların sert çarpmasının önüne geçmiştir. Kale Otomat Dıştan Takma Silindirli Tirajlı Kilit Saten Nikel.


Kale Xotomat kilidini incelemek ve sipariş vermek için TIKLAYINIZ. Yazıyı kapatmadan önce parmak izli barel kullanıyorum evde dedim, onu da kısaca geçeyim şimdi merak edeniniz olmuştur. Alttaki resme basıp ürünü inceleyebilirsiniz. Kale Xmodelleri, kale xmarkaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Eski otomatlarınıza benzediği için montajı da çok rahattır ve kolayca yapılabilir.


Kale Xapartman otomatı ile tüm apartman ve toplu yaşam alanlarının giriş kapılarına uygulanabilir modüler kolay mantajlıdır. Eski trajlı kilidinizin yerine uyumludur. Yetkilendirme kartı ile kart ekleme ve silme işlemi gerçekleştirilebilir. Paslanmaz gövdeye sahiptir.


Kale x5 otomat

Kale Xelektrikli otomat seti satın alan müşterilerimiz kutunun içerisinden çıkan adet kart yetmez ise ekstra istedikleri kadar kart alabilirler. Kutunun içerisinden çıkan yetkilendirme kartı ile bu ekstra kartları da kilidinizi açacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Kanatlı (İspanyolet) Panik Bar. Bir kaç dakikanızı ayırır mısınız? Web sitemiz için görüşlerinizi almak istiyoruz.


Eğer bir kaç dakikanız var ise lütfen anketimizi doldurunuz. Kale xOtomat Set Kartlı Apartman Kilit Sistemi. Anasayfa Alışveriş Listem (0) Hesabım Sepetim.


Kale x5 otomat

Otomatik KilitlemeSessiz Çalışma Dar Kapı Profilllerine Uyumluluk Kapı Prpfiline Göre Ayarlanabilen Silindir Tüm Geçiş Kontrol Sistemelerine Uyumluluk Kolay Montaj. Otomatsan Kapı Otomatı Apartman Kilidi Kısa Barelli 52cm BJ050. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. KALE XMOTORLU OTOMAT KİLİT.


Kale Xgeçiş kontrol ünitesi bina dış kapıları, ofis kapıları gibi geçiş noktalarını kontrol edebilen kartlı geçiş sistemidir. Elektrik ile çalışan elektromanyetik kilit, elektrikli kilit karşılığı, trajlı otomat kilitleri ile sorunsuz çalışabilmektedir. Hemen sipariş verebilirsiniz 1müşteri memnuniyeti ile kapınıza kadar ücretsiz kargo ile ürününüz gelmektedir. Anahtarın yanı sıra kartlı geçiş sistemi de mevcuttur. RÜN KODU ÜRÜN AÇIKLAMASI KOLİ.


Kale Xile ilgili sonra ayrı bir yazı yazarım daha detaylı. Haa derseniz ki “benim için maliyet önemli, kardeşim ben niye bir daha elektrikli otomat parası vereyim” diye, onu da anlarım. Apartman girişlerine kilitle beraber monteli bir sistem olan Kale Xkilit kullanım kolaylığı sağlar. Kapıya yaklaşıldığında kilidi otomatik açan opsiyonel akıllı anahtar.


Her türlü kapıya uyum sağlayan dikey tasarım. Otomatik Kilitleme Sessiz Çalışma Dar Kapı Profilllerine Uyumluluk Kapı Prpfiline Göre Ayarlanabilen Silindir Tüm Geçiş Kontrol Sistemelerine Uyumluluk Kolay Montaj. Merkezi kilit kale , kancalı süper kilit, otomatik kilit, döner sürgülü kilit, kancalı kilit pulus kilit, otomatik kilit kale gibi çok özel kilit sistemleri seçenekleri Turhanlar çelik kapı tarafından sunuluyor. Kart, rozet yerine takılan özel anten cihazı ile yaklaşık 3-7cm mesafeden, saniye gibi kısa bir süre içinde kilidi açarak hayatınıza yepyeni bir konfor getiriyor.


Users may use the same card at all systems operated by Mifare cards. Xcard and Xkey are coded by Kale specifically in order to attain maximum security. Ekstra indirimli fiyat.


Kale XOtomat Card or Xkey may be identified to different automatic keys. Kale 164Bne Bilyalı Barel Mm Saten 10. Müşterilerimizin memnuniyeti Bizim İçin Önemlidir. Her Hangi Bir Memnuniyetsizlikte Bizimle İrtibata Geçebilirsiniz.


D OTOMATİK DEĞİŞEN YOK CAMTAVAN FULLL. Alternatif Kelimeler : Anahtar, anahtarcı, çilingir, kale kilit, kale kilit servisi, kale otomat kilit, kale hidrolik, kale dijital kasa, kale xotomat. UYGULANABİLİR KAPI PROFİLLERİ mm ve yukarısı UYGULANABİLİR KAPI YÖNÜ. Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa) Ünlü Markalar.


Kale Kapı Kilidi arıyorsan site site dolaşma! Binlerce satıcının ürünlerini otomatik olarak izliyoruz. Aradığınız ürün hangi satıcıda ne kadara satılıyor bir. Uzaktan kumanda, kart okuyucu, şifreli kapı otomatı , otomat düğmesi gibi.


Kale Kilit marka şifreli kapı açma otomatı aldım. BK Güvenlik Sistemleri, Kale Alarm Yetkili Satış Noktası, Kameralı Güvenlik, Alarm, Görüntülü Otomat , BK Kalitesiyle. SOUDAL FIX ALL TURBO 290.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar