11 Aralık 2015 Cuma

Kapı kapatıcı

Kapı kapatıcı

Dorma ve Kaba artık dormakaba olarak karşınızda. Ofisler, işyerleri, aslında kapı kapatıcıların olduğu tüm yerlerde bu özellik çok elzem. Kendimizden biliyorum, malzeme taşınması gereken zamanlarda, yazın, çok açılıp kapanan zamanlarda kapının açık kalması gerekiyor.


Güç ayarlı kapı hidroliği, kapının ağırlık, kanat genişliği ve rüzgârın direncine göre ayarlanabildiği için, tek bir ürün ile farklı özelliklerin kullanımına olanak tanıyor. Yale Kapı Hidroliği Dar Tip Montaj Ayarlı - 3Serisi - EN 2-4. Kalp sistem teknolojili gizli kapı kapatıcı.


DORMA ITS kapı kapatıcı kapı kanadında ve çerçevesinde gizli montaj için tasarlanmıştır. Hemen hemen her kapı tipi için uygun olan bu model yüksek kaliteyle donatılmış çeşitli fonksiyon ve esneklik sunar. Filed under Hidrolik kapı yayı, Hırdavat, Kapı aksesuarları Tagged with no, 2-güç ayarlı, no, no, bahçe kapısı kapatıcılar , daf, ekonomik kapı kapatıcı , en ucuz kapı kapatıcı , en ucuz kapı yayı, gazlı kapı kapatıcı , hafif kapılar için kapı kapatıcı , hidrolik kapı yayı nasıl ayarlanır, hidrolik kapı.


Bunun yanı sıra hidrolik kapı yaylarında fiyatlar çok yüksek , oysa marelli otomatik kapı kapatıcı bu yayların en ucuzunun bile yarı fiyatı,pahalı ürünlerin ise beşte biri fiyatında. Gerek önemsiz, gerek asiri kullanim alanlarda olsun, ECO daima yenilikçi tasarimi sayesinde, Kapi Hidroliklerin isletme konumunda yeni perspektifler sunuyor. GEZE, özellikle yangına karşı koruyucu önlem olarak kullanılmak için tasarlanmış olan, bir seri kapı kapatıcı sistem sunmaktadır. Eğer kapı kapatıcı hidrolik yağ sızdırıyorsa veya kapınız çok hızlı ya da yavaş kapanıyorsa hemen bir servis çağırmanız gerekecektir.


Ayrıca kapı itme yayları çok kötü görünür ve her kapıya uygulanamaz. Kapı kapatıcılar enerji tasarrufu konusunda da önemli bir rol oynamaktadır. Kapıyı kapatma hızı hız ayarlama vidası ndan ayarlanabiliyor. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Kapı kapatıcı

Kapı kanadı içine entegre edilmiş kapı kapatıcı. Kapı Kapatıcılar Sabitlemeli Dirsek Kol Gu. Kayar kanal sadece kapı açıldığında görünür. Kapı hidrolikleri, ivmelenme esnasında dengeleyici vazifesi görerek kapının aynı hızda açılıp kapanmasını sağlar. Basınçlı hazne içinde yer alan hidrolik yağlar ile çalışan manuel kapı hidroliği, mekanik gücün stabilize edilmesine yardımcı olur.


Sizin gibi şanslı bir azınlık öğrenmek üzere en azından. Durum şudur ki ahşap ve alüminyum kapılarda, plastik kapılarda, sinekliklerde vs. Marelli superior otomatik kapı kapatıcı : Bence bu ürün sektörde çok önemli bir sorunu çözdü, ama tabi herkes de bilmiyor.


Kapı ve pencere sektöründe uzun yıllardır hizmet veren firmamız kaliteli ürünleri ile dikkat çekmektedir. Roto ürünlerinin bayiliği yanısıra diğer. Marelli SERVO otomatik kapı kapatıcı sektörde çığır açtı ve bir çok sorunu çözdü. Tek kanatlı sağ ve sol el kapılar için kullanılabilir.


Suya ve neme karşı yüksek direnç göstermektedir. Okside olmaz korozyona da dayanıklıdır. Kalite, dayanıklılık ve yenilik konusunda endüstri standartlarını belirleyen Allegion, mekanik normal kapı kapatıcılardan, özel uygulamalar için mikro işlemcili düşük enerjili kapı açıcılara kadar her uygulama tipine uygun ürünlere sahiptir.


Kale Kapı Hidroliği modelleri, kale kapı hidroliği markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. AISI 3kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeden bu websitesini kullanmaya devam ederek çerezler kullanmamızı kabul etmiş olursunuz.


Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! Bu firmalardan bazıları: Magna-C GmbH TAIWAN DAEDALUS DOOR CONTROL CO. DICTATOR Technik GmbH ve diğer ülkelerdeki firmalar: Almanya Tayvan Polonya İsviçre İspanya Macaristan Avusturya ve Çin. TS serisi birkaç kapı kapatıcı modeli ile farklı sayıdaki kayar kolu birleştirerek akla gelebilecek her fonksiyonel ihtiyacı karşılayacak modüler bir sistem içerir. Farklı uygulamalar ve tasarımlardaki kapılar için uygun bir kapı kapatıcıdır.


Kapı kapatıcı

Montaj kolaylıkla, ayarlanabilir kapanma kuvveti (EN 2-ayarlama vidası ile TS ) ile birçok kapıda rahatlıkla kullanılabilir. Kap­atma fonksiyonu hid­rolik olarak kontrol edilir. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir.


Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayede, örneğin huzur evlerinde veya hastanelerde, kapı bir sefer örneğin sabahleyin açıldıktan sonra, açılış veya kapanış yönünde fazla güç göstermeksizin kapıdan rahat bir geçiş sağlanabilmektedir.


DORMA KAPI KAPATICILARI İTHAL KAPI KAPATICILARI KALE KAPI KAPATICILARI Tüm Kategoriler En Populer Olanlar. GRAND AYARLI KAPI KASASI. EKONOMİK RDAYARLI KAPI KASASI. Estetik Görünüm, Gizli Montaj. Yağ Kaçaklarını Önlemek Amacıyla Özel Tasarlanmış Yüksek Korumalı Yağ Tamponu.


Yüksek Kaliteli Soğuk Dirençli Hidrolik Yağ, Pompanın Soğuk ve Sıcakta Problemsiz Çalışmasını Garanti Eder. Yapı sektöründe Kapı donanımları üzerine uzmanlaşmış bir markadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar