10 Aralık 2015 Perşembe

Kapı dürbünleri

LCD kapı dürbünü , kapaklı çelik kapı dürbünü , kapı dürbünü mercekleri, pirinç kapı dürbünü , teleskopik kapı dürbünü gibi diğer kapı dürbünü çeşitlerine de sitemiz aracılığıyla ulaşabilir, size uygun olan kapı dürbününü seçerek sepetinize ekleyebilirsiniz. Kapı Dürbünü fiyat avantajını yakala! Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Entegre kamerası ile dijital kapı dürbünleri kapınıza birisi yaklaşırsa kapı önünüzün geniş bir görüntüsünü sunar.


Otomatik olarak fotoğraf mı yoksa video mu kayıt edileceğine siz karar verin. Evde yokken bile kapınıza kimin geldiğini bileceksiniz. Kapı aksesuarları arasında yer alan kimi zaman güvenliğimizi geniş kapsamlı olarak yerine getiren kimi zamanda sadece bir aksesuar görevi yapan kapı dürbünleri işlevsellikleri açısından geniş ürün yelpazesine sahiptir. Yüksek kaliteli kapı güvenlik kamerası video çekebilir. SD kartına, daha sonra bilgisayarda izlemek ya da bilgisayara aktarmak için kaydeder.


Gün sonunda kimlerin kapınızı çaldığını görebilirsiniz. Kapınızda yapacağınız basit bir değişimle mevcut optik kapı dürbününüzü LCD ekranlı hale dönüştürebilirsiniz. Kapı dürbünleri kapının üstünde bulunan ve içerdeki kişinin dışarayı görmesini sağlayan kapı aksesuarıdır. Kimi zamanda sadece bir aksesuar görevi sağlayan kapı dürbünleri işlevsellikleri ve çeşitlilik açısından geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bu ürün adet AA kalem bil ile çalışmaktadır.


Değerlendirme(ler) 5serisi yedek kamera. Bariox dijital kapı dürbünü sizin için harika özellikler ile donatıldı. Benzersiz tasarımı ve dahili hareket sensörü ile siz evde olmasanız bile gözünüz her zaman kapınızın üzerinde olacak. GB’a kadar genişletilebilir hafızası sayesinde siz evde olun olmayın tüm ziyaretçilerinizin isterseniz videosunu, isterseniz de fotoğraflarını saklayabileceksiniz.


Bir parça kapının iç tarafından diğer parça da kapının dış tarafından dürbün deliğine oturtulur döndürme hareketi ile birleştirilir. Madwolf Dolap Toplama Silikonu Şeffaf Sista Şeffaf Silikon Doğanlar Ekselans Coffee Rozetli Oda Kapı Kolu. Sizden Gelenler Teleskop Fotoğraf Çekimleri.


Dürbün Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler. LCD EKRANLI KAMERALI KAPI DÜRBÜNÜ. Kilit ve Tamamlayıcı Ürünler. Basit, güvenli ve kolay kurulum.


Elektronik kapı dürbünleri , daire kapılarında güvenliği arttıran ve aynı zamanda şık, teknolojik ve günlük kullanıma kolaylık getiren bir cihazdır. Geleneksel kapı dürbünlerinde görüntü kalitesi düşüktür. Kapının önündeki kişi başkası ile karıştırılabilir ve dikkatsiz davranılarak kapı açılabilir.


Yale ‘nin dijital kapı dürbünü öncelikle tüm kapılara uygulanabiliyor. Tabi kapınızda normal bir dürbün varsa, kapınızda nuhnebiden kalan iyice değişik dürbünler varsa yapacak bir şey yok. Görüntü kalitesi düşüktür – kapının önündeki kişi başkası ile karıştırılabilir. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo!


Proje Siparişleriniz İçin Ekibimizle İletişime Geçiniz. Kolay montaj özelliği sayesinde kendi imkânlarınızla mevcut kapı dürbününüzün yerine takabileceğiniz bir üründür. GÖRÜNTÜLÜ KAPI DÜRBÜNÜ - Hilal Çelik Kapı.


Her türlü bilgi, için aşağıdaki iletişim araçlarını kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Mekanik Dürbünler Dijital Dürbünler KAPA YAPI, geçiş kontrol sistemleri, elektronik ve mekanik kapı kilit teknolojileri ve aksesuarları ile otomatik kapı çözümleri konusunda uzmanlaşmış, İstanbul merkezli bir firmadır. Kapı dürbünü kamera standart ve ayarlanabilir özellikte olup,kapılarınıza göre ayarlanabilir ve kapılarınızdaki dürbünü söküp,güvenlik kamerasını takabilirsiniz. Fakat yine de kapı dürbünün yerine ebat olarak uymaz ise güvenlik kamerasını bir çelik kapı tamircisine monte ettirmeniz gerekebilir.


Kapı dürbünleri

Hemen her evin giriş kapısında bulunan dürbünler , evlerin vazgeçilmez birer unsuru haline gelmiştir. Com seçtiğiniz ürünlerin fiyatı düşünce size seçtiğiniz süre boyunca e-posta gönderecek. Gelen e-postadaki bağlantıları tıklayarak istediğiniz zaman alarmınızı buradan kapatabilirsiniz. Kapı kalınlığı : 3110mm kalınlık.


Hareket sensörü sayesinde hareketi algılar algılamaz, ziyaretçinizin fotoğrafını ve videosunu cihazımızın içerisinde ki MikroSD karta kaydeder. Kamera : mega piksel CMOS. TÜFEK DÜRBÜNLERİ - Tüfek Dürbünü Tavsiyeleri ve Sıfırlama avfoni. TL ve ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE TL İNDİRİM!


Pencere, kapı , fayans, parke gibi ürünlerde kullanılan birçok parça hırdavatlar arasındadır. Bunlar stoper, kapı altlığı, yavaş kapanmayı sağlayan parçalar, kapılarda kullanılan dürbünler , kapı kolu, korniş demiri, fayans kalemleri, conta, menteşe, yönlendirme levhaları ve daha onlarcasıdır. Kapı önüne geleni ekranından görebilirsiniz. Onlarca fotoğraf çeker çektiği fotoğrafların altına saat ve tarih yazar. Hırsızlara karşı güvenlik kamerası.


Görüş açısı 160’, mm uzunluğunda ve sarı renklidir. Aradığınız ürünleri en ucuz fiyatına bulmak istiyorsanız hemen alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar