7 Aralık 2015 Pazartesi

Cam filmi sökücü

Glow Ultra Etiket, Cam Filmi Sökücü 5ml. Kağıttan ve plastikten yapılmış kendinden yapışkanlı etiketleri ve çıkartmaların sökülmesini kolaylaştırır. Eğer film cama çok kuvvetli bir şekilde yapışmadıysa, kaldırılan kısmından tutulan film yavaş ve dikkatli bir şekilde çekilerek camdan sökülür.


Cam filmi sökücü

Fly Art Cam Filmi Sökücü her türlü filmin çok kolay sökülmesini sağlar. Filmlerin eski veya yeni uygulanmış olması farketmez. Oto cam filmi için, film ile cam arasına uygulanması gerekir, daha sonra film kolayca camdan çıkacaktır. Eğer yapışkan sökücü sıvınız yoksa sıcak su ile önce cam filmini biraz sulandırıp ve öylece kaldırmayı deneyiniz. Cam filmini kaldırdıktan sonra tinerli bez ya da deterjanla.


ETİKET İZİ VE ZİFT SÖKÜCÜYapışkan etiket işaretlerini ve asfalt lekelerini etkili bir şekilde çıkarır. Boyutları: 4㎖ (1oz)KULLANIM TALİMATLARIÜrünü kullanmadan önce iyice çalkalayın. Serin yüzeylerde kullanın. Uygun miktarda püskürtün. Akabinde hem ısıtarak hemde film tabakasını çekip aralarına WD(spreyli kutu içinde limon suyu da olur) gibi sökücü sprey sıkarak cam filmini çıkarabilirsiniz.


Paylaşacağım bilgiler bu kadar. Daha tecrübeli arkadaşlar varsa yazının altında yorum olarak tecrübelerini belirtirlerse iletebilir. Yakın zamanda yürürlüğe giren araç cam filmi cezası olarak 4TL olarak belirlendi. Ayrıca araçların ön camlarına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılmayacak.


Hocam bişey sorucam , herkesin işine yarar belki , arabasında cam filmi olanlar film yaptırmadan önce böyle bir yandan arabanın fotografını çeksek, ondan sonra herhangi bir ceza durumunda o fotografları göstersek olmaz mı? Arabalarda cam filmi ile yakalanırsanız cezasının yüksekliği gibi, cam filmlerini araçtan. Filmi sökmek çok kolay jileti camın üzerinden tak filmi azcık kaldır cart cart çek ama yapışkanı kalıyor oda öyle kazımakla olmaz camın heryeri çizilir. Bir sıvı var sıkıp jiletle temizlemen gerek ama oda işçilik istiyor dikkatsizlikte cam çiziliyor.


Cam filmi sökücü

Evin İçini Göstermeyen Cam Filmi. Evinizde veya işyerinizdeki cam gizliliğinizle ilgili tüm sorunlarınızı çözmeye yardımcı olmak için bünyemizde kapsamlı bir Gizlilik Cam Filmi ürünleri bulunmaktayız. Yan camları, filmleri söktükten sonra cama sıcak sabunlu su sıkarak elinizle dağıtın suyu, ardından cam jileti yada maket bıçağının bıçağını çıkarıp onunla sökebilirsiniz, rezistanslı olan bölgeyi bende bilmiyorum, orayıda aynı şekilde elinizle deneyin, çıkarmı bilmiyorum ama bi öneri, ki ben orayıda jiletle.


Merhaba Ben Bu Üründen Almak İstiyorum Ama Fiyat Yazmamaktadır Bu Hususta Yardımcı Olabilirmisiniz ? CANDER OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ FİYATLARIMIZ TOPTANDIR. Oto cam filmi ürünleri, hem otomobillerde hem ev, bina, depo, ofis vb alanlarda camı renklendirmek, kırıldığında dağılmasını önlemek, gece ve gündüz gizlilik, mahrem alanların kapatılması gibi bir çok amaçla kullanılmaktadır. Araçlardaki cam film uygulamasındaki yasaklar yeniden geldi. Araba cam filmini bugünlerde sökme telaşı başladı.


Peki cam filmi nasıl sökülür bu konuda bilinmesi gerekenler hakkında bu yazımızda sizlere pratik bilgiler vereceğiz. CAM FİLMLERİ YASAĞI KDK’YA TAŞINDI! Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğinin yürürlüğe girmesinin ardından, yurt genelinde birçok vatandaş, araçlarındaki cam filmlerinin ihtiyaç olduğunu savunarak, Kamu Denetçiliği Kurumuna (KDK) başvurdu. Geçen ay aracımın arka cam filmlerini sökmem gerekiyordu neticesinde söktüm ama altında balmumuna benzer bir yapışkan kaldı bir kaç yere sordum arka camın kırılmasını yoksa başka türlü çıkmayacağını söylediler sanayide camcı bir arkadaşım balata temizleme spreyi ile çıkartmamı söyledi denedim ve sonuç.


Forumu ilk ziyaretiniz ise, yukarıda bulunan Yardım linkine tıklayıp bu bölümü kontrol ediniz. Mesaj göndermeye başlamak için kayıt olmanız gerekebilir. Oto cam filmleri , aracın içinin görünmesini engellediği gibi, araca şık bir görüntü sağlar. Toplam 3ile 4lira arasında değişen cam filmi cezası, araç sahiplerinin filmleri. Soylu, cam filmi ile ilgili belli standartlarda serbestlik olacağını ve konuyla ilgili.


Express Teslimat ile saatte kapınızda. TBK 9Cam Değiştirme Pres ve Kabarcık Alma Laminasyon Makinesi Edge Uyumlu. TL Cep Telefonu Ve Tablet Tamir Seti Parça.


Bu sayfada Araç cam filmi yapısı, cam filminin yararları, cam filmi fiyatları, cam filmi yasağı ve cam filmi ile ilgili son durum hakkında detaylı bilgi alabilir, cam filmi hakkında sıkça sorulanlara göz atıp yorumları okuyabilirsiniz. Oto cam filmi fiyatları ile ilgili bilgi ve teklif almak için size en yakın istasyonu arayabilir ya da Teklif formunu doldurabilirsiniz. Randevulu müşterilerimizin araçlarının teslimatı, aracın cinsine ve cam sayısına göre ortalama saati bulmaktadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan cam filmi cezalarına kızarak talimat verdi! Oto cam filmi çeşitleri arasında bulabileceğiniz farklı renk tonlarındaki ürünler ile, güneşin her mevsimde farklı ölçülerde süren yakıcı etkilerini ve hem eşyaya hem cilde zarar veren ışınları rahatlıkla bertaraf edebilir, aracınızda çok daha sağlıklı bir ortam yaratabilirsiniz.


Modern bir görüntü sağlayan cam filmi uygulamalarını yapabilmek için gerekli sarf malzemelerini de bu kategoriden temin edebilirsiniz. Aynalı filmler ile evinize, iş yerinize bambaşka bir hava katabilir, ferah ve daha büyük görünen mekanlar yaratabilirsiniz. Cam film söktürmenin bedeli ise ortalama 1liradan başlıyor. Cam filmli araç kullananların sayısı milyon civarında.


Resmi makamlardan aksi açıklanana cam filmi yasağı uygulanmakta ve Rharici cam filmi kullanan araçlara 2ile 4TL arasında para cezası kesiliyor. Spnax cam cilasını ön camda böcek kalıntıları çıkarmak için ufak bir kısıma süngerle kısa süre uyguladım üzerine, tiner, güçlü kimyasallar uygulamama rağmen etkisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar