14 Aralık 2015 Pazartesi

60X60 pvc asma tavan

Pvc Alçı asma tavan 60xUS $0. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Salı günü kargoya verilir.


PVC asma tavan Sistemi, mevcut tavanınıza yüklenen yükü azaltarak daha ağır, eski moda metal ızgara sistemlerine hafif bir alternatiftir. Gözenekleri, kanal çalışması, borular veya kablolama gibi gözlerini örtmeye çalışırken, onlara gerekli erişimi korurken, ideal çözümdür. PVC Plastik asma tavan sistemleri, suya karşı mükemmel dayanıklılığı, dekoratif desenleri, hafifliği ve kolay montajı ile tüketicilerimizin beğenisine sunulmuştur.


TAŞYÜNÜ VE KAROLAM TAVANLAR 60X60. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. PVC LAMBRİ TAVAN TUVALET BANYO KAPLAMA FOLYOLU. PVC TAVAN LAMBRİ L KÖŞE MT (ADET) 3TL (2) YAPImall 97.


ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER. Mevcut döşemeye askı yardımıyla tutturulmuş kendine özel Tprofil sistemiyle oluşturulan karolaj içine alçı plakaların konulması ile oluşturulan asma tavan çeşididir. Levha kenarları kapalıdır. Ekonomik olması nedeni ile asma tavanda en çok tercih edilen sistemlerden biridir.


Hafif olması nedeni ile binanın taşıyıcı sistemine etkisi azdır. ASMA TAVAN Beyaz Desenli camtülü Hasır pvc Krater pvc Labirent pvc Okyanus pvc Ters Krater pvc Traverten pvc. Uygulamadan önce, kullanılacak.


Aşağıda bahsedilen asma tavan taşıyıcı profil sistemi fiyata dahil değildir. Taşıyıcı profil sistemi almak için sepetinize ayrıca ekleyiniz. Onaylanmış proje ve detaylarına göre fırın boyalı metal profillerin özel ayarlı galvanizli çelik askı takımları ile istenen aralık ve kottaki düzeyde askıya alınması, bu profillerin üzerine veya altına taşyünü asma tavan levhalarının yardımcı montaj elemanları ile tespit edilmesi, elektrik armatürleri ve tesisat. Toptan ürün alımlarınız ve proje bazlı çalışmalarınız için özel fiyat verilmektedir. Karo Alçı Tavan 60xPlaka (Kırçıllı desen) en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz.


Keçeci Profil Plastik PVC Profil Sanayii. Küre Panel - MFiyatıdır. Bu maliyet içinde montaj vidası, dübel vidalar, U ve C profil, alçıpan, klips, askı çubuğu ve maşası gibi tüm malzemelerin metrekareye düşen maliyetleri toplanarak çıkarılmıştır. YARENLER DEKORASYON ASMA TAVAN SİSTEMLERİ YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ kalitesi, güvencesi ve yılların verdiği tecrübe ile İzmirin en iyileri arasında yerimizi aldık. Maksimum yangına dayanıklılık ve akustik performans sergilemektelerdir.


60X60 pvc asma tavan

Hafif olduğu için binaya hiç bir olumsuz etkisi yoktur. Nemli yerlerden etkilenmez ve antibakteriyel özelliği vardır. Kesit Çizimi : Hakkımızda.


Bu tarihten bu yana Plastik Lambri Üretiminde faaliyet göstermekte ve ürettiği ürünleri kaliteden taviz vermeden en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktadır. Led panel armatürleri sıva altında metal asma tavan , Clip-in tavan , alçıpan ve taşyünü tavanlarda özgün tasarımlar ile kullanabilirsiniz. Enerji tasarrufu ve homojen ışık ile şık bir görüntü sağlayabilirsiniz. Termin süresi 3-iş günüdür.


Pvc Panel Ttaşıyıcılı asma tavan sistemlerinde kullanılan, Pvc malzemeden üretilmiştir. Asma Tavan Panelleri Pvc Paneller;. Taşyünü asma tavanlar fiyatları için lütfen telefon açınız. Mevcut döşemeye askı sistemi ile tutturulmuş çeşitli ebatlardaki (30X3 60X, 60X1vb.) metal karolajlı iskelet içine taşyünü plakalarının döşenmesiyle oluşturulan asma tavan. DECKON PVC ASMA TAVAN DATASHEET Plaka İçeriği : PVC Plaka Ebatı : 600mm x 600mm.


Tavana yük getirmez, montajı kolaydır. Serbest oturtulan farklı cins ve perforasyon özelliklerine sahip LAY-IN plaklar taşıyıcı profilden mm sarkmalı olacak şekilde imal edilmektedir. Asma tavan karopan desenli Kırçıllı desen paket adet 3. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


60X60 pvc asma tavan

XLED PANEL ARMATÜR SIVA ÜSTÜ BEYAZ IŞIK 54W PANEL LED 60XSIVA ÜSTÜ - GARANTİLİ 1. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Hijyeniktir,insan sağlığına zarar vermez,kolay temizlenebilen ve yıkanabilen ilk asma tavan malzemesidir. Bu kumaşlar hafif olduğundan dolayı tavanda extra bir ağırlık yapmaz.


Gökyüzü desenli led panel. Sıradan geleneksel asma tavanlara alternatif olarak üretilen pvc germe tavan sistemlerinin avantajları nelerdir ? Yangına karşı dayanıklıdır alev almaz. Alçıpan asma tavanlar gibi her sene bakım gerektirmez boya istemez ayrıca kirlendiğinde silinebişir.


Bunlar bilinen en yaygın şekilde uygulanan asma tavan çeşitleridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar