13 Ağustos 2019 Salı

Uzaktan kumandalı lamba devresi

Uzaktan kumandalı lamba devresi

Ayrıca tasarlanan bu devre ile güç tasarrufu sağlanarak alternatiflerinin bir adım ötesine geçer. Devrenin açık şeması aşağıda verilmiştir. Bu devre sadece flamanlı sıradan ampuller ile çalışmaya uygundur, tasarruflu ampuller ve florasan lambalar bu devre için uygun değildir. Ayrıca lambayı yine duvardaki düğmeden de kumanda edebilirsiniz demiştik, ancak unutmayın düğme sadece lambayı sönük durumda bıraktığı zaman uzaktan kumanda işlevi çalışır. Devre pic18f4ve pic16f6mikro denetleyicileri üzerine kurulu.


Projemizde rf alıcı verici ile uzaktan kumandalı arabanın nasıl yapılabileceğini anlatacağım. Uzaktan Kumanda ile Lamba , Soba, Motor vb. Devre üzerindeki butonlardan veya ‘Kızılötesi Alıcı Modülden’ gelen bilgiye göre 0-arasında bir seviye belirler ve bunu PIC2’ye iletir.


Tasarlanan kızılötesi uzaktan kumandalı lamba dimmerine ait donanım. Butonlara basıldığında veya Kızılötesi Alıcı Modülden tanımlanabilir bir bilgi geldiğinde. RF modülü ile uzaktan kumanda işlemi yapılmakta olup, aynı zamanda istediğimiz lambaların açılıp kapatılabilmesi için tane buton kullanılmıştır. RF kontrollü uzaktan kumanda devresi , öğrenciler için kanallı rf devresi , röle çıkışlı RF kontrol devresi , kanallı uzaktan kumanda devresi , röleli RF kontrollü uzaktan kumanda devresi.


Bu projede özellikle küçükken oynamaktan hatta izlemekten bile büyük keyif duyduğumuz uzaktan kumandalı oyuncak arabalarda da kullanılan basit bir dc motor devresi yapacağız. Kullanılan temel bileşenimiz TSOP’dan oluşan IR sensörü devresidir. Bana acıl uzaktan kumandalı arabaların ıcındekı devrenın şeması lazım guclu bırsey olursa ıyı olur. Yardımcı olursanız sevınırım. Devre ile her türlü IR uzaktan kumandaların çalışıp çalışmadığı.


Gerektiği durumlarda uzaktan kumandalı avizeler, ledli avizeler kullanılabilir. Salonlarda ve yemek odalarında daha fazla ampullü avizeler kullanılırken, yatak odaları ve oturma odalarında daha az ampullü ürünler tercih edilmelidir. En iyi uzaktan kumandalı lamba devresi seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli uzaktan kumandalı lamba devresi Ürünleri, turkish. Hayatımızın her alanına giren uzaktan kumandalı kontrol sistemleri tüm aydınlatmalara uygulanabiliyor. Kumandalı Lamba adet parlak LED lamba ile donatılmıştır.


Piller pakete dahil değildir. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Bana uzaktan kumanda olabilecek ve en azından volta kadar dayanabilcek bir devre lazım şuan için bilmiyorum mümkün mü ? Aslında sıfırdan başlarsam plexiden şase yapabilirim. Volt Led ve Motor Dİmmer Devresi ELEKTRONİK DEVRE.


Elektronik malzeme alırken doğru siteden alın. Butona basıldığında kontak kapanarak devre tamamlanır. Buton serbest bırakıldığında ise kontak tekrar eski konumuna döner.


Kullanmak istediğiniz lambanın duyuna normal lamba takar gibi takıp diğer tarafına da lambanızı takarak kolayca kullanabilirsiniz. Model Özellikleri: Kablosuz, uzaktan kumanda ile çalışır. RF kontrol modülü ile lamba , motor, kapı, klima gibi aletlerimizi uzaktan kontrol edebiliriz.


Mesela bir oyuncak arabayı veya oyuncak bir helikopteri kontrol edebilen uzaktan kumandalar nasıl yapılıyor? En basit şekilde bir uzaktan kumanda nasıl yapılır? Kendi imkanlarımla bir uzaktan kumanda yapmak istiyorum.


Hayatınıza renk katmak, uzaktan kumanda ile tarzınızı yansıtmak ve eğlenceli bir ortam oluşturmak isteyenler için uzaktan kumandalı led lambalar uygun fiyatlar ile çin alışveriş sitelerinden kolaylıkla temin edilebilir. Bluetooth Hoparlör Akıllı LED Ampül Lamba indirim. Ekstra indirimli fiyat.


Philips Hue GO indirim. Telefon şebekesi aracılığıyla evdeki lamba , ısıtıcı, fırın, klima, bilgisayar gibi cihazlar uzaktan kolayca çalıştırılabiliyor. PIC tabanlı uzaktan kontrol devresi , sistemin merkezi işlem birimi olarak görev yapar.


Uzaktan kumandalı lamba devresi

Bu devre , telefon hattı yoluyla iletilen DTMF sinyallerinin kodunu çözer ve şifre bilgisini denetler. ADET UZAKTAN KUMANDALI LAMBA. DİKKAT : ÜRÜN AMBALAJI PRESLİ PAKET OLDUĞU İÇİN AÇILDIKTAN SONRA KESİNLİKLE İADESİ YOKTUR.


LED ampul ile, oldukca gibi az enerji kullanarak çok verim alacaksınız. Merhaba, adet motor (bunların adedi 230V diğer adedi ise 5V) ve adet 10V lık led lambayı uzaktan ( 1km ) kontrol etmek istiyorum. Triyak Işık Dimmer Triyak Işık Dimmer Triyak ışığı. Yapmak istiyorsanız, önce aracın mekaniğini oluşturun, devre kısmı kolay.


Elektrikleriniz kesildiğinde saat boyunca kullanabileceğiniz uzaktan kumandalı LED ampül harika bir fırsatla BatanGemi. LED lambadan oluşan bu muhteşem uzaktan kumandalı ampul, hayatına ışık saçacak! Aplikler ve Plafonyerler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar