19 Ağustos 2019 Pazartesi

Monoblok kilit

Merkezi kilit kale, kancalı süper kilit, otomatik kilit, döner sürgülü kilit, kancalı kilit pulus kilit, otomatik kilit kale gibi çok özel kilit sistemleri seçenekleri Turhanlar çelik kapı tarafından sunuluyor. Bu kilit sayesinde kapınız her kapandığında kilitlenecektir. Genelde onun yerine uyan yeni kilitler çıktı çünkü. Genel merkez izmir olmak üzere türkiyenin bütün il ve ilçelerinde çelik kapı hizmeti vermekteyiz. Ekstra indirimli fiyat.


Gömme kilit çeşitlerine de ulaşabileceğiniz kategoride iç odalara ve banyoya uygun kilit çeşitlerini inceleyebilir, bu gömme kilitler arasında dış kapıya uygun dijital kilit çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken çelik kapınızda monoblok tipi kilidin olup olmadığını kontrol etmektir, ki yeni kapıların ında bu kilit kullanılmıştır. Uzaktan kumanda, kart okuyucu, şifreli kapı otomatı, otomat düğmesi gibi herhangi bir ürüne basıldığı takdirde kapının açılmasını sağlar. Monoblok çelik kapı kilidi. Turhanlar çelik kapı Daf kilit , buna benzer birkaç sistemler kancalı kilit , monoblok kilit , çelik kapı kilit , sağlam kilit , monoblok daf kilit , evinizin güvenliğini şansa bırakmayın iyi bir kilit , kaliteli kilit ve en iyi kilit , bizde kullanmak isteriz en iyi kilit en iyi çelik kapı demekdir iyi çelik kapı kilit.


Merkezi kilit sistemi montajını, yanında gelen kullanım kılavuzundaki bilgiler doğrultusunda gerçekleştirebilirsiniz. Aracınızda alarm kullanıyorsanız, merkezi kilit. Neyse ben size ideal çözümü sundum, ama bunun parasal boyutu size uyar uymaz bilemiyorum.


Monoblok kilit

Bence fiyatları da çok uygun benzerlerine göre ve Ben parmak izli bareli kullanıyorum, çok da memnunum. Diğeri kapıma uymadı ondan alamadım, olsa onunla bir kullanacaktım en süperi olacaktı. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Desi alarm firmasının yeni ürünü olan alarmli monoblok çelik kapı kilidi üretti.


Bu sistem artık piyasadaki tüm çelik kapılara kolayca uygulanmaktadır. TL Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Yale 1ülkede kilit ve güvenlik alanında her tür.


Monoblok kilit

Kale otomatik kilitlemeli monoblok çelik kapı kilidini incelemek ve satın almak için TIKLAYINIZ. Etiketler: desi, desi parmak izli, entr parmak izli kilit , kale 252RA, kale otomatik kilitlemeli monoblok , kale parmak izli kilit , otomatik kilitlenen kap. Menteşe tarafları adet güvenlik pimleri ile güçlendirilmiştir. Pim karşılıklarına plastik tas kullanılır. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Kilit sistemlerimiz opsiyoneldir. Teklifimiz en kısa sürede tarafınıza gönderilecektir. TL indirim 14TL. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Artık tüm çelik kapıları çok daha güvenli hale getirmek elinizde, alarmlı monoblok çelik kapı kilidi ile kapınızla hiçbir hırsız uğraşamayacak artık. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Haberler YENİ KİLİT : YENİ KİLİT SİSTEMİ İLE GÜVENLİ KAPI ALMAK ÜZERESİNİZ.


Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Eski tip modellere uyum sağlamamaktadır. Rozet kapı kollarına uygundur. Her kapıda adet kelebek menteşe kullanılacaktır.


Anahtarınız parmağınız, şifreniz, kartınız. Kale Ürünü olan monoblock kilitler Levyelere kastırmalara ve hırsızlara karşı en çok tercih edilen kilitlerin başında gelmektedir. MM DKP Saçile CM Aralığında Ayarlanabi.


Dış darbelere karşı sertleştirilmiş gövde. Sayısal Şifreli Çanta Tipi. Kapı Fişeli Gömme Emniyet Kilidi. Anasayfa alarmli monoblok kilit. Kampanyalı çelik kapılarda monoblok kilit sistemi kullanılmıştır.


KALE marka multisistem kilit sistemi istendiğinde firma tarafından 1TL fark talep edilecektir. Gizli Menteşeler - tkm. Teknik Özellikler: Koruma Derecesi - IP65.


Bu şekilde cuzi bir miktarla kapınıza yüksek gevenlik sağlamış olacaksınız. Kale Endüstri Holding kuruluşudur. Değerlendirme(ler) MONOBLOK ÇELİK KAPI GÖMME KİLİDİ-1BNE SİLİNDİRLİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar