6 Ağustos 2019 Salı

Motorlu jaluzi fiyatları

Diğer mekanizmalı sistemlere göre motorlu jaluzi fiyatları ilk anda biraz yüksek gibi görünse de uzun vadede kazançlı bir yatırım olduğunu fark edeceksiniz. Tasarım ödülü almış performanslı, konforlu ve dayanıklı bir perde motorudur. Fiyat teklifi aldığınızda tüm bileşenler gibi motor ve diğer aksesuarların fiyatları da belirtilir. Antik altın gümüş renkleri de seçebilirsiniz. Motorlu perdelerde motor garanti süremiz yıldır.


Tek yapmanız gereken istanbul için RANDEVU almak Diğer şehirler için pencere resminizi veya ölçülerinizi göndermek hemen fiyat alacaksınız. Ahşap perde fiyatları 1TL den başlamaktadır ancak bant genişliği , kurdela ya da motorlu seçenekleri ile farklı fiyatlarla satılmaktadır. Tek dokunuşla dilediğiniz kadar perdeyi aynı anda hareket ettirmek mümkün.


Bir motor - perdeye bağlanabiliyor. JALUZİ PERDELER, MOTORLU PERDELER. Whatsapp ile FOTO KEŞİF istiyorum. Pencerenizin ve Mobilyanızın Resmini Yollayın en. Eğimli cam bölmede jaluzi ve ahşap perdelerde fiyat farkı alınır.


Ofisinize takılan jaluzi perde sistemleri yıl garantilidir. Bura fiyatı belirleyen en önemli husus motor ve kumanda marka ve modelidir. Kumaş aslında fazla bir yüksek bir maliyet oluşturmaz. Firmamız üç farklı fiyatta ürün seçeneği sunmaktadır. Standart sistemlerin yanı sıra 3D gümüş ve motorlu projeksiyon perdeleri Boğaziçi’de.


En ucuz jaluzi perde model ve fiyatları perdesiparisi. Tüm jaluzi perde modellerinde indirim. Kredi kartına taksit ve ücretsiz kargo imkanı.


Yine motorlu ve motorsuz jaluzi perdeler mikro jaluzi (alüminyum – metal) ve ahşap jaluzi olarak ikiye ayrılır. Daha çok işyerlerinde tercih edilen bu perdeler de öncelik. En uygun fiyat avantajlarından faydalanmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kumandalı perde fiyatları için bize ulaşın.


Sizin için ideal ve ekonomik bir önerimiz var. Somfy motorlu perde sistemlerimiz, kumandalar ve fiyatlar hakkında bilgi edinin. AKILLI EVE GEÇMENİN PRATİK YOLU: CONNEXOON Connexoon ile motorlu ekipmanlarınızı ve aydınlatma ünitelerini cep telefonunuzdan kontrol etmenin konforunu yaşayın!


Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte konforun da artması kaçınılmaz olmuştur ve artık yerinizden kalkmadan perdelerinizi kapatabilir ya da açabilirsiniz. Stor, jaluzi ve katlamalı perdeler. LVveya LWmotor kullanarak RDS devresinin yardimi ile jaluzilerinizi düsük süratte eksenel çalistirabilirsiniz. Yüksek süratte yukari asagi hareket ettirebilirsiniz. Bu motorlar üst kasanizin içine uyabilmesi için özel olarak dizayn edilmistir.


MOTORLU JALUZI perdeci firmamız yıldır perde sektöründe her zaman en farklı ürün ve kalite ile 1yüz müşteri memnuniyeti esası ile çalışmaktadır. Bu bağlamda bu tecrübemizi yıllardır sizin adresinize gelerek birebir kartela ve kataloglardan beraber seçim yapıyoruz. En doğru perde ve renk için sizin ortamınızda karar veriyoruz…. Somfy, motor serisi için yıl garanti vermektedir. Uzaktan kumandalı, duvara monte, güneş sensörü, somfy motorlu perdeler.


Motorlu jaluzi fiyatları

Satışını yaptığı tüm mekanizmalı perdeler kendi üretimimizdir. Proje bazlı ve toptan satışlarda çek ve kredi kartı ile ödeme imkanı. Zamanla gelişen teknolojiyle daha önce camın yüzeyinde kullanılan jaluzinin dezavantajlarını ortadan kaldırmak için jaluzi ısıcamın içinde çalışabilecek duruma getirilerek daha kullanışlı ve dayanıklı hale getirilmiştir. Elit stor perde ve plise perde, jaluzi , blackout gibi sistemlere yer veren bir site.


Ancak bu sistemler genelde uzun süre garanti kapsamındadır. Talebime hızlı bir şekilde teklif verdi en iyi fiyatı sundu anlaşmanın ardından hemen işi teslim etti ilgili alakalı sorunsuz bir alışveriş oldu kendilerini tavsiye ederim. Aynı zamanda jaluzi şeritlerinin, tozlanmamasını, kirlenmemesini ve hava şartlarından etkilenmemesini sağlar. Bu sayede temizlik ve bakım gerektirmez.


Online sipariş verilebilir. Tüm perde modelleri için uygun fiyat ve kaliteli. Yaylı, zincirli , ipli ve motorlu perde üretim satış. SİZE YAKIN BİR BAYİMİZ MUTLAKA VARDIR.


Telefonla siparişleriniz için. Uygun fiyat garantisi ve sürekli teknik destek. Bu tarz perdelere motor aksanı da eklenebilmektedir.


Ahşap jaluzi perde kullanmayı tercih eden bayanların bu modeli tercih etmelerinin bir nedeni de dışarıdan içerinin görülmemesidir. Ağaç jaluziler fiyatı en yüksek. Stor perde üretimi ve uygulamaları, stor perde modelleri, kumaş stor perdeler, stor perde fiyatları , teknik detay ve çözüm önerileri, stor perde hakkında bilinmesi gerekenler. Hiçbir sistemimizde camda kesinlikle delik açmıyoruz. Radyo frekansı ile ve sıfır sorunla çalışan motorlu sisteme sahibiz.


Perde Fiyat Teklifi İste.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar