29 Mayıs 2019 Çarşamba

Kuvars yüzeyler

Orijinal Silestone kuvars yüzeyidir. Zamana karşı koyan bir görünüm ve dokunuş. Silestone orijinal parlak yüzeyler ışıltılı bir parlaklık ve doğal taşın yumuşak hissi ile dünya çapında popülerliğini sürdürmektedir. Bu derin ve saf yüzey Silestone kuvarsının seçkinliğini ve berraklığını vurgular. Calisco Kuvars Yüzeyler - Alternatif Mermer Madencilik A. Mimarizm - İçmimarlar Odası İzmir Şubesi Yeni Ofisine Taşındı!


Kuvarstan oluşan Çimstone, doğanın armağanı kuvars mineralini günümüzün en son teknolojisiyle yeniden şekillendirir. CALISCO MUTFAK TEZGAHLARI. Doğal güzellik, Calisco doğal kuvarsın renk, güzellik ve dayanıklılığını teknolojisiyle bir araya getiriyor.


Peker Yüzey Tasarımları A. Belenco Kuvars Yüzeyler adı ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki toplam 60. Dünya’nın lider doğal ve kompoze taş makine üreticisi İtalyan Breton S. A’ nın en gelişmiş ve tam otomatik iki hattında kuvars yüzeyler tasarlıyor ve üretiyoruz. Manisa da yapılan Belenco Tezgah ürünleri kuvars yüzeyler pazarında tüm Araştırma ve Geliştirme çalışmalarını tamamlayıp yenilenen teknoloji ve günümüz ihtiyaçları doğrultusunda sürekli gelişerek büyüyen kuvars yüzeyler sanayisinde yerini almış ve büyük markalar arasına girmiştir. Bu Silestone kuvars tezgahların mutfak ve banyo gibi yoğun kullanılan alanlarda olağanüstü dayanıklılık göstermesi ve farklı yüzey ile sınırsız renk seçeneğine sahip olması sayesinde gerçekleşti.


Belenco kuvars yüzeyler 93’ü kuvars olmak üzere üstün nitelikli polimerlerden (bağlayıcılardan) imal edilmiş yüksek çizilme ve aşınma dayanımına sahip, kimyasallara dayanıklı, gözeneksiz yapısı ile hijyenik ve lekelenmeye dirençli, en son teknoloji ürünü çok dayanıklı yüzeylerdir. KUVARS YÜZEYLER , KALİTELİ VE ŞIK BİR TAZ İLE FARKINIZI ORTAYA KOYUN! Kuvars mutfak tezgahları ile çıklığınızı ve farkınızı ortaya koyun!


Mutfak tezgahı modellerimizde onlarca renk çeşidi sizleri bekliyor. Sizi en iyi yanşıtacak renk mutlaka bizde vardır! BELENCO MUTFAK TEZGAHLARI.


Işıl ışıl görünümünü içerdiği kuvarsın doğal parlaklığından alır. Parlaklık sağlayıcı hiçbir kimyasal içermez. MSTONE MUTFAK TEZGAHLARI. Belenco, üstün teknoloji, know-how ve uygulama modelleri ile yaratıcılıkta sınır tanımayan bir üretim kapasitesine sahip bir markadır.


Kuvars kumu bu yapının içinde dolgu malzemesi olarak kullanılır. Kuvars yüzeyi bir tuval olarak düşünüp desenler oluşturacağız. Isı yalıtımında kullanılan cam elyafının da hammaddesidir. Birinci aşamada serpilen malzeme,tahta mala ve helikopter tepsi perdahı ile yerleştirildikten sonra ikinci aşama malzeme yüzeye serpilecek ve tepsi perdahının.


Projeye özel Mutfak ve Banyo tezgâhları imalatı. Hazır prefabrike tezgâhlar. CORIAN MASİF AKRİLİK YÜZEYLER. Gaziantep ilindeki fabrikamızda Sadestone kuvars yüzey kaplama malzemeleri üretmekteyiz. Beton yüzey sertleştirici fiyatları, kuvars ,korund sertleştirici fiyatı,baskı beton yüzey sertleştirici fiyatları,renkli kuvars korund beton yüzey sertleştirici fiyatı,renkli beton yüzey sertleştirici fiyatları,renkli baskı beton malzemeleri, yüzey sertleştiricileri fiyat listesi,kırmızı yüzey sertleştirici fiyatı,gri.


Doğadaki en sert mineral taşlardan biri olan kuvars , mohs sertlik derecesi sayesinde Çimstone`a eşsiz sağlamlık ve dayanıklılık kazandırır. Türkiye’nin en büyük kuvars yüzey üreticisi ve ihracatçı markası Belenco, bu yıl İzmir’de 24’üncüsü düzenlenen Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ndaki. Modernleşen dünyada şehirleşme oranı arttıkça yapıların endüstriyel estetik anlayışı, tasarım ve mimari için de tercih edilmeye başladı. Türkiye kuvars rezervlerinin tespitine yönelik araştırma ve etüd çalışmaları yetersizdir. Alt zeminlerin pürüzlerini kapatarak, düzgün bir yüzey sağlar.


Kuvars yüzeyler

Aşınma direnci ve yüzey sertliği yüksektir. Uygulanan yüzeylerdeki temizliği kolaylaştırır. Belenco su emmeme özelliği, gözeneksiz bir yüzeye sahip olması ve kimyasallara dayanımı sayesinde kirlenmeye karşı dirençli bir yüzeydi r. Yüksek Kaliteli Kuvars Katı Yüzey Üreticilerini Kuvars Katı Yüzey Tedarikçilerini ve Kuvars Katı Yüzey Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Kuvars , doğada bulunan en sağlam ve en güzel maddelerden biridir.


Cosentino’nun geniş satış ağı sayesinde dünyanın hemen her yerinde bulunabilir. Stone Gallery Quartz yüzeyler konusunda Dünyanın en iyisi olan İtalyan – Breton teknolojisi kullanan CAESARSTONE Türkiye distibitörüdür. Depolarımız ile sizlere kaliteli ve hızlı bir servis sunmayı amaçlamaktadır. En nitelikli kuvars yataklarından çıkarılan, titizlikle seçilen farklı boyutlardaki kuvars tanecikleri reçine ve pigmentlerle karıştırılıp vibrasyon, vakum ve sıkıştırma uygulanan vibropress sistemiyle gözeneksiz, kompakt ve sert bir yüzey malzemesine dönüştürülür. Kuvars üretim teknolojisi Breton SpA fiması tarafından geliştirilmiş ve patenti alınmıştır.


Kuvars yüzeyler

Dünya çapında 20’den fazla Breton teknolojisi kullanan üretici ve buna eş değer sayıda muadil Çin teknolojisini kullanan üretici bulunmaktadır. Sentetik olarak kuvar­ sitin öğütülmesi ile de elde edilebilir. Kuvars Agregalı Yüzey Sertleştirici Ürün Tanımı: Taze beton yüzeylere uygulanan, çimento, sert kuvars agrega, kimyasal katkılar, özel renklendirici pigment ve polimer katkılardan oluşan, toz yüzey sertleştiricidir.


HAKKINDA Kompozit Kuvars Yüzeyler sektöründe, arge ve tasarım gücü ile büyüyen, üretim, pazarlama, projelendirmeve satış sonrası destek hizmetlerini veren, kısa sürede yurtiçi pazarda önemli pay almış, ülkeye ihracat yapan,son teknoloji ve otomasyon ile donatılmış Kompozit Kuvars Yüzey üretim işletmedir. Tezgah kuvars yüzeylerin sertliğinden ve renk çeşitliliği ile göz kamaştırmaktadır. Hammaddesi Kuvars olan sınıfta yer alan Çimstone tezgah ürünleri Bankolar için, tezgahlar için, zemin ve merdiven gibi yüzeyler de kullanılmaktadır.


Mimari ve tasarım yüzeylerinin geleceğinin yolunu açan yeni ve inovatif bir malzemedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar