22 Mayıs 2019 Çarşamba

T250 turnike

Giriş turnikesi, diğer turnike modellerine göre eni daha ince olan,. Paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Kuru kontak ile kontrol edilebilir. Tüm kollar ve gövde mm paslanmaz çelik, göbek kısmı paslanmaya karşı alüminyum malzemeden üretilmiştir. Opsiyon olarak 3paslanmaz çelik yada mm kalınlıkta sactan üretim yapılabilir.


T250 turnike

Tripod turnike sistemi dar alanlarda geçiş yoğunlu fazla olan yerler için ekstra fazla turnike koyabilmek adına tasarlanmıştır. Ekonomik seri turnike sistemi üç kollu,çift ayaklı olarak imal edilmiştir. Geçiş turnikesi, tüm yaya geçişlerinde kullanılabilen kollu turnike modelidir.


AR-GE süreçlerinden tasarıma, tasarımdan üretime ve satış sonrası desteğe kadar tüm safhaları kendi bünyesinde gerçekleştirebilecek kapasiteye sahip olan Makim. Polimek Elektronik olarak turnike kurulumu yapılacak yerin keşfini yapar, ona göre turnike ve cihazlarımızla birlikte sistemi faaliyete alıp, turnike geçiş kontrol programının eğitimini vererek sistemi en kullanışlı halde teslim ederiz. Uygulama: Toplu taşıma alanları, üniversiteler, bankalar, iş merkezleri, eğlence parkları, müzeler, spor salonları ve konser girişleri gibi kalabalık alanlarda dahi sorunsuz bir uygulama sağlanabilir.


Turnike fiyatlarımızı mutlaka sorunuz. Panik durumda sistem enerjisi kesilerek turnike her iki yönde geçişe açık. Makim’in geliştirdiği güçlü mekanizma sayesinde T-2Aturnike , özellikle yoğun geçişlerin olduğu alanlarda güvenle ve uzun yıllar kullanılabilir.


Materyal : T 2üç kollu turnike standart olarak 3paslanmaz çelikten üretilir. Geniş TFT ekrana sahiptir. Network üzerinde çalışma ve RS2ile direk bağlantılı veri aktarım özelliği vardır.


Estetik görünümleri ve sağlamlıkları ile farklı özelliklere sahip birçok mekan da rahatlıkla kullanılabilirler. Tek ayaklı turnike geçiş sistemi,giriş ve çıkış olarak çift yönlü kullanma imkanı jetonlu olarakta wc kontrol yapılır. Proximity kart ve şifre de kullanılabilir. Parmak izi okuyucu sistemi,Personel giriş takip sistemi için en ideal cihazlardan biridir. X850X670mm ölçülerinde paslanmaz çelik sacdan imal edilmiştir.


Personel devam kontrol ve lavabo kontrol amaçlı wc jetonlu olarakta kullanıma uygundur. Tek yöne veya çift yöne geçiş için ayarlanabilir. T2Kelebek turnike 951. Geçiş esnasında ışıklı ve sesli ikaz vererek kullanıcıyı yönlendirir. Hidrolik sistemi ile sessiz ve yumuşak dönüş yapar.


Access Kontrol Paneli C1-C2-CZKTeco Access kontrol Kart reader panelleri ,Hepsi tek yazılım ile uyumlu çalışır. CTek kapı denetleyicidir. Doğan holding grup şirketi, Türkiye’nin ilk e-ticaret sitesi hepsiburada.


T-2EKO ÇİFT AYAK TURNİKE , turnike ihtiyacı olan tüm alanlarda kullanılabilen ekonomik turnike modelidir. Diğer aksam ve parçalar korozyona mukavim kaplama yapılacaktır. Tüm kredi kartlarına taksit ve kapıda ödeme imkanı. Otopark Bariyer ve Kayar Kapı Sistemleri.


T250 turnike

Makim turnikeler,t2single(tekli) turnike ,pdks turnikeleri,kartlı ve parmakizli turnikeler. Panik durumunda sistem enerjisi kesilerek turnike her iki yönde geçişe açık hale gelir. Giriş çıkışlarda tek taraflı yada çift taraflı geçiş için uygundur. Geçiş hakkı verildiği anda turnike kilidi açılır ve hafifçe kollara dokunularak geçiş sağlanır. Kolların bir tur dönme işlemi tamamlandığı anda turnike kilitlenir.


Eğer kilit açıldıktan sonra sn içerisinde geçiş yapılmazsa, turnike önce sesli uyarı verir , ve sonra tekrar kilitlenir. Micro Elektronik Şirketlerindendir. Parmak İzi Okuyucu - KBataryalı Parmak İzi Okuyucu - U160C Parmak İzi Sistemi - KParmak İzi Sistemi.


Yüz Tanıma Sistemi - IFace 2ID Parmak İzli Yüz Tanıma Terminali. PARMAK İZİ OKUYUCU ,PARMAK İZİ OKUYUCU FİYATLARI,PARMAK İZİ OKUYUCU SİSTEMLER,PARMAK İZİ TANIMA. Lidertek Zaman Pdks Parmak izi Okuyucu,Pdks Personel takip ve Kapı kontrol sistemi olarak kullanılır. T 2Ahas angled top cover as different from basic model.


Personel takip parmak izi sistemi kapı turnike açtırma ve devam kontrol sistemleri olarak kullanımı uygundur. Tek taraflı geçiş içinde uygundur. Personel Devam Kontrol Sistemi PDKS ve Geçiş Kontrol Sistemi GKS başta olmak üzere, hastane pdks, yemekhane takip modülü, ziyaretçi takip modülü, otopark geçiş kontrol sistemleri yanı sıra turnike ve bariyer sistemleri, kamera sistemleri ile tüm ihtiyaçlara cevap veren kontrollü geçiş ve güvenlik sistemleri hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. KOLLU ELEKTROMEKANİK TURNİKE.


MAKİM MAKİNE TEKNOLOJİLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar