23 Nisan 2019 Salı

Parmak yaldız

Sepet sayfasına git Devam et. Geniş bir kullanım alanına sahip olan parmak yaldızlar tekstil, deri, plastik ve model yapımlarında da kullanabileceğiniz esnekliğe sahiptir. Yaldız çalışmaları ( parmak yaldız ,varak yaldız , soba boyası, vs.ile) nasıl yapılır? Geri Dönüşüm Projeleri Forumumuza hoş geldiniz. Forumumuzdan en verimli şekilde yararlanmak için lütfen üye olunuz.


Parmak yaldız

Bu İlan E NTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir. Hobi Yardımcı Ürünler (medium) Kapıda Nakit Ödeme. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Hobi ürünleri online satış sitesi, ahşap malzemeleri, kumaş boyama, sprey boya, ahşap boyama ve yardımcı malzemeler. Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza hediye puanı eklenecek.


Videomuzda parmak yaldızın nasıl kullanıldığını görebilirsiniz. Her türlü yüzeyde kullanılabilen cila bazlı antikleştiren yaldızdır. Yüksek örtücü gücüne sahip olan parmak yaldızlar oldukça parlaktır. Su bazlı ve sağlığa zararlı toksit madde içermeyen her türlü yüzey ve materyallerde kullanılabilen wax ( cila ) bazlı antikleştirme yaldızıdır.


Toplam ürün görüntüleniyor. Uygulandığı yüzeyden kesinlikle çıkmaz ve kararma yapmaz. PARMAK YALDIZ KOYU PEMBE P-912. Vernik altı veya vernik üstü kullanıma uygundur.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Resim dekupaj, parmak yaldız ve yağlıboya eskitme yaparak çalıştığım resim çerçevesi. Pas Efekti - Rusty Patina.


ARTDECO KOKUSUZ TEREBENTİN. Finger wax dekoratif ve sanatsal çalışmalarınız üzerinde ışıltı katmak adına kullanılan parmak yaldızlardır. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN.


Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Hobi pazarım online satış sitesi, ahşap malzemeleri, kumaş boyama, sprey boya, ahşap boyama ve yardımcı malzemeler. Sulu Boya ve Guaj İçin Yardımcılar. Pebeo Huile Fine XL Yağlı Boya ml. En trend ürünler ve sürpriz kutular woohoobox.


Hediye kampanyaları ve TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı için hemen tıkla. Parmak Yaldız semihyenerdepot. Cadence Su Bazlı Yaldız Boyalar. Wood olarak özel ürünler ile yaşamınızı daha iyi bir noktaya taşımayı hedeflemekteyiz.


Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa) Hemen İletişime Geçin. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Rich parmak yaldızlar boyadığınız ürünlere effect ve ışıltı vermek için kullanılır. El ile veya bir parça temiz bez ile rütuş atarak sürülür. Doğal ve hoş bir görüntü verir.


Parmak yaldız

Daha fazla bilgi için gönderiyi ziyaret edin. Kuruduktan sonra su bazlı vernikle vernikleyin. TL (3) EFRANCAElsanatları 100. CADENCE Yaldız Boya 1Simli Altın 120ML. TL (6) EFRANCAElsanatları 100.


TL (1) EFRANCAElsanatları 100. TL (2) EFRANCAElsanatları 100. Bir geri dönüşüm projesi daha sevgili dostlar. Tahmin edeceğiniz gibi fotoğrafta görülen bir dondurma kutusu ve kapağı, onu süsleyerek dekoratif bir obje haline dönüştürebilirsiniz.


Hobi, Sanat ve Maket Malzemelerini uygun fiyata E-Ticaret Sitesi. Tüm yüzeylerde etkili boyalar. Fırça, Rulo çeşitleri, Stencil, dekopaj ve kolay transfer modelleri.


Günde Kargo - Kapıda Ödeme - Kredi Kartına Taksit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar