29 Nisan 2019 Pazartesi

Matkap uçlu akıllı vida

Matkap uçlu akıllı vida

Zaman, iş gücü ve maliyetten kazandırır. TL 6TL (4) SiteHırdavat 100. Kendinden matkap uçlu -Tüm metal ürünlerin montajında kullanılır-Adet Fiyatıdır. TL (3) ercanyapimarket 99. Delik önceden matkapla delinir.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Etiketler: akıllı vida , delen vida , havşa başlı akıllı vida , kendinden delen pul başlı vida , kendinden delen vida , matkap uçlu kendinden pullu vida , matkap uçlu vida , matkap uçlu ysb vida , pul başlı kendinden delen vida , rysb matkap uçlu vida , silindir başlı akıllı vida , yhb vida , yıldız havşa baş vida , yıldız silindir. Sivri uçlu alçıpan vidaları alçıpanın 7mm sac kalınlığına kadar olan metal elemanların üzerine sabitlenmesinde kullanılmalıdır.


TL Mesafeli Satış Sözleşmesi Ödeme ve Teslimat Gizlilik ve Güvenlik. Garanti Şartları İade Şartları Güvenli Ödeme Hukuki Şartlar. Standardizasyonda Uluslararasi normlari ( DIN , TSE , ISO ) yakalayan ürünleriyle Vitas vida , toplam kalite anlayisini isletme politikasinin merkezine almistir.


Etiketler:ağaç vida nedir, akıllı vida , akıllı vida imalatı, matkap uçlu vida nedir, metrik vida nedir, pahalı vida , perakende vida , saç vidası nedir, sunta vida nedir, ucuz vida , vida bakımı, vida çeşitleri, vida imalatı, vida nedir, vida nerelerde kullanılır, vida onarımı, vida teknik bilgi, vida teknik özellik, vida. Lütfen alt kısımdan Paslanmaz çelik milimetre Çapındaki Havşa Başlı MU Akıllı vida için boy seçiniz. Dış cephe kaplaması, döşeme ve çatı işlerindeki tespit işlemleri için matkap uçlu vidalar , sac vidaları ve şeritli vidalar.


Metal kaplamalar, havalandırmalı hafif cephe ve sandviç panolar için vidalar. Categories: ÜRÜNLERİMİZ, Vidalar. En eski işlenmiş bağlantı elemanları arasında, kendinden dokunarak vidalar sertleştirilmiş çelikten yapılmış ve kullanımı endüstriyel devrim için etkili olmuştur. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Ürünü İncele 1. Whatsapp Destek Hattı hirdavatboya.


Büyük başlı, düz yuvarlak basli vidalar , çift yarik. Super-Drill delici uçlu havsa basli ahsap vida. Ahtapot Yapı Malzemeleri. Yıldız matkap ucu ile uyumlu aşınma dayanımlı galvanizli montaj vidası ile panelleri. Karşılaştır (0) Göster: Sırala: 5. TL Vergiler Hariç: 00TL.


Yıldız Silindir başlı akıllı vida (YSB 3-9-13). Yıldız silindir baş vida halk arasında akıllı vida olarak bilinir. Vidanın ucu matkap vazifesi görür. YHB MU) kategorisindeki paslanmazcivata. Sac vidası , ağaç vida , sunta.


Hızlı Marka Arama Tüm Markalar. Alçıpan vidası alçıpanın ahşap ve metal elemanlara sabitlenmesinde kullanılır. Kullanıldığı yüzeylerde zedelenmeyi en aza indirmek üzere tasarlanmıştır. Drywall screw can be used to secure the drywall to either wood or metal framing members, and is designed to minimize dimpling on the face of.


Aliminyum, demir ve sac yüzeylerde uygulanan bu pul başlı vidalar ph2. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. AKILLI VİDA ;kendi delen vida ,tava vidası , vida imalatı,cıvata imalatı,toptan akıllı vida ,üçgen profilli vidalar ,kare profilli vidalar ,trapez profilli vidalar. AÇIKLAMA : sunta vidası fiyatları, sunta vidaları , ahşap vidası ölçüleri, uzun ağaç vidası , sunta vidası ölçüleri, meridyen sunta vidası fiyatları, sunta vidası çeşitleri, sunta vidası teknik özellikleri, matkap uçlu vida ölçüleri, matkap uçlu vida fiyatları, matkap uçlu vida nerede kullanılır, matkap uçlu vida.


MATKAP UÇLU VİDALAR ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. GÜN VİDA yıllardır Türkiye ve Dünya çapında vida üretimi yapan bir firmadır. Beğen Fiyatı Düşünce Haber Ver Arkadaşıma Gönder Ürün Detaylarını Yazdır. Civata ve civata gurup resimlere tıklayarak 2. Aluteks Alüminyum Aksesuarları, iç ve dış piyasada bir çok firmanın uzun vadeli çözüm ortağıdır.


Bu bağlamda müşterilerinin isteklerine uygun olarak yüksek kalitede ürünler sunup onların güvenilir çözüm ortağı olma ilkesini benimsemiştir. Alçıpan,Osb,Pvc,Plastik Lambiri Vb gibi Malzemelerin Profile montajında kullanılır. Matkap uçlu vidalar ın diğer bir adıda akıllı vidadır bu isim matkap uçlu vidalar üertilmeden önce vida saç veya benzeri metaller delinmesi sırasında önce matkapla delinir daha sonra vida bu boşluga sıkıştırılırdı. Paket Olarak Satılmaktadır. Tipik bir matkap uçlu vida için, noktanın açısı, bitin hangi tip malzemeyi delebileceğini belirlemenize yardımcı olur.


Matkap uçlu akıllı vida

Daha keskin malzemeler - 1derece açılı olanlar gibi - daha sert malzemelerin delinmesi için uygundur. Mobilya Aksesuarları Elektrikli El Aletleri Kırıcı Deliciler Darbeli Matkaplar El Aletleri Dekorasyon Malzemeleri Teşhir Standları Sıvacı Aletleri Sırıklar Rulo Grubu Paspaylar Mikser Uçları Kazıma Aletleri. Firmamız potföyündeki vida grupları matkap uçlu vidalar ,sivri uçlu vidalar ,trapez vidalar ,buldeks vidalar ,seyrek diş vidalar ve inoks vidalardan oluşmaktadır. EJOT ve STd vida satışımız bulunmaktadır.


Matkap Uçlu Vida ile ilgili dökümanları buradan indirebilirsiniz. BENZER ÜRÜNLER Duvar U Profili. D525k80555m465ph222. Yaralanmalara neden olabilicek baglama sonrasi Sacdan cikacak uclar icin ise küt uclu vida kullanilmasi önerilir.


Baglanacak saclarin toplam kalinliklari , birlestirilme icin kullanilcak vidanin , vida disi adimindan ( hatve ) büyük olmamalidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar