17 Eylül 2018 Pazartesi

Megane 2 bagaj kapağı açılmıyor

Merhaba arkadaşlar Megan II bagaj kapağı sorunum var. Dci Expression 100HP Triptonic Vites Gümüş Gri. Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul. Aracım servis bakımlı ve bagaj kapağı açılmıyor aracı servise götürdüm döşemelerin sökülüp tesisatin kontrol edilmesi gerek olduğu söylendi ve bayramdan sonra randevu verebiliriz dediler.


Arkadaslar megane hb aracimin bagaji acilmiyor dugmeye basiyorum motor sesi geliyor acmiyor neden olabilir LG-D8cihazımdan Tapatalk. Bagaj açılmıyor aciiilll. Belki bir sıkışma vs olmuştur. Megan bagaj kapagı açılmıyorsa izlenilebilecek yol.


Tüm Üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Megane bagaj açılmama sorunu Megane TEAM. Yolculardan biri inip kapatırsa açılmıyor. Sadece kumandadan açıldı.


Ne iç açma butonu ne kendi üzerindeki buton nede anahtar hiç biri açmadı sadece kumandadaki bagaj açma butonu açtı. Her ford sahibinin bu kablo demeti ile. BAGAJ KAPAK AÇMA BUTONU DÜĞMESİ MEGANE II HB CLİO III SCENİC II. Yakıt deposu dış kapağı açılmıyor , ne yaptıysak ne ettiysek başaramadık açmayı ve şu an ikaz ışığı yanar şekilde mazotsuz kalakaldım. Arkadaşıma şirketten Fluence vermişler ama bagajını açamamış bir türlü.


Acil cevap verebilrseniz sevinirim. Bu çok sinir bozucu bir durum. Düğmeye hızlı hızlı kere falan bastığında açılıyor. Bazende problem siz direk aciliyor. Bu problemi yaşayan var mı.


ArabAbarA sitesinde bagaj standart ölçüleri hakkında resmi bilgiler sunulmuştur. Arabanızın bagajının kapasitesini öğreniniz. MEGANE Sedan’da bagaj kapağını açmak için eller serbest kartını kullanmak ya da ayağı arka tamponun altına göstermek yeterli. Bu durumda bagaj kapağını ya kokpitteki düğmeden ya da anahtar üzerinden açmanız gerekiyor ki bunun için de motorun durdurulmuş olması lazım. ELF işbirliğiyle RENAULT, ELF’i tavsiye eder.


Açılır mekanizmaların kilitlenmesi Kilitleme butonuna ( ) basınız. Bursa YıldırıGöster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Sorun oradan kaynaklanıyor.


Normalde o dil genişleyerek bağajın serbest kalıp açılmasını sağlıyor. O kısmı wd ile bir elden geçirin. Aracımda soguk havalarda arka bagaj açık uyarısı veriyor ancak bagaj kapağı kapalı ve açılmıyor da. Havaların soğuduğu bu günlerde başlayan arıza sizce nedir acaba?


Aklımdayken aracı yakın zamanda yıkatmadım hani su kaçmışta kilit donmuş falan değil çünkü anahtarla bagajı açabiliyorum. Fluence marka aracın bagajı dışarıdan bagaj kapağındaki aç ma anahtarına basınca açılmıyor ancak arka koltukları indirip bagaja girip küçük beyaz düymeye basınca manuel açılıyor sorun nerede sizce? Orjinal ve Sıfır Üründür. Evet bu kartlar press açılmıyor fakat ne yazıkki bunu söyleyenler orjinal kart kabı ( kasası ) olduğunu unutuyorlar ki zaten olmasa dahi bunlar açıldıktan sonra tekrar kapatılabiliyor yeterki açan kişi ehil ve gerçekten kartın iç yapısını bilsin.


Anahtarın birini mersinde yaptılar yedek. Ayağınızı arka tamponun altında hareket ettirin ve bagaj kapağının nasıl açıldığını izleyin. Türkiye nin oto çıkma parça merkezi.


HYUNDAİ ACCENT ERA HATASIZ GRİ. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. RENAULT MEGANE UYUMLU BAGAJ ÜSTÜ SPOİLER 6cm x 135cm. TL 1TL ( ) NoktaOto 92. V motor tipi araçlara uygundur.


Ben o kapakların merkezi kilişde bağlı olduğunu sanıyorum, merkezi kilit çalışıyor kapılar açılıp kapanıyor ama depo kapağı kilitli gibi açılmıyor. Renault Fluence bagaj kapağı açma sorunu. Alışveriş sepetinizde ürün yok.


Selam arkadaşlar forumda aradım bulamadım bagaj kapağının içten açma kolu kimi zaman çalışıyor kimi zaman çalışmıyor bagaj açıkken kolu çektiğimizde dilin hareket ettiğini görüyorum fakat kapak kaplı iken. Nesil otomatik vites hb araçlarda bagaj düğmesi sadece vites P konumundayken açılır. Bugün benim bagaj kapağı açılmamaya karar verdi.


Vitesi P konumundan çıkarmak için sağa doğru çektiğimdeyse direksiyonun alt tarafı ila göstergelerin alt tarafı civarı bir yerden bir tık sesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar