7 Eylül 2018 Cuma

Kurşun geçirmez yelek

NE TÜR ZIRHLAR VARDIR Firmamızda ihtiyacınıza göre çeşitli tarzda yapılmış zırhlı giyecek ve ekipmanın yanı sıra size özgü veya İhtiyacınıza yönelik özel bir tasarımda yaptırabilirsiniz. Acar Güvenlik Gereçleri olarak operasyonel yelekler -gizli yelekler -balistik mont ve deri montlar-Açılır çantalar-kurşun geçirmez perdeler-bomba battaniyesi ve bombaya dayanıklı. Beyaz Çelik Yelek TOMA KURŞUN GEÇİRMEZ SPOR ATLET İÇ YELEK ÖZELİK:Toma spor atlet kurşun geçirmez iç yelek ergonoik tasarımı ve yandan fermuarla açıp kapatıla bilmektedir.


BALİSTİK T-ARMOUR LEVEL III-A KURŞUN GEÇİRMEZ ATLET. Hafif ve ergonidamik bir yapısı vardır balistik gücü çok yüksektir. Müşterilerimizin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda askeri kıyafet,zabıta kıyafetleeri,itfaiye kıyafetleri,polis kıyafetleri kısa zamanda, kaliteli ve en ekonomik çözümler sunmayı ilke edinmiştir.


TACTİCAL TAKTİKAL COMBAT OPERASYON MİĞFER BAŞLIK 41TL Kdv Dahil. This feature is not available right now. Genel Bakış Yeni Savaşçı Yeleğimiz, kullanıcının tam korunması amaçlı geniş koruma bölgesiyle, en son yeni modelimizdir. Savaşçı Yeleğimiz yan kapatmalarla, acil hızlı çıkarma ve tıbbi erişim olanakları ile daha ileri gelişmiş performansla donanımlıdır. Kumaştan kurşun geçirmez başlık yapıyoruz.


Bu çok hafif ürünler oluyor. Eskiden çelik yelek ve çelik başlık dediğimiz zaman gerçekten çelikten yapılırdı ve çok ağır olurdu. Araştırmacılara göre bu teknoloji sadece polis ve askerlerin kullandığı kurşun geçirmez yelek için değil tehlike arz eden sporlar için de kullanılacak. Dünya Savaşı sırasında, askerlere özel görevler için elyaf ya da çelikten yapılmış gövde zırhlan veriliyordu, ama bunlar ol­dukça ağır olduğundan kullanışlı değildi.


Kaliteli güvenilir bir askeri malzeme mağazası arıyorsanız, o zaman varış noktanızı buldunuz demektir. Tüm mevsimlere uygun Outdoor ve Taktik Giysiler bulacaksınız. Ama bekleyin, daha fazlası var!


Kurşun geçirmez yelek

Range Rover Autobiography modelinin üzerine geliştirilen Range Rover Sentinel, İngiliz otomobil devi tarafından üretilen ilk zırhlı SUV modeli olma özelliğini taşıyor. EnGarde Dual Use Giyisi Altı Yeleği EnGarde Dual Use Giyisi Altı Yeleği polis kuvvetleri ve güvenlik personelinin görev gereği ihtiyaç duydugu arttırılmış korumayı sağlar. Bu yelekler büyük sert parçalardan yapılmış olması ve ağır olmaları giyen kişilerin hareket kabiliyetlerini azaltmaktaydı.


Bilgileri aşağıda yer almaktadır: Lithuania-Vilnius: Bullet-proof vests. Name, addresses and contact point(s) Lietuvos kariuomenė. II ve seviye IIIA olarak her bedene uygun natostandartlarındaki ölçü ve kalıplarla üretmektedir.


Kurşun geçirmez yelek

KORUMA SEVYESİ 2TİP GÖMLEK. Göğüs ve sırt bölgesini koruyan yelek olası bir durumda kurşun darbesini yelek durdurur fakat yine de yeleği giyen kişi hafifte olsa yaralanabilir. Kurşun seviye NIJ IIIA 9mm. A bıçak yelek veya bıçak geçirmez yelek yelek , güçlendirilmiş bir parçasıdır, altında veya üzerinde tasarlanan giyim, diğer öğeleri yıpranmış bıçak direnmek göğüs, sırt ve tarafında saldırır.


Bıçak yelek kurşun geçirmez yelekler , en. Unutulmamalıdır ki, kurşun geçirmez yelekler kullanım amaçları düşünüldüğünde hayati bir öneme sahiptirler. Zırh delici çelik uçlu mermiler kevlar yelekler tarafından durdurulamaz. Bunun için kevlar yelek içerisinde çok sert seramik levhalar kullanılmaktadır. En yaygın kurşun geçirmez balistik yelek modelidir.


Optimum kapsama alanı ve konforlu kullanım. Kişinin sırt ve göğüs kısmını hayati organların olduğı bölgeye koruma sağlar. Balistik yelek sizi ölümden korur.


Sizi kurşun değmez, vurulunca hiç canınız acımaz bir robocop yapmaz. Yumuşak balistik panellere sahip bir yelek giyerken tabanca mermisi ile vurulduğunuzda, kaburgalarınız çatlayabilir, cilt üzerinde ciddi morarmalar olur. OSET GLASS, zırhlı araçlar, kurşun geçirmez cam, kurşun geçirmez lastik (runflat), çelik yelek , kabin ve konteyner zırhlama, kurşun geçirmez kapı profilleri üretmektedir.


Kurşun geçirmez yelek

Yelek level -I olarak üretilmektedir tabanca mermilerine karşı koruma sağlamaktadır. Bahsettiğimiz kumaş, kurşun geçirmez yelek yapılan bir kumaş. En Çok İzlenenler Videolar. Sabah 5te Kalkarım Ben dağlara çıkarım Tezkere Gecesi Komando Şiiri Asker Şiirleri.


Kahramanmaraş’ta asker ve polis için kumaştan kurşun geçirmez yelek üretildi. Emsali çelik yeleklere göre çok. Firma özellikle son dönemde ABD’de artan silahlı saldırılar sonrası öğrencilere koruma sağlamak amacıyla bu ürünü tasarlamış.


Kesilmiş Dayanıklı Eldivenler. Cal mermiye dayanıklı çelik yelekler üretir. IIIA Sınıfında üretilen çelik yelekler kullanıcı talebine göre kumaş rengi, model ve beden ölçüleri üzerinde değişiklik yapılarak alıcıya göre özelleştirilebilir. Yeleği denemek için müşterisine ateş ettiren adam, hayatını kaybetti.


Mağazada normal giysi gibi görünen, tişört altına giyilebilecek incelikte Kolombiya marka kurşun geçirmez yelekler satılıyor. Mağazanın sözcüsü Staas de Wijs, Bu giysiler kuyumcu. Aracımın camlarını kurşun geçirmez ve kırılmaz hale getirmek istiyorum. Bunun yaklaşık maliyeti nedir, nerelerde yaptırabilirim? Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık.


Eger bir guvenlik almak istiyorsanız celik Yelek ile gezmenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar