3 Eylül 2018 Pazartesi

Iphone 4s kırılmaz cam

Turkcell TKırılmaz Cam 9H Telefon Yedek Parça Telefon Yedek Parça ve Aks. KDV Samsung Galaxy AKırılmaz Cam 9H Telefon Yedek Parça Telefon Yedek Parça ve Aks. Faturalı Kaliteli Ürün Aynı Gün Ücretsiz Kargo Avantajı Alana Hediye. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor.


Merhaba benim 6s telefonum camı kırıldı ama hoparlör de sıkıntı var karşıdan gelen ses çok az duymakta zorluk çekiyorum bi alakası varmıdır cam kırılmasıyla. Ultra ince ve gerçekten kırılmaz. Online sipariş verilebilir. Gördüğünüz fiyat birin fiyatıdır.


Daha önce kullanıp memnun kaldığınız önerebilece. Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Birlikte Ekle Telefon Kategorisi Alışverişine Anker TWS Kulaklık İndirimli 29. Kostümleri, Yöresel Kostümler, Kız Çocuğu Kostümleri Doğum Günü Ve Parti Malzemeleri, Orjinal Teknik Malzeme Ve Aksesuarlar, En Uygun Fiyatlarla Tahtakalemarketi.


Magic Glass şok emiciliği artırmak için takviye edilmiş olup, özel işlenmiş saydam cam ile hasar ve çizilmelere karşı LCD ekranı korumak için üretilmiştir. Kırılmayan, Çizilmeyen, Darbelere Dayanıklı Nano Ürün Nedir? Tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmiştir.


You must be logged in to post a review. Merhaba 6s plas cam kırıldı kaç tl yeriniz nerde ALPA Tamir Merkezi. Bu ürün hakkında hiç yorum yoktur.


Iphone 4s kırılmaz cam

Dışarıdan gelen darbelere ve düşmelere karşı aldığınız cam darbeyi emerek telefonunuzun ekranını korumaktadır. Taksit Avantajını kaçırmayın. Ekstra dayanıklılık için sıradan ekran koruyuculara göre kat daha güçlü.


Gelişmiş görüntü kalitesi için ultra şeffaf materyalden üretildi. Cam hissi veren optimum incelikteki tasarım ile harika bir dokunma deneyimi. Koruma kılıfı ile beraber kullanılabilir. Anonim dedi ki: hafta önce, eklendi. Telefonlarınız Smart Shield ile koruma altında.


Görünmez olduğu için telefonunuzun estetiğini ve ekran kalitesini düşürmez. Kesinlikle görüntü kaybı olmaz. Not : Test uygulamalarınızı kesinlikle denemeyiniz.


Fiyatlandırma ve koşullar diğer servis sağlayıcılarında farklılık gösterebilir. Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. Adet (Minimum Sipariş) Renk.


Telefonunuzu normal ekran koruyucu filmlere nazaran çok daha iyi korur. Piyasada temperli cam adı altında mika ekran koruyucular satılmaktadır. Oysaki sağlamlığına güvenip aldım.


IPHONE KIRILMAZ CAM - TL Seçeneklerde göremediðiniz telefon modelleri için maðazamýzla iletiþime geçiniz! Kırılmalara darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.


OMOTON temperli cam ekran koruyucu, ömür boyu garanti ile gelir. TechEvo Cam Ekran Koruyucu. D Kırılmaz Tam Ekran Koruyucu Ekranınızı tam kaplar Tüm darbelere ve çizilmelere karşı korur 5D kenarları ile ekranınızın kenar.


Blue Nano Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu. Diğer kırılmaz cam ürünlerimizden farklı olarak temperli cam ve tpu silikon malzeme karışımı ile yapılmıştır. Plus için kırılmaz cam alacağım kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı? Hatta baya baya kırılmaz cam değildi, baya inceydi ben daha önce çok kırlmaz cam gördüm. Sana tavsiyem bulunduğun yerde bi telefoncu falan varsa gidip bizzat kendin.


Iphone 4s kırılmaz cam

En iyi kırılmaz cam hangisidir hem sağlamlık hem de dokunma hissi açısından plastik hissi uyandıranlardan istemiyorum. Profilim Anasayfa Giriş Yap. Geçen gün elimden düştü ve ön camı çatladı. Plus arası tüm modeller için kırılmaz camlar hazır.


Sadece sipariş etmenizi bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar