10 Mayıs 2018 Perşembe

Isonem pool

Sudan ve su basıncından etkilenmez. It is not affected by the water and the water pressure. Son apparence après application sur le subjectile est de couleur homogène bleue.


Toprak Su Tutucu Kullanımı kolay, süper su emici (hacminin 6katı kadar su emebilen ) bir toprak katkı maddesidir. Bahçelerde, seralarda ve çevre düzenleme işlerinde sık. Ayrıca alev alması zordur ve etrafa kimyasal bir zarar vermez. Sürüldüğü yüzeyde homojen mavi bir görüntü verir. Elastiktir, çatlamaz, kabarma yapmaz, kalkmaz.


UV ışınlarından ve havuz kimyasallarından etkilenmez. Kg Set 35TL ile n11. Kolay uygulanır, aderansı mükemmeldir. Dvojzložková farba do bazéna na báze polyuretánu.


Bileşenli, Solventsiz Epoxy Esaslı Astar. Konya İsonem Bayii , konya termal paint, konya isonem satış,konya isonem. Tek bir sonuç gösteriliyor. Isonem Fiyatı fiyat avantajını yakala! Mavi renktedir ve sudan etkilenmez.


Süs havuzlarında yada yüzme havuzlarında kullanılır. Herhangi bir kabarma ve çatlama yapmaz, elastiktir. Ekstra indirimli fiyat. Floor Paint Kort Boyası Kg 10.


Isonem pool

M Süper Kristalize Su Sızdırmaz Yalıtım Malzemesi Kg. Dünyamızda ağır geçen kış mevsiminin yaşattığı maddi ve manevi olumsuzluklar hissedilir boyutlardadır. Karla ve buzlanmayla mücadele için her yıl milyonlarca dolar harcanmakta, bunun neticesinde de geriye kalan bozulmuş yollar, yıpranan araçlar olumsuz olarak dönmektedir. MS Pool Çift bileşenli Mavi Havuz Boyası 5kg.


Sepete Ekle (1) İsonem Be Likit Kauçuk Membran Kg 11. Brtr Kimya 3gr ULTRA ŞEFFAF EPOKSİ REÇİNE HOBİ SETİ. Nie je ovplyvnená vodou a vodným tlakom. Su Yalıtım Malzemeleri ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Karıştırma: Karışımı hazırlamadan önce A bileşenini kendi içinde mekanik olarak karıştırınız.


Boya ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Seramik kullanılmayacak havuzlar için uygun bir üründür. It offers a decorative coating, it is acrylic emulsion based. Dış cephe uygulamalarında ürün inceltilmeden rulo veya fırça ile tam kat uygulama yapılmalıdır. KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAYIT OLUN ! Suyla birleşince şişerek jel haline gelir.


Toprakta ortalama yıl boyunca aktif olarak kalır. Suyu emme hızı yaklaşık saattir. Sulama süresi saat kadardır. Uygulama derinliği 7cm -1m arasındadır. Ambalaj Şekli : kg set.


It is a polymer manufactured especially for frequently irrigated and high water consumption locations, gardens, glasshouses and landscaping works. YÜZEY HAZIRLIĞI: Bütün serbest kırıntı halindeki malzemenin yüzeyden sökülüp uzaklaştırılması gereklidir. V den, güneş ışınlarından etkilenmez, yanmaz. SONEM POOL (Havuz Boyası) 4. Marker Wall Paint Kg.


Anti-Fire Paint Plus Kg. Battalgazi Mahallesi içinde, ikinci el satılık STANDART MEMBRAN (KIRMIZI) - ECF YAPI tarafından Battalgazi Mahallesi içinde paylaşılmış STANDART MEMBRAN (KIRMIZI). Membran doğal arduvaz kaplı, mm polyester keçe taşıyıcılı, metre boy Montaj Bilgileri Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre. Yangın geciktirici, su bazlı boyadır, yapıların yangından 1dakikaya kadar korunması için geliştirilmiş, genleşerek yangın yalıtımı sağlayan intumesan yapıdadır.


Isonem pool

Sürülerek uygulandığı yüzeyde kuruyarak eksiz bir tabaka oluşturur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar