25 Mayıs 2018 Cuma

Ford mondeo kapı kilidi

Bu durumda kapının iç döşeme kısımının açılması gerekiyor bunu açarken de kapı döşemesi zarar görecek dedi. Ford Referans Numarası: 93BG 220ABA - GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ RESİM ELİMİZDEKİ ÜRÜNE AİTTİR VE RESİMLERİ BİZZAT KENDİMİZ ÇEKMEKTEYİZ. FORD MONDEO ÇIKMA KAPI KİLİDİ. TÜRKİYE NİN HER YERİNE ADRESE TESLİM KARGO YAPILIR.


Ford mondeo kapı kilidi

Genel Uyarı ve Bilgilendirme. Yukarda gördüğünüz ilana ait tüm bilgilerin (açıklama, donanım, teknik veriler, ilan fotoğrafları vb. bilgiler) yasal sorumluğu ilan sahibine aittir. Orijinal Yedek Parça: Aracınızın üretiminde kullanılan yedek parçanın kendisi orijinal yedek parça anlamına gelmektedir.


Orijinal yedek parçalar OEM (Orijinal Ürün Üreticisi) tarafından üretilir ve üretilen parçalar yine üretici firma tarafından belirli testlerden geçirildikten sonra kullanıma sunulur. MÜJDE: Tamir ettiler :) YTL ye Sayfaya Git: Git. Süresiz olarak uzaklaştırıldı. Yani sol kapı kilidi diğer kapıları idare etmiyordu.


Neyse kilidi sökünce yaklaşık saat. Mondeo TDCI Ghia Jatco Powershot S2. L EcoBoost 160PS Otomatik Donanım Paketleri ve Özelliklerini inceleyin, hemen size özel fiyat teklifi alın. Ford Ka Yedek Parça ürünlerini sitemizde görebilir kredi kartına taksit seçeneği ile güvenle satın alabilirsiniz. Kolay gelsin, uygun kilidi taktıklarında sorun kalmayacaktır.


Benim de Cmaxin bagaj kilidi bozukmuş hiç tahmin etmiyordum, hafta sonu seris değiştirdi sorun yok şu an. Arkadaşlar tüm Ford ’lar için merkezi kapı kilitlerini ve cam krikoları ile ilgili sorunlarını çok cüzi bir fiyata tamir eden Ankara’da Şaşmaz’da. Ama o da bazen sıkıntı oluyor arabaya arkaya başkası biniyor bu seferde çocuk kilidi devrede olduğu için kapısını biz.


PS ve 270Nm tork ile sunulan 1. Ford Connect arabamın kapı kilitleri açılıp kapanmıyor. Bu marka model araçların hepsinde aynı sıkıntı varmış. Diğer marka araçlarda araba eskiyene kadar bozulmuyor da Ford firmasının bu konuyla ilgili mutlaka çözüm sağlaması gerekiyor. Ford Otosan, size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır.


Temin etmek için bizimle iletişime geçiniz. Alkanlar Ford , Ford Araçlarına ait orjinal çıkma parça satışı yapmaktadır. YILLIK DENEYİM VE TECRÜBE İLE HİZMETİNİZDEYİZ.


Garanti Koşulları Tüm ürünler aksi belirtilmediği takdirde üretici firmaların garantisi altındadır. Ancak her üreticinin garanti prosedürü farklılık göstermektedir. Bu tür kapı kilitlenmeme veya açılmama durumlarında tozdan topraktan kapı kilitleri sıkışıp açılıp kapanmasında sorunlar olabiliyor. Temizleme spreyleri ile durum düzelebiliyor. Hava direncini en aza indiren yeni aerodinamik tasarımı,.


Evrakları Hazır Aracın kaldı haberi ihale günü belli olur. Aynı gün onayı veriliyor. Tarayıcınızda JavaScript devre dışı olarak algılandı.


Ford mondeo kapı kilidi

Bagaj bölmesi kapağı veya arka kapı. Satışı alınmadan araç teslimi yapılmamaktadır. Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Siparişinizdeki ürünler hazır ise 16:a kadarki siparişler aynı gün yola çıkacaktır. X 76m X 45m ebatındadır.


Miflonlu pamuklu yapısı sayesinde aracınızın boyasına zarar vermez. Yüksek Kaliteli Ford Kilidi Tam Set Üreticilerini Ford Kilidi Tam Set Tedarikçilerini ve Ford Kilidi Tam Set Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Kabin Kilitleri (8) Kapı Kolları (12) Kasa Kilitleri (13) Kilit Karşılıkları (10) Kitlekler (9) Magirus Kilitler (8) Menteşeler (16) Plastik Pul Çeşitleri (14) Yaylı Kilitler (4) Tümü Göster Kabin Malzemeleri.


Sepette Ürün Ürün ürün yok. Yorumlar (24) Aracınızı Seçiniz. Bu ürünü sosyal medyada paylaşın! Add to wishlist Ford Fiesta Cd Çalar. Emre ŞENGÜL Veysel Karani Mah.


Forumda yaptığım araştırmada bu tür bir açıklamaya rastlamadığım için yeni konu açtım. Ancak aldığımda sağ arka kapı kilidi kumandadan merkezi olarak kilitlenmiyordu sadece elle kilitleyebiliyorduk ve elle açabiliyorduk. Fakat şimdi ne kumandayla nede elle kapıyı açamıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar