15 Şubat 2018 Perşembe

Kilit karşılığı

TL Mesafeli Satış Sözleşmesi Ödeme ve Teslimat Gizlilik ve Güvenlik. Garanti Şartları İade Şartları Güvenli Ödeme Hukuki Şartlar. Bu nedenle uzun yıllar aynı parlaklıkta ve kullanım orjinalliğinde hizmetler sunabilecektir. Toplam yorum bulunmaktadır. Sadece bu ürünü satın almış olan müşterilerimiz ürün hakkında yorum yapabilir.


Henüz ürün hakkında herhangi bir yorum yapılmamış. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Bu sitede yapacağınız tüm alışverişlerde kredi kartı bilgileriniz 256bit yüksek güvenlikli SSL sertifikası ile 1güven altındadır. Yale Parmak İzli ve Şifreli Dijital Dıştan Takma Kilit. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. TL 11TL (1) GÖZDEHIRDAVATSHOP 98.


Kilit karşılığı

Dilli ve Makaralı Çeşitleri Mevcuttur. Sipariş Miktarına Göre Özel RALL Kodlarına Göre Boyanabilir. Yüzey Renk Seçenekleri: Mat Eloksal, Beyaz, Pres. Kullanım Alanı: Alüminyum doğrama sistemlerinde kullanılmaktadır. Sipariş ve talepleriniz için ürün barkod kodunu öğrenmek üzere aşağıdaki seçenekleri.


Bu ürünün size özel fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın! GEM Gianni GK 300M ANSI Standart Tip elektrikli kilit karşılığı , Yangına karşı dayanıklı olarak tasarlanmıştır. Böylece dış ortamlarda da güven içerisinde kullanılabilmektedir. Piyasada en çok bilinen markaların basaçları dahi sorun yaratabilirken, bu manyetik elektrikli basaç bütün sorunlarınızı çözecek.


Kilit karşılığı

Basaj kilit fiyat ve kapı kilit karşılıkları. Sistemde dc akım kullanılmış ve Diyot kullanılmamış ise güç kaynağı arızalarında ,bazı firmalar kendi cihazlarını garanti kapsamı dışında bırakıyor. Genel TanıtıYale dünya çapında milyonlarca ev ve iş yerinin güvenliğini sağlayan lider markadır.


Com internet mağazasında alışveriş yaparken girdiğiniz tüm kredi kartı bilgileri ilgili bankaya yollanmakta ve hiçbir şekilde PenAk. Com’un veri tabanında saklanmamaktadır. Ve elektro-manyetik kilit modelleriyle ilgili diğer merak edilenler… Evet bayağıdır yazı yazmıyordum, biraz da ansiklopedik bir yazıyla döneyim sahalara dedim, çok da yazı birikti bakalım nasıl olacak. ANASAYFA KURUMSAL HABERLER SİSTEMLER ÜRÜNLER DÖKÜMANLAR İLETİŞİM. Normal kilit düzeneklerinde kartlı geçiş kontrol ürünleri ile birlikte kullanmak için kilit karşılığına takılır.


Ekonomik olması nedeniyle yüksek güvenlik gerektirmeyen kapılarda tercih edilir. Basic elektrikli kilit karşılığı farklı özelliklerdeki kilitler ile birlikte ve çok çeşitli kapı tiplerinde kullanılabilir. Entegre aşırı yük koruması sayesinde geçiş kontrol sistemleri gibi akıma karşı yönde bağlı cihazlar için neredeyse hiç risk yoktur.


Standart tip elektrikli kilit karşılıklarının verimli çalışması için kasanın yan yüzeyininde kesilmesi gerekmektedir. Uzaktan kumanda, kart okuyucu, şifreli kapı otomatı, otomat düğmesi gibi herhangi bir ürüne basıldığı takdirde kapının dilini bırakma vazifesi görür ve kapının açılmasını sağlar. Evinizde ısı kaybı yaşamak istemiyorsanız hemen bu parçaları kontrol etmeniz gerekmektedir.


AR-GE kişinin, toplumun ve kültürün bilgi birikimini artırmak ve bu birikimin yeni uygulamalara yol açması amacıyla sistematik bir temele dayalı yapılan yaratıcı işleri kapsar. Muadil Ürün : Aracınızda önemli rollerde olan aksamların kalitesi oldukça önemlidir. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar.


Yan sanayi ürünler, üretici firmaların, belli kalite şartlarını yerine getiren firmalara üretim yetkisi vermesi ile üretilir. Sayısal Şifreli Çanta Tipi. Kale 2P Pvc Doğrama İç Oda Rulmanlı 35mm. TL Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Hırdavat Malzemeleri KOD: ÜRÜN ADI: ÖLÇÜ.


Farklı montaj braketleri ile birçok alanda kullanabileceğiniz kilit karşılığı ürünlerini aynı zamanda cam olmayan ahşap, çelik, metal gibi kapı çeşitlerinde standart tip kilit karşılığı ürünleri tercih edilmektedir. Normali kapalı olan kilitler elektrik gelmesiyle üzerindeki bobin manyetik alan oluşturarak dili boşa düşürür ve kapı serbest kalmış olur. Kilit Karşılıkları ve Emniyet Köşebenti. Elektrikli kilit karşılıkları kapılarda sabit kalan kısımlara montajı yapıldıktan sanra geçiş sistemine bağlanır.


Bağlantı, düz ve özel kilit karşılıkları. Kale elektrikli kilit karşılığı ahşap, alüminyum, demir, pvc ve çelik kapılarda yangın yönetmeliğine uygun olarak enerji kesikken kapıyı açık bırakması için tasarlanmış bir üründür. Kartlı, parmak izli, şifreli veya uzaktan kumanda ile uyum içerisinde çalışmaktadır.


Kale Standart Elektronik Kapı Karşılığı. BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Binlerce parça içerisinden aramaya başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar