8 Şubat 2018 Perşembe

Katlanır akordiyon kapı

Diğer kapılar gibi içe veya dışa açılmadıkları için yerden tasarruf etmeye yardımcı oluyor. TL 16TL (6) binbirreyon 95. Kapı boyunu küçültmek için alt kısımdan demir testeresi ile 100cm e kadar kesilebilir. Ankara Kombi Petek Temizleme Böyle Olur! Deri A kordeon Kapı renklerini körüklü-deri akordeon kapı sekmesinden ulaşabilirsiniz.


Stok durumuna göre zaman zaman bazı renkler elimizde olmayabiliyor. Daha çok PVC malzeme üzerine uygulanan bu modeller, evini bölümlere ayırırken yerden de tasarruf etmek isteyenler için idealdir. KAYAR ve KATLANIR KAPI SİSTEMLERİ.


Kemeraltı Başdurak Camisinin altında kurulmuş şirketimiz Mustafa ve Gökçen Savgu kardeş adıyla faaliyete başlamıştır. Yukarı katlanır kapılar mimarların ve endüstriyel kapı kullanıcılarının ihtiyacı dikkate alınarak tasarlanmışlardır. Fabrika, depo, araç servis merkezi ve showroom gibi tesislerde kullanılırlar. Açılıp kapanması çok kolay, kilit sistemi ile kilitlenmesi güvenliğinin sağlanması diğer bir çok sisteme göre avantalar sağlar. Değişik katlanabilir kapı dizanyları En Güzel katlanabilir kapı Resimleri.


Kullanımı oldukça rahat olan bu kapıların montaj işlemleri de oldukça kolaydır. Dilediğiniz zaman bu kapıları rahatlıkla sökebilir ve ortadan kaldırabilirsiniz. Genellikle büyük odaları ikiye bölmek için ya da küçük olan bir odada kapıdan tasarruf etmek için kullanılır. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz.


World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Kullanım Alanları;PVC akordeon katlanır kapılar kapalı alanlarda, çok değişik konumlarda ve çok farklı amaçlarla kullanılabilir. Evinizin ve işyerinizin her yerinde odalarınızı bölme imkânı veren PVC akordeon kapılar , sistem yapısı itibariyle, çok değişik amaçlar için ve dekorasyon konsepti için.


Katlanır akordiyon kapı

Tasarımın artılarından bahsetmek gerekirse ilk olarak uzun yıllar sorunsuzca kullanabileceğiniz dayanıklı bir yapıya sahip. Müşteri isteklerine göre yükseklik , boya rengi , uzunlukda değişik imalatlar yapılabilir. Gilgen ürün yelpazesinde kelime karşılığı FFM modeli kayar katlanır otomatik kapılardır. Başka bir değişle fotoselli akordiyon kapılar kayma hareketini eşzamanlı katlanma hareketini ilave ederek ,normal fotoselli kapılar gibi üzerine kayarak açılacağı bir alana ihtiyaç olmaksızın kendi içinde. Alüminyum manuel ve motorlu akordiyon bariyerler katlanır açılır.


Girişleri kolayca kapatın, daraltın. Akordeon bariyerlerimizi ithalatçısından ucuz fiyata alın. Evinizde katlanır kapı modelleri kullanırken bunların pratik açıdan kullanabilmeniz mümkündür.


Katlanır akordiyon kapı

Sizlere en iyi kullanımı sağlamak ve tanıtım çalışmalarında kullanmak amacıyla Ege Profil A. Dar Alanlarda Akıllı ve Ekonomik Çözüm. Bu ürün şu anda satışta değildir. Katlanabilir özellikteki kapılar evinizde, iş yerlerinizde kendinize ait daha geniş alanlar oluşturmanızda fayda sağlayacaktır.


Kapı yaptırırken önceden planını yapmalı ve araştırmalar yapmalısınız. Kapılar farklı renk ve tarzlarıyla yapılabilmektedir. Plise sineklik, diğer bir adıyla pileli katlanır akordeon sineklik sistemleri estetik görünümü ve kullanış açısından kolaylık sağlayarak en tutulan sineklik çeşitidir. Pimapen pvc kapı ve pencere sistemlerinde, alüminyum doğrama, ahşap doğrama ve demir doğrama sistemlerinde kullanılabilmektedir.


Estetik ve şık görünümlüdür. Motorlu otomatik tip akordiyon katlanır kapılar akülü tip ve direk elektrikli 2volt ac. Kapı paneli paslanmaz alüminyumdandır ve binaya çok miktarda gün ışığı girmesini sağlayan tek bir akrilik panelle donatılmıştır. Eğer akordiyon kapının boyu, montaj yapılacak olan yerden daha uzunsa akordiyon kapı kolaylıkla alt kısmından uygun ölçülerde kesilebilir.


Yana katlanır demir kapılarımız ferforje imal edilebilir. Akordiyon kapılar belirli ölçülere göre üretilmişlerdir. Fotoselli akordiyon kapının uygulama alanına bir örnek vermek gerekirse ,özellikle dar koridorlar en uygun örneği teşkil edecektir. Akordiyon yana kayar kapılar motorlu ve motorsuz olarak imal edilir. Merak edilen tüm sineklik modelleri ve fiyatları hakkında bir ön bilgi edinmeniz amacıyla hazırladığımız yazımızda özellikle kapı sineklik fiyatları, cam ve pencere sineklik fiyatları, halk arasında pimapen olarak anılan pvc sineklik fiyatları, pileli sineklik fiyatları, katlanır veya diğer bir adıyla akordiyon sineklik.


Katlanır akordiyon kapı

Katlanır manuel akordion bariyerlerimizi hemen inceleyin. Aşağıdaki haritada firmamızın adresini göreceksiniz, dilerseniz iş yerimize gelip Konya akordiyon kapı modelleri görme fırsatına sahip olabilirsiniz. Isı bariyerli alüminyum profiller ile katlanır kapı sistemleri, paralel sür-kaydır sistemleri, tek kanat ve çift kanat uygulamaları, kırık ve yamuk kasa konstrüksiyonlu doğrama sistemi ve tek ve çift kanat kapı sistemi uygulamaları mümkündür. Türk sermayesi ile milli imalatımız akordiyon bariyerleri istediniz ölçüde üretebilmekteyiz. Bariyerlerimiz bütün metal gövde alüminyum olup dış etkenlere karşı yıllarca dayanıklı ve oldukça hafiftir.


Bariyerin hafif olması kullanım kolaylığı ve extra dayanım sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar