2 Şubat 2018 Cuma

Araç kapı eşiği koruma bandı

Yardımımıza tampon ve kapı koruyucu ürünleri yetişiyor. Her marka araca uygulanabilir takım fiyatıdır. Oto Yedek Parça Alışveriş ve Bilgi Sitesi Doğru parçayı, işin uzmanından yani birinci elden alın.


Hem daha güvenli alışveriş yapın, hem de uygun fiyata doğru. Ağırlık, Halter Koşu Bandı Tümünü Gör. Bisiklet Çocuk Bisikleti Dağ Bisikleti Şehir, Gezi Bisikleti Yol, Yarış Bisikleti Tümünü Gör.


ARAÇ BOYA KORUMA FİLMİ KAPI EŞİKLERİ İÇİN CM-METRE. Kaput,tavan,tampon, kapı eşikleri , farlar ve çilmesini, aşınmasını istemediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. KARGO COK İYİ HEMEN GELDİ Ürünü daha uygulamadım Ürün kalıteli. Ford Araçlar İçin Pilli Yapıştırmalı Kapı Altı Led Logo.


TL 6TL (8) ProSis 100. Dacia Duster Kaput Rüzgarlığı kaput koruyucu. Arabaya binerken inerken kapı eşiklerine sürten ayakkabılar neticesinde bayağı bir yıpranma oluyor.


Malumunuz kapı eşiklerinin plastik kısımları ayakkabı darbelerinden dolayı bayağ çiziliyor bunun için yapılabilecek bir şey yok, kapı eşiği bandı bunun. VW Toyota Honda Nissan için araç arka tampon koruma bandı Hyundai Kia Ford Audi BMW Mazda Peugeot Mercedes Skoda Chevrolet vb US $13. Koruma bandı olabilir vs. Subaru’nuzun kapı yan panellerini çiziklerden korur. J505ESG0Ön-Arka Kauçuk İç Paspas.


Bölgeyi dış etkenlerden kaynaklı hasarlara karşı korur. Aracınıza yeni ve şık bir görünüm kazandırır. Unsubscribe from Oto AVM?


Sadece ön kapılar için, sağ ve sol olmak üzere bir çift. Variantın arka tampon üzeri bagaja hizalanan yer için koruma bandı (tampon eşiği ) yaptıran veya bilgisi olan var mı? Passa Variant arka tampon üzeri koruma band.


Linkteki gibi birşeyler aradım ama ülkemizde maalesef station araç kadar aksesuarlarını da bulmak çok zor. Arkadaşım birçok araçta model isminin yazdığı kapı eşiği zaten var, onu çıkarıp takacaksan birçok kişinin işine gelmez apaçi modifiyesi olarak kalır, niye dersen çünkü bu aparat orjinal kapık eşiği kadar kaliteli durmuyor, adi krom renkli bir plastik gibi göründü gözüme. Kapı eşik bandı olarak adlandırılan bu yedek parça, kapıların kapandığında oturduğu bölüme takılan bir yedek parçadır. Bu parça genellikle plastik olarak üretilmektedir.


Her türlü araçta boya yüzeyini korumak için, özel boya koruma filmleridir. GMC Film boya koruma filmleriyle korunabilir. Garanti süresi: ömür boyu garanti altındadır.


KORUMA (49) DIŞ MEKAN KORUMASI (47) İÇ MEKAN KORUMASI (2) GÜVENLİK (7) ÇOCUK GÜVENLİĞİ (7). TV ve işçilik bedelleri fiyatlara dahil değildir. Kapı Eşiği , Sol Ön, Ranger Logolu.


BÜTÜN ÜRÜNLERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ. Evet doğru saat içinde. Sonrası yorum ve fiyatını inceleyin. Kapilar acilirken birisi genelde carpmis oluyor. Arabanin kapilarinda koruma bandi yok.


Bu da beya buyuk bir sorun bence. Satılık boya koruma ürünleri ve kapı eşiği çıtası. Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Araç Markası: Volkswagen 1. Ford krom aksesuar, Bmw krom aksesuar, Volkswagen krom aksesuar, Audi krom aksesuar, Dacia krom aksesuar Kia krom aksesuar, Opel krom aksesuar, Toyota krom aksesuar, Fiat krom aksesuar, Mercedes krom aksesuar,Citroen krom aksesuar, Chevrolet krom aksesuar, Chery krom aksesuar, Peugeot krom aksesuar, Hyundai krom aksesuar, Renault krom aksesuar, Seat krom aksesuar, Dodge krom aksesuar, Nissan. Bu kapı eşik nikelajı sayesinde aracınıza inip binerken oluşacak sürtmelerden doğacak aşınmaları ve çizilmeleri önlersiniz.


Bu sayede kapı eşiğinizin boyası zarar görmemiş olur. Krom kapı eşiği oto aksesuarları. Daha fazla detay görüntüle. Flaş Kapı İkaz Lambası LED Adet Kırmızı.


Selamlar, courier aracıma kapı metal kapı eşik korumalarından aldım fakat altında incecik adet çift taraflı bant yapıstırmıslar, bu eşikleri sadece. UNIVERSAL KAPI BANDI BOYANABİLİR ESNEK MALZEME. KALİTELİ PLASTİK MALZEME.


HYUNDAİ İ20-İ30-ELANTRA-ACCENT BLUE. UYUMLU OLAN BAZI MODELLER. Kapıda Ödeme ve Ücretsiz Kargo Oto Aksesuarları Karta Taksit İmkanı. Ya da meguiars ın bu koruyucu ürünü nü mü alıp kullansam işe yarar mı acaba, koruma tamam ama temizliğini yapar mı ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar