24 Temmuz 2017 Pazartesi

Minifix bağlantı

Mobilya Bağlantı Ekipmanları. Açılan delikler sayesinde bir el matkabı, tornavida yada alyan anahtar ile tüm modül yada dolap toplama işi basit bir şekilde yapılabilir. Sonrasında numaralı parça bu numaraya çevrilerek monte edilir. Son olarak birleştirilecek parçada ilgili yere numaralı parça takılır. AYS’nin farklı ihtiyaçlara cevap veren fonksiyonel tasarıma sahip ürün yelpazesini inceleyebilirsiniz.


Minifix bağlantı

Siz de paylaşımda bulunun! EBA’da yayınlanmasını istediğiniz içerikleri paylaşmak için tıklayın. Bir pakette adet minifix , mil ve plastik dübel bulunmaktadır. Hafele MiniFix Set Naylon Dübelli, merkezi çektirme esasına dayanan ve bu sayede kuvvetli bir çektirme sağlayan MINIFIX bağlantı elemanı, mobilya karkas ve raf bağlantılarında güvenli kullanım sunar.


Ağır mutfak dolaplarının güvenli şekilde duvara asılmasını sağlayan Hafele’nin duvar askı elemanları 260kg’a kadar taşıma kapasitesi ile ideal bir çözüm sunuyor. Sökülebilir, takılabilir mobilya imalatında minifix son derece önemli bir bağlantı elemanıdır. Patenti firmamıza ait olan bu şablon seti ile minifix montajı için gerekli olan birleştirilecek iki levhadaki karşılıklı toplam adet delik ile sistemi sağlamlaştırın kavela delik yerleri kusursuz, hızlı ve ço kolay bir şekilde açılabilmektedir. Bir bağlantı metodu ile kuvvetli bir çektirme sağlanır.


Bu sayede sıkı ve yüksek emniyetli bağlantılar gerçekleşir. Bingo Dübeli ( minifix ) mobilyaların vida atılamayan ahşap kısımlarında ağaca monte edilerek bağlantı işlemlerini gerçekleştirir. Bağlantısı yapılacak iki mobilya parçalarından birine minifix vidası diğerine ise minifix sıkıştırma parçası (civatası) montajı yapılır.


Daha sonra bu vidalar civatanın bulunduğu noktadan içeri sokularak civatalar yarım tur çevirilir. Stabil bir çektirme yapar. Aksesuarlar doğru delinir ve monte edilir. MINIPRESS PRO: Çok yönlü MINIPRESS PRO’ nun özelliği, çok yönlü olmasıdır.


En iyi minifix şablon seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli minifix şablon Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Download: Available on the App Store Available on Android. Endüstriyel Çoklu Delik Makina modellerimizi burada bulabilirsiniz.


Duomatic SM I Manuel CNC - Çoklu Delik Açma Masası. Bu şablon seti ile minifix montajı için gerekli olan her iki levhadaki toplam adet delik kusursuz, hızlı ve çok pratik bir şekilde açılabilmektedir. Favorilere Ekle En geç Ocak Sal ı günü kargoda. Demonte mobilyalarda bağlantı yapmak için kullanılır.


Minifix bağlantı

Yorum yapmak için lütfen giriş yapın. Proticaret güvencesi ile 1güvenli alışveriş Menü. Kolay ve sağlam olması nedeniyle üreticiler genellikle minifix tercih ederler.


Baş vida,uzun vida ve plastik kısım. Amacımız, siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmektir. Her türlü görüş ve önerilerinizi paylaşmanız bizi mutlu edecektir.


Plastik kısım çekiçle parçaya çakılır. MİNİFİX KODU TANIM METERYAL MS. Rafix bağlantı elemanı 1. Her zaman daha kaliteliyi en iyi fiyatla sizlere sunmak için en son teknolojiyi takip ediyoruz. Beşax,mobilya bağlantı sistemleri üretimi ve ürün tedariğinde kaliteyi ilke edinen uzmanlaşmış kadrosuyla sektör de lider olmayı hedefleyen dinamik bir kuruluştur.


Müşteriler giriş yaptıktan sonra fiyatları görebilir. Flanşsız eksantrik bağlantı elemanı. Lüks Dereceli Bağlantı Detay için Tıklayınız.


Minifix bağlantı

Daha fazla ürünler için sitemizi ziyaret edin. Alara Avangart Dolap Kulpu mm Krom. Perge Elbise Askılığı Krom(Parlak) TL KDV Dahil. Metal Kelebek Bağlantı Açılı.


Bağlantı Elemanları Denemelerde, demonte mobilya üretiminde kullanımı gitgide yaygınlaşan özel bağlantı elemanlarından, çok amaçlı bağlantı elemanı (multifix) sabit stoplamalı tip (Şekil 1) ile, eksantrik sıkmalı silindirik bağlantı elemanı ( minifix ) soket vidalı tip (Şeki2) kullanılmıştır. TL Satılık - Sıfır coklu delik makinası Fiyatları Satılık Sıfır İstanbul İstanbul - Avcılar. Topçular Mahallesi, No:, Gürbüzler Sk. Sosyal Medya Bu Web Sitesinin Tüm Hakları Saklıdır. Minifix bağlantı elemanları.


Satın almak istediğiniz ürüne kolaylıkla. Garantili Olup Satış Sonrası İhtimam Esastır Anlaşmalı Olduğumuz Nakliye Firmaları İle Uygun Fiyatlarla Teslimat Seri Üretim Müşteri Memnuniyeti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar