11 Temmuz 2017 Salı

Kumandalı daraba

Kumandalı daraba

Arabanın hızlı gitmesi, sağa sola manevralar yapması, geriye ileriye hareket etmesi çocukları heyecanlandırdıkça, anne ve baba da çocuğun neşesine ortak olur. GittiGidiyor sitesinde satılan tüm uzaktan kumandalı araba fiyatları için tıklayın! Almayı düşündüğünüz uzaktan kumandalı arabanın sağlıklı materyallerle yapılmış olması, sizin ya da çocuğunuzun güvenliği için oldukça önemli. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır.


Tamamı kartonlardan oluşan uzaktan kumandalı araba yapımının detaylarına videodan öğreniyoruz. Kameraya yansıyan öğretici görüntüler sizlerle. Gerçekçi detaylar ve birebir tasarımlar ile büyüklerin ve küçüklerin sahip olmak istedikleri birbirinden güzel kumandalı araba modelleri ile oyunlara heyecan geliyor. Taş maketler ve Ahşap gemi maketleri.


Arabaların kumandaları genel olarak pil ile çalışmakta. Kumandalı Araba fiyat avantajını yakala! Bazı uzaktan kumandalı araba modelleri arasında araba için de pil kullanılabiliyor.


En hızlı yarış pistini evinde kur ve en pahalı markaları yarıştır. Oldukça hızlı hareket etmekte olan kumandalı arabalarımız bir birleri ile yarış pisti içerisinde çeşitli mücadeleler vermekte ve izleyicilere muhteşem bir yarış keyfi yaşatmaktadırlar. Işıklı ve sesli oldan modelleri de bulunan uzaktan kumandalı arabalar eğlenceyi destekliyor. Sarı erkek uzaktan kumandalı oyuncak.


Satın aldığınız ürün saat içinde kargoya verilir. Kargo ücreti sadece 90TL 10TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. Bakalım bu bölümde Doktor Mac Wheelie kime yardım edecek.


Bugün özel bir müşterisi var. Küçük Sahra uzaktan kumandalı arabasını tamirhaneye getiriyor. Bu videomuzda Kerem ve arkadaşı Mert ile birlikte farklı uzaktan.


Uzaktan kumandalı araba , drone, Rc uçak, Rc helikopter ve tekneler. Aslında yapyığımız pillerimizi uzaktan kumandalı arabaya bağlamaktan başka birşey değil : DAraba hareket halinde iken güneş pilleri arabanın kalkışına yardımcı olarak daha fazla güç elde etmemizi sağlıyor ve araba durgun halde iken ise voltaj yeterse pillerimizi dolduruyor. Savaş yarışı oyunundan esinlenerek hazırlamış olan bu oyunda yapmanız gereken rakiplerinizi alt ederek yarışı birincilikle sonuçlandırmaktır. Oyun giriş ekranındaki PLAY butonuna tıkladıktan sonra karşınıza gelen bölümler listesinden numaralı kutuya tıklayarak ilk bölüme başlayabilirsiniz.


Oyun başladığında WASD veya yön tuşları ile aracı yönlendirebilirsiniz. En uygun ürünü en ucuz fiyata bulun. Seçtiğiniz araba ile kazandığınız yarışlardan ödülleri toplayarak yeni arabalar satın alabilir ve aracınızı modifiye edebilirsiniz.


RC uzaktan kumandalı arabalar ile aynı zamanda savaş da yapabilirsiniz. Siz de bu güzel günlerde bir kumandalı araba almak istiyorsanız, kısacık birkaç tavsiyem olacak. Görünüşe kanmayın: Araçların görünüşü elbette önemli, ama canavar gibi görünüyor olması gerçekten canavar gibi performansı olduğunu göstermez. Mhz Frekans Bandı Araba Ölçüleri: 15cm Uzunluk 10cm Genişlik 5cm Yükseklik Araba Adet AA 5V kalem pil ile çalışır. Sizlerin de bu benzersiz hobiyi deneyimlemeniz, çocuklarınıza bu tutkuyu aşılayıp ailecek en keyifli saatleri geçirebilmeniz için birbirinden güzel, renkli, orijinal ve sağlam kumandalı araçları bu kategoride derledik.


Ayrıca kumandalı oyuncak modelleri dışından oyuncak araba kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Araba ı oyunlarında uzaktan kumandalı minik arabalr ile yarışacaksınız. Oyuna başlamak için Race seçeneğini seçmelisiniz.


Yarışlara başlamadan önce istediğiniz uzaktan kumandalı aracı seçip yukarıda ki Select Car seçeneğini seçiniz. Motor Sürücü – Motor Bağlantıları: Sağ yada soldaki motorları ve diye seçin. Mesala sağdaki motorlar motor olsun.


Soldaki motorlar motor olsun. E-ticaret Paketleri ile hazırlanmıştır. Full foksiyon uzaktan kumanda Mhz frekans bandında çalışır. Her biri ayrı ayrı satılır. Kaliteli ve sağlığa uygun malzemeden üretilmiştir.


MERCEDES BMW FERRARİ MASERATİ Sipariş tercihinizi bildirmediğiniz takdirde stoğu en uygun olan model gönderilir. Kazaya Kurban Oldu serdarpolatbas 3. Helios fırçalı bir dc motor war. Adam bunu bir akü ile çalıştırdı. Yok böyle bir ses baya hızlı dönüyordu acaip ses çıkarıyordu.


Kare Lü Karton Kutu Hediyelik Kutular. Evim Group Soru Sor Diğer Ürünler. Ponponlu asa pembe renk adet. Garajdan arabamızı modifiye edip Go diyerek oyun başlıyor.


Yön tuşları ile uzaktan kumandalı arabamızı kul.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar