20 Temmuz 2017 Perşembe

Darbeye dayanıklı harddisk

Darbeye dayanıklı harddisk

Etiketler: adata, darbe ve suya dayanıklı taşınabilir harddisk ,darbelere dayanıklı HDdarbelere dayanıklı taşınabilir harddisk ,darbelere dayanıklı taşınabilir hd darbeye dayanıklı harddisk , darbeye dayanıklı harici disk, darbeye karşı dayanıklı harddisk ,dayanikli tasinabilir harddisk , dayanıklı harici hard disk , dayanıklı. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım üründen de memnunum biraz büyük ama olsun yaklaşık 7GB verim eski hdd bozulunca gitti bunda darbeye , suya ve toza karşı dayanıklı artık biraz daha güvenli. Bunları yanımda taşımam gerekiyor evdeyken de bilgisayarıma sürekli bağlı durmalı harddisk. Suya-toza-ve- darbeye -dayanikli-tasinabilir-disk-te. Suya, toza ve darbeye dayanıklı taşınabilir disk testte Silicon Power Armor A65.


Darbeye dayanıklı harddisk

SILICON POWER 1TB ARMOR AUSB 3. AData firması suya,darbelere ve toza dayanıklı yeni bir. Bana sık sık sorulan sorulardan biri de iyi bir harici disk tavsiyesi oluyor. Kendim 5GB Transcend USB 3. StoreJet 25Mkullanıyorum.


ABD ordusu tarafından onaylı olan disk, masa yüksekliğinden gerçekleşen düşmelere karşı dayanıklı. Ama bu dayanıklılık sözde değil. Sholarak adlandırılan bu model, metre derinlikte dakika boyunca su geçirmiyor.


Tgüçlü bir metal dış gövdeye, iç destek çerçevesine ve uzun ömür talebine göre hazırlanmış opsiyonel AES 256__bit donanım şifrelemesine sahiptir. Bu İlan E NTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir. A data suya darbeye dayanıklı harddisk kullanan var mı? Tavsiye eden de varsa daha emin alacağım.


Dayanıklı bir şey istiyorum o yüzden bunu alacak gibiyim. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Panasonic RP-HF400BE-W Kablosuz (Bluetooth) Kulak Üstü Kulaklık (Beyaz) indirim 29TL Panasonic RP-HF400BE-W Kablosuz (Bluetooth) Kulak Üstü Kulaklık (Beyaz) indirim 29TL.


Kısa Bağlantı Iframe Kodu. Test ve Analiz Editörü Herkese merhaba arkadaşlar ben Erdi Özüağ. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. USB kablosu için kablonun yerleştirilebileceği bir yuva da sunuyor ve böylece kablo kullanılmadığı zaman karmaşaya sebep olmuyor. HDD’ler ise uygun şartlarda oldukça dayanıklı olabiliyorlar.


Bu noktadan sonra karar tamamen sizin. HDD Health Sabit diskleriniz için bir doktor olsa ne kadar faydalı olurdu değil mi? Bilgisayarınızı Hızlandırmanın Yolları. Gen iletim arayüzü ile birleştirerek yüksek hızda dosya aktarımının keyfini çıkarırken aynı zamanda askeri seviye. PC için Harici Veri Depolama.


Yedeğini bir yere alıp varsayılan modlarında biçimlendirmenizi ve sürücü hatalarını dosya sistemi hatalarını ve bozk bölümleri düzeltme aracını çalıştırmanızı öneririm. Birdahaki sefere harddisk alırken Anti-shock darbeye düşürmeye dayanıklı özelliği olan harddiskleri veya taşınabilir diskleri almanızı öneririm. Her türlü tehdide karşı savaşmak için çoklu mekanizmalar birleştirilerek tasarlanmış AABD ordusunun damla testini (MIL-STD-810G-51Prosedür IV) geçtiği. Hafıza kartları, az enerji tüketmeleri, darbeye karşı dayanıklı olmaları ve bilgiye ulaşım hızları nedeniyle dijital fotograf makinaları çoğunlukta olmak üzere, cep telefonu, MPçalıcılar ve benzeri bir.


NÇ SATA HDD HARD DİSK BAĞLAMA PC LAPTOP BİLGİSAYAR TV USB DEN BAĞLAMA HARİCİ. MAIWO K1Aracı-Ücretsiz USB 3. HDD SSD için Sabit Disk Muhafazaları US$7. Flash Bellek su geçirmez, darbeye dayanıklı , ısıya dayanıklı , mıknatısa dayanıklı ve X-Işın geçirmez” olarak lanse edilmektedir. Su geçirme konusunda resmi bir. Harddisk (Sabit Disk) Nedir – Ne İşe Yarar – Nasıl Çalışır?


Yüksek koruması ile darbeye dayanıklı olan cihaz güçlü bir metal dış gövdeye ve iç destek çerçevesine sahip olarak üretilmiş. Standart harici belleklerdeki gibi hareketli parçaları bulunmayan T çarpma ve düşürme gibi kazalardan kaynaklanacak veri kaybına karşı korumalı bir tasarıma sahip. Konbuyu başlatan alpay034;. En iyi taşınabilir hard disk markası?


Darbe almadığı sürece Segeate lerde problem olmayacağını düşünüyorum. ABD MIL-STD-810F ( transit düşme testi) ve sağlam metal kasalı, Aetkileyici şok geçirmez ve anti vibrasyon fonksiyonları ile dünyaca profesyoneller ve medya tarafından kabul. Donanımsal yapısı Ssd hardisklerin manyetik disklere oranla darbeye daha dayanıklı olmalarını sağlar ve fiziksel darbelere bağlı arızaları en aza indirger. Ssd harddisk içinde bulunan ve silinmemesi gereken bir verinin kullanıcı hatasından ya da.


ADATA suya ve darbelere dayanıklı yeni harici diskini tanıttı. Dünyanın önde gelen yüksek performanslı DRAM ve NAND Flash depolama ürünleri üreticilerinden biri olan ADATA Technology, HD8harici diskini tanıttı. Düşük kapasiteli, daha az enerji tüketimli, daha yavaş ve darbelere daha dayanıklı olan 2. MPoynatıcıları gibi ürünlerde, daha da küçük boyutlu olan kompakt flaş biçemindeki. TOSHIBA 2TB 5Canvio Ready Usb 3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar