29 Eylül 2016 Perşembe

Ipek bergama halı

Ipek bergama halı

Kaliteli salon halıları arayışında olanların bu serideki modelleri incelemeleri önerilir. Ucu Sıklığında 13Mm Hav Yüksekliğinde 1Yün Tuşeli Triko Akrilik İpliklerle İmal Edilmektedir. Bergama Serisi halı , metrekarede 810. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Halı Halı fiyatı Ev Tekstili kategorisinde. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.


Saf İpek Halılar kategorisindeki ürünleri, model seçenekleri ve cazip fiyatlarla alın. Bu ürün TL yerine TL hemen satın alabilirsiniz. Türkiyenin En Büyük ve En Kapsamlı Online Halı Satış Mağazasında en uygun fiyatlara ürünü Yakından inceleyip sahip olabilirsiniz. Halı ile evinize ayrı bir soluk getirin. Kalite olarak da ipek halı modelleri güvenebileceğiniz korkusuzca temizleyebileceğiniz halı grubuna sahiptir.


Saat 12:den sonra verilen siparişler gün sonra kargoya verilir. Yükleme bağlantı hızına bağlıdır! BERGAMA EFORYA KALAMIŞ MANYAS NEVRA. Karşılaştır Karşılaştır BATİK TAVŞAN FUŞYA. Halen Correr Müzesi’nde bulunan bu halılar , uzun süre Venedik’te St.


Ipek bergama halı

Mark devlet hazinesinde muhafaza edilmiştir. Devrinde, tamamen İran stilinde dokunmuş bu ipek halılar , o zamanlar İran’da süsleme sanatının ne kadar yüksek olduğunu belirgin olarak kanıtlamaktadır. Proudly created with Wix. Halı modellerini, en ucuz fiyat ve kampanyalı avantajlarıyla Seralhali.


TAMİRHANESİ olarak siz değerli müşterilerimize sundugumuz başlıca hizmetlerimiz Halı Tamiri Halı Saçak Tamiri ipek Halı Tamiri Kilim Tamiri Eski Halı Tamiri Antika Halı Tamiri Eski Kilim Tamiri Antika Kilim Tamiri Eski İpek Halı Tamiri Antika ipek Halı Tamiri El dokuması Halı Tamiri Kahve Lekesi Çay. Bu Fırsattan sizde yararlanın. Tüm müşterilerimizi bekleriz.


Yeni Koleksiyonumuz İMAJ Stoklarımızda Yerini Almıştır. Diğer Haberler İçin Tıklayınız. E-bülten Listemize Katılın! Samyeli Kaymaz Keçe Taban Yolluk. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama.


Kataloğumuzda mevcut olan ürünler Türkiye genelinde hizmet veren yetkili perakendeci bayilerimiz tarafından tüketicilere satılmaktadır. Firmamız İpek Halı Yetkili Satıcısı olup sitemizde satılan tüm halılar 1orjinaldir. Florya halı masko halı modoko halı ipek halı el dokuması.


Fırsatlar (1) Kataloglar (1) Kuponlar (0) Mağazalar;. Koltuk ve Köşe Takımlarımızda zevkinize göre 2Adet renk seçeneği mevcuttur. Osmanlı saray halıları denen, teknik ve motif bakımından farklı bir halı türü ortaya çıktı. Kök boya ile renklendirilmiş özel yapağıdan dokunan halılar bu özelliklerinden dolayı koku yapmıyor ve kullandıkça ipek görüntüsü alıyormuş.


Halı İpek Hali Fiyatları İpek Halı Alan Yerler, İstanbul. Furniture-Furniture and Floor Living Colour. For a wide range of products and warm. Bu sebeple desenleri ayrıntılıdır. Bu halılar “Gördes Düğümü” de denen “Türk Düğümü”yle dokunur ve İran halılarına göre daha dayanıklıdır.


Santimetrekareye düşen düğüm sayısı son derece yüksektir. Hereke halıları yün, yün ipek ve ipek olarak üç çeşittir. Ama çoğunlukla ipekten üretilir. TEŞHİR ÜRÜNÜ SATIŞIMIZ YOKTUR.


Halı tezgahının alt ve üst leventleri arasına, halı boyunca yatay, zemine dik ve birbirlerine paralel olarak çaprazlama geçirilen yün, pamuk ve ipekten bükülerek imal edilmiş ipliklerdir. Fikriye Durma’nin dokudugu halilar Tokat, Ordu, Kocaeli, Istanbul gibi yerlerden özel siparis ile aliniyor. Genç kadininipek halilarinin metrekaresi 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar