30 Eylül 2016 Cuma

Alüminyum profil fabrikaları

Bu kompleksimiz yılda 25. Birçoğu İstanbul, İzmit, Tekirdağ ve çevresinde olan alüminyum profil üreticileri ( alüminyum profil fabrikaları ) yurdun Adana, İzmir, Konya, Zonguldak, Kayseri gibi dört bir yanında bulunmaktadır. Alüminyum profil üreticileri.


Ankara Merkez Bölge Müdürlüğü. Firmamız hakkında detaylı kurumsal bilgilere ulaşmak için tıklayınız. Bununda işletmeye alınmasıyla 1. Bakır, plastik, ahşap, v. Ekstrüzyon profil fabrikası, Pal System kompozit profilden alüminyum profil pencere, kapı, mobilya profilleri ve endüstriyel alüminyum profil imalatı. Sayın Müşterilerimize sadece profil üretimi ile değil, en son model CNC ve mekanik işlem tezgahlarında, işlenmiş veya bitmiş ürün halinde de hizmetler vermekteyiz.


Aluminyum Profilleri üretiminde faaliyet gösteren firmamızın web sitesi TTR BİLİŞİM tarafından yenilenmiştir. Yavuzlar Aluminyum olarak kurulduğumuz günden itibaren kalite ve müşteri memnuniyetini en önemli ilke edinen firmamız bu anlayış doğrultusunda kurulmuştur. Sürdürülebilir teknolojik yatırımlarla ürün toplam kalite standardını koruyor, en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilen alüminyum profilleri hızlı. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir.


Herkesin yapmadığını yapmak en büyük hedefimiz. Bu sektörde projelerde çözüm ortağı olmak istiyoruz. Türkçe İngilizce Rusça Arapça MARKALAR. Mekanik işlem eksen profil işleme CNC parkurumuz üretime geçti.


Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. HAKKINDA ÜRÜNLERİMİZ Zemin Profilleri Mutfak Profilleri Modüler Mobilya Profilleri Kapı. Deneyimli uzman mimar, mühendis ve teknik personelden oluşan AR-GE departmanı, ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda teknik özelliklere sahip alüminyum sistemlerini teknolojik yenilikler kullanarak yapmaktadır. Hazırlanan tasarımlar, yüksek kalitedeki profilleri elde etmek için bünyemizdeki kalıphane ünitesinde işlenmektedir. FABRİKA Adres: Organize San.


Alüminyum profil fabrikaları

ARSLAN ALÜMİNYUM STANDART PROFILLER KUTU PROFIL A =1B =1S=S=Ağırlıklar bilgilendirme amaçlıdır. Kompozit Panel Renk Kartela. Aslanlar kalitesiyle alüminyum profiller.


Sistem profilleri , sürme profiller , standart profiller , ısı yalıtımlı profiller , cephe profilleri , duşakabin profilleri , cam balkon profilleri ve daha fazlası. Profil Ebatlama Yerel ve Uluslarası Şartlara Uygun Nakliye. AKSOY ALÜMİNYUM SANAYİ ve TİCARET A. Merkez ve Üretim Tesisleri Sanayi Mahallesi Nazar Sk. Gebze´de üretime başlaması ile Kocaeli´ye taşınmıştır. Makina Sanayi kurulduğu günden bu yana kaliteye verdiği önemle sektörünün lider firmaları arasında yer almıştır.


Mükemmel görünüme sahip alüminyum şerit süpürgelik profilleri metre boy olarak üretilmektedir. Profil sektörüne farklı bir bakış açısı getiren alüminyum profil , parlaklığı ve özel alaşımı sayesinde zarif ve dekoratif ürünlerin imalatında kullanılır. Mobilyaları süslemek için kullanılan alüminyum , levha olarak kullanıldığı gibi stor perde, zebra perde ve rustik perde profili olarak da imal edilir. Firmamız aynı zamanda mobilya kapak profilleri , bölücü paneller, kapı kasaları, bankolar, fuar stantları, yönlendirici tabelalar ve.


ONAT PROFİL ve Alaşım San. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır. Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM.


Fabrika : Köşklü Çeşme M. Dost Linkler: beylikdüzü temizlik şirketleri ikitelli yemek firmaları hidrolik çanakkale asansör catering firmaları. Tasarımı firmamızca yada müşterilerimizce yapılan cephe sisteminin kutu profil karkaslarının tamamlanmasına müteakip istenilen renkteki kompazit panel kesim ve bükümlerinin yapılarak montajları yepılır. Hakkımızda Vizyon ve Misyon Kalite Politikamız. KALİTE BELGELERİMİZ E-KATALOG İLETİŞİM.


Detaylı bilgi için lütfen resme tıklayın. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Standart Profiller Doğrama. Alaşımlı alüminyum plaka ve levha ayrıca extrüzyon ürünlerde çözüm adresiniz.


Yenibosna’da ki fabrikanın kuruluşu ile birlikte ürün yelpazesini genişletmiştir. Piyasa da alüminyum profil fiyatları liradan başlar liraya kadar çıkar. TL ye ham profil alabilirsiniz.


Galvaniz, dkp, alüminyum , paslanmaz rulo, levha istenilen boyda açılır, delinir. Bünyemiz de hammadde stok alanı, ekstrüzyon billet tavlama fırını, inç lik ekstrüzyon presi, konveyör hattı, boy kesim testeresi, termikleme fırını, elektrostatik toz boya tesisi, paketleme, sevkiyat ve stok alanları mevcuttur. Aryalife Kız Öğrenci Yurdu şirketlerine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar