27 Eylül 2016 Salı

Apartman kapı hidroliği

Güç ayarlı kapı hidroliği , kapının ağırlık, kanat genişliği ve rüzgârın direncine göre ayarlanabildiği için, tek bir ürün ile farklı özelliklerin kullanımına olanak tanıyor. Basınçlı hazne içinde yer alan hidrolik yağlar ile çalışan manuel kapı hidroliği , mekanik gücün stabilize edilmesine yardımcı olur. Aslında çok işlevsel bir kullanım olan kapı hidroliğinin varlığından çoğumuz haberdar bile değiliz ta ki işimiz düşene kadar. Kapı hidroliği , genellikle apartman kapılarına konulan bir aparattır.


Dora kapı hidroliği Fiyat yönünden her ne kadar pahalı olsa da Dora kapı hidroliği oldukça kullanışlı ve kaliteli bir ürün olmakta. Yer Hidroliği ve Bağlantı Aparatları. Biz şuan bina giriş kapımızda tekay marka hidrolik kullanmaktayız, bu ürünün aynısını sizden almak ve taktırmak istesem bize faturalı olarak maliyeti ne olur acaba açıklarsanız sevinirim. Kışın kapı hidroliği ayarı yaptırarak kışlık ayar ile kapınızın kapanmasını sağlayabilirsiniz.


Kurt alüminyum, yüksek güvenlik ve konforu birlikte arayan tüketiciler için yeni kızaklı kapı hidroliğini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Yeni nesil kızaklı kapı hidroliği benzerlerinden ayıran ve eşsiz kılan temel özellikleri. Ayrıca hidrolik kapı yaylarının kullanım ömrü yağ ile çalıştığı için daha azdır. Bu ürün ise gazla çalışır ve uzun yıllar sorun çıkarmaz.


Fakat burada en önemli olan husus ise bu mekanizmayı doğru ayarlabilmektir. Kapınızda hangi hidrolik kapı yayı ( kapı hidroliği , kapı pompası, kapı yayı) kullanılmalıdır? Ya kapıya ağır geldiği için kapıyı açarken zorlanırsınız ve kapı gürültülü bir şekilde kapanır, ya da kapıya hafif geldiği için kapı tam kapanmaz ve aralık kalır. Kale kapı hidroliği kategorisinde yer alan Kale cam kapı hidroliği iki yıl garanti ile sunulan bir üründür. Ekonomik özellikleri ve sağladığı kullanım pratikliği ile her alanda tercih edilmektedir.


Bu amaçla kapı , genelde hidrolik bir kol düzeneği ile sürekli kapalı tutulur. Kapı pompalarının veya hidroliklerinin arızalanması veya ayarının bozulması durumunda kapı hidroliği tamir hizmeti vermekteyiz. Kapıdaki diğer şeylerin etkisi çok azdır.


Fakat göreceksiniz ki insan hatası en büyük neden olabilir. Genelde ağır ve mekanik sistemi sert yaylardan oluşan bir kilidi olan kapılara yeterli güçte kapı hidroliği takılmadığı görülmektedir. KARAKOÇ KAPI HİDROLİĞİ İÇ YAYI. APARTMAN KAPINIZ SÜREKLİ ÇARPIYORSA ÇARPTIKCA ARIZA VE RAHATSIZLIK TA ARTAR. Hem diğer hidrolik kapı yayları gibi ağır gelmez kapınıza hem de daha ekonomiktir.


Zaten normal hidrolik kapı yaylarını bunlarda kullanamazsınız, çünkü çoğunda üstte kasa yoktur. Kis aylarinin gelmesiyle birlikte bina dis kapi ev ve isyerlerinin kapi topuzu veya hidrolik yay diye adlandirilan kapi kapayici urunler soguk hava ve ruzgar nedeniyle kapanmamaya basladi hergun telefonlarimiza defalarca gelen sorular uzerine bu paylasimi yapma geregi duyduk. Bu kapılar sağlamlığı ile sizlerin güvenliğini sağlarken, harika tasarım ve farklı zevklere hitap eden desenleri ile.


Apartman kapı hidroliği

Alüminyum kapı ve pencere sistemleri profillerin ve aksesuarların niteliklerine göre değişik gruplara ayrılır. Alüminyum kullanılarak hazırlanan bu kapı ve pencereler hafif olması ve dayanıklı olmasının yanı sıra ekonomik olması nedeniyle de tercih sebebidir. Hafif olması sayesinde açılıp kapatılması kolaydır ve güçlü bir hidrolik ünite kullanılmasını gerektirmez. Bina giriş kapısı , apartman giriş kapısı , site giriş kapısı , alüminyum kapı , çipli kilitli kapı , akıllı elektironik kilitli kapı ve renkli camlı kapı olarakta bilinmektedir.


DİKKAT BİZİM ÇIKARMALARIMIZ YUKARDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR DİĞER SİYAH RENKTEKİ ÇIKARTMA YAPIŞKANLARLA HİÇ BİR ALAKAMIZ YOKTUR ÜZERİNDE FİRMA İSMİ VE ADRESİ BULUNMAYAN KİŞİLERİ ARAMAMANIZI TAVSİYE EDERİZ TEŞEKKÜRLER. Sitemizi takip edin, kampanyalarımızdan yararlanın ! Hayata, güne kapıdan geçerek başlarız. Turhanlar çelik kapı sizlere muhteşem apartman kapıları seçenekleri sunuyor. Söz konusu çeşitlilikten biri olan apartmanlara bakıldığında ise bu ürünün, sert kapanan ve açılıp kapandığında çıkardığı seslerle apartman sakinlerini rahatsız eden bu büyük probleme çözüm olduğu görülecektir.


Kapı Hidrolikleri, en iyi fiyatlar ve kapıda ödeme seçeneği ile sizi bekliyor. Alüminyum bina giriş kapısı Moder saglam şık tasarım ve şekilleri ile binanıza zenginlik kadar binanızın görünümü degişir. Kilidinizdeki küçük bir hata veya sorun kapının kapanmamasına yol acabilir.


Sizde hidrolik kapıyı kapatmıyor sanabilirsiniz. Kullanım alanı ahşap kapılar , alüminyum kapılar ve demir kapılardır. Genellikle apartman giriş kapılarında kullanılmaktadır. Apartman Kapınız Kapanmıyorsa.


Apartman kapı hidroliği

Kapıların ağır ve çok sık açılır kapanır hareketli kısımlarda kullanılır. Bina, apartman kapı girişleri bunlara güzel bir örnektir. Kapı ve güvenlik sistemleri ile ilgili her türlü ihtiyaca cevap veren üretim kapasitesine sahip olan marka, şifreli ve geleneksel asma kilit, dijital kasa, kapı hidroliği , silindir ve emniyet kilidi, kapı topuzları ve otomat kilidi seçenekleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.


HER TÜRLÜ KAPIYA HİDROLİK -YAY -KAPATICI – TAKIYORUZ. Kaliteli olsun diye apartman giriş kapısına kale marka hidrolik kapı kapatma mekanizması aldım ne var ki aldığıma pişman oldum piyasada lira, liraya malzeme varken liraya yıl önce aldığım hidrolik kapı kapatan malzemeden hayır göremedik. Tamir için götürdüğümüz çilingir tamir olmaz dedi keçesinden yağ kaçırıyormuş. Zafer karakoç marka kapı itici hidrolikler kapı kapama yayları apartman girişleri ve sık kullanılan kapılarda kullanılır.


Hidroliği kapıya göre seçseniz bile montajı tam uyumlu yapılmazsa kapınız soğukta kapanmaz sıçakta hızlı vurur. Hidrolik seçimi kadar montajı ve ayarıda çok önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar