17 Mayıs 2016 Salı

Tente kumaşı

Tente , Yat Ve Tekne Kumaşları. Genel Olarak Yat ve GÖlegelendirme sistemlerinde kullanılan güneşe karşı solmaz garantili ve su iticilik Özelliğine sahip akrilik kumaş lar ile yapılmaktadır. Aşağıda ok işaretleri yardımıyla tente kumaşını seçebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta 3kod numarasıyla başlayana tente kumaşı savoroski taşı ile kaplı olup diğer tente kumaşlarına göre fiyatı daha fazladır. Makinelerin kalitesi ve üretim başarısı da göz önünde bulundurulmalıdır.


Fiyatların yüksek olması nedenlerinden biride maliyetinin ve üretim şekillerinin oldukça maliyetli ve zor olmasıdır. Genelde İtalya vb ülkelerden ülkemize gelmiş tente kumaşlardır. Pergola tente , mekana ve isteğe uygun tasarım ve kumaş özellikleriyle size özel olarak üretilmektedir.


Yazın o sıcak güneşin altında nasıl da gölge bir yer ararız, hele de kapalı mekânlarda. Topraktan geldiğimizi düşünürsek hepimizin toprağa olan tutkusunu açıklayabiliriz. Polyester tente kumaşları düz renklerden oluşmaktadır. Her türlü tente sistemi üzerine uygulanabilen kumaşlarımız, tamamen yerli üretim olan akrilik kumaşlardan, zevkiniz ve beğeninize uygun olarak üretilmektedir. Kumaşların hassas görüntüsünün ardında teks-til mühendisliğinin kalite ve sağlamlık gücü gizlenmiştir.


Suana Akrilik kumaşlar dış mekanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Su geçiren kumaşlar ve su yalıtımlı branda akrilik kumaşlar mevcuttur. Genel olarak Tırların kasalarının kapatılmasında kullanılan kumaş 1polyester bez ayağı dokuma üzerine PVC kaplama yapılarak üretilir. Tex 2Dikişsiz Miflonlu Kumaştan Su Geçirmez ATV Branda.


Gölgelik Çadır Balkon Brandası Perdesi Akrilik Kumaş. Uygulandığı cephe ile bütünleşen, tente mekanizmasını ve kumaşı dış etkenlerden tam olarak koruyabilen. DİAGONAL TENTE Şık dizayn, alüminyum enjeksiyon parçalar, elektrostatik toz fırın boya seçenekleri. Bu özelliklere en yakın ve kullanılabilecek en iyi tente branda güneşlik kumaşı akrilik kumaş çeşitleridir. Ayrıca pamuklu kumaşı da andırır.


Bu kumaş kolay yıkanabilir ve leke tutma oranı da çok azdır. Renk renk seçenekleriyle branda kumaşları arasında kendine yer bulan kumaş türlerindendir. Meç kumaş : Genelde rüzgârı kuvvetli olan yerlerde. Firmamız branda, tente ve çadır sektöründe yılların vermiş olduğu ustalık ve güvenle hizmet vermektedir. Firmamız genellikle depo çadırı, mafsallı tente , iftar çadırı, fuar çadırı, tören çadırı, şantiye çadırı, yat brandası, kamyon brandası gibi vb çadır tente ve branda çeşitleri imalat, satış ve montajını yapmaktadır.


Pergola tente sistemi özel tente kumaşıyla güneşlik olarak yazları sizi güneşten, açılır kapanır tavanı ve su geçirmez tente kumaşı ile yağmurlu havalarda yağmurluk olarak sizi yağmurdan koruyacaktır. Somfy motorlu tentenin avantajları ile Albayrak güvencesinde olun. Dalgalanma etkisi olmaksızın mükemmel gergin branda kumaşı sağlar.


Mafsalı tente aksesuarı kol standart kolları 50mt 00mt 50mt 00mt 50mt acılımlı tente kolları. Mafsallı tente malzemesi vida 9mdayanıklı tente aksesuar tente takımı paçaları. Teknik Servis Zaman içerisinde yıpranan tente ve branda sistemleri yetkili tenik personelimiz tarafından onarılmaktadır.


Aynı zamanda profesyonel tente servisi, şemsiye kumaşı değişimi, tente kumaşı değişimi gibi kategorilerimizde mevcuttur. Firmamız müşteri memnuniyetine özen göstererek hizmet vermeyi amaçlamakta, çeşitli başlıklara yönelik hazırlıklarını sürdürmektedir. Kutu içerisine yerleştirilen fırça ile kendi kendini temizleyebilmektedir. Dış mekanların dört mevsim kullanılması amacıyla tasarlanan bir sistemdir.


Orchestra tente kumaşı nerede olursa olsun her türde tente için önerilir. Güneşi tam karşıdan alan mekanlarda, tentenin ve brandanın ön kısmından çıkan güneşlikler kullanmalısınız. Branda Kullanılacak alana göre alınmalıdır.


Westasun tente her zaman yenilikçi, teknolojiyi takip eden kaliteli hizmet anlayışı ile yıllarca hizmet vermiş ve tente kalitesini her geçen gün artırmış yenilikçi tente çeşitleriyle adından söz ettirmektedir. Değerli ziyaretçilerimiz alışveriş deneyiminize farklı bir boyut katmak isterseniz Denizciden. Kesilen kumaşı , kumaşın fazla olan kısımları aşağıya doğru sarkacak şekilde, tentenizin üzerine gererek yerleştirin. Kumaşınızı iğne iplik yardımıyla, tentenizin üzerine dikerek sabitleyin. Gerek kullanım kolaylığı gerekse uzun kullanım ömrü ile de dikkat çeken ürüne metresi 2TL gibi bir fiyatla ulaşmak mümkündür.


Tente kumaşı

Yaz ayları Güneşten ve Kış Mevsiminde ise soğuktan korunmak için insanlar yıllardır farklı yöntemler kullandılar. Yung Yaw Fabrictech Corp. Bizim serisinin kalitesini sağlamak için, biz sertifikalı satıcılardan temin bu kullanarak yüksek dereceli malzeme, üretim.


Yaşam çadırı günümüzde oluşabilecek doğal afetlerden korunma tedbirli olma amaçlı yaptırma isteği duyulan son derece faydalı çadır çeşitlerinden biridir. Hasar görmüş tente kumaşınız kısa süre içinde sizi mutlu edecek şekilde. Ataşehir branda,üsküdar branda,çekmeköy branda,kavacık branda,kadıköy branda,şile branda, tente ,ümraniye branda,ömerli branda,alemdağ branda,taşdelen.


Tente kumaşı

Uğurlu Gölge, tente , branda, çadır, katlamalı tente , pergole tente , raylı tente , körüklü tente , mafsallı tente , kasetli tente , yarasa tente , kapama tente.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar