23 Mayıs 2016 Pazartesi

Akordiyon kapı modelleri

Akordiyon Kapı Modelleri. Banyo ve tuvalet gibi ıslak zemini olan alanlar için tercih edebileceğiniz PVC malzeme kullanılarak üretilen akordiyon kapılar nemden ya da sudan etkilenmez. Sağlam yapısıyla dikkat çeken kapılarda çizilme sorunu yaşanmaz.


Ayrıca çizilmez ürünler uzun yıllar ilk günkü rengini ve parlaklığını korur. Tarih öncesinde ilk olarak dükkan kepengi olarak kullanılan akordeon kapılar günümüzde evlerin ve iş yerlerinin her alanında kullanılmaya başlamıştır. Dar alanlarda daha fazla kullanılan bu kapıların çok sayıda modeli de bulunmaktadır. Mutfak ve banyo gibi dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır kapılar sayesinde çok rahat edeceksiniz.


Diğer kapılar ile kıyaslandığında, katlanabilir kapılar ile evinize ekonomik ve pratik bir çözüm sağlayabilirsiniz. Kapı seçiminize göre evinize hoş bir hava katabilirsiniz. Kullanım yerleri İnce bir malzeme ile üretilen akordeon kapı modelleri genellikle küçük evler için uygun düzeyli tasarlanmıştır.


Yer kaplamaması için perde şeklinde tasarlanan kapılar dışa veya içe doğru açılmamaktadırlar. Katlanır kapı modelleri evlerdeki kilerler için de çok uygun kapılar oluyor. Büyük bir odanın bir duvarını gardırop gibi kullanmayı isterseniz, camlı akordiyon kapı ile kendinize bir elbise dolabı oluşturabilirsiniz. Ev ortamının dışındaofis. Her ihtiyaca göre özel olarak tasarlanabilen kapı modelleri estetik bir görünüm elde etmek için ray ve tekerlek bölümüne dar paneller oluşturularak veya pervaz oluşturularak da işlevselleştirilebilir.


Katlanır akordiyon kapı Meşe, ceviz, akağaç olmak üzere temel renge sahiptir, bu renklerin camlı ve camsız modelleri vardır. Stok durumuna göre zaman zaman bazı renkler elimizde olmayabiliyor. AKORDİYON KAPI MODELLERİ by İSTANBUL KAPI. Mutfak, evebeyn banyo, ofis gibi yaşam alanlarında dar ve kullanım alanı az ortamların rahatlatılması için yani yer kazanmak için uygun çözümdür. Sitemizde yer alan tüm kapı modelleri uygulanabilir.


Trend ürünlerden biri olan akordiyon kapılar için gelecekte çok daha yaygın olacağını ise şimdiden söyleyebiliriz. Yeni yapılarda özel talepler ile montajı gerçekleşen akordiyon kapılar sayesinde ev alanlarınızı daha düşük fiyatlar ile yeniden tasarlayabilirsiniz. Tek bir yapı olarak ahşap veya camlı bir şekilde farklı modelleri bulunan bu modeller farklı bir ev tasarımına sahip olmak isteyenler için oldukça idealdir.


Evimizdeki kapı sistemleri bizler için çok. Malzemenin ucuz olmasının yanında işçiliğinin de kolay olması, bu iki modelin düşük fiyatlar ile müşteriye sunulmasını sağlamaktadır. Fıratpen Katlanır PVC Pencere ve akordiyon kapı Sistemleri teras, balkon ve bahçelere açılan geniş açıklıklarda tercih edilirler.


Akordiyon kapı modelleri

Katlanır pencere sistemleri 6mt’ye kadar olan pencere açıklıklarında rahatlıkla kullanılabilir. Aşağıdakiler ilginizi çekebilir. D Secure hizmeti ve Türkiye’nin önde gelen ödeme sistemleri firması Iyzico altyapısı sayesinde güvenli ödeme sistemimizle gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilirsin.


Rulmanlar, plastik bağlantı elemanları ve kol kilit takımı siyah renklidir. Camlı Amerikan kapılar daha modern ve şık bir görünüm oluşmasına imkan verirken, akordeon kapı modelleri fonksiyonel tasarımları sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Küçük boyutlu alanlar için ideal tipteki ahşap kapı modelleri ile daha sıcak ve samimi bir atmosfer elde edilebiliyor.


Pvc A kordeon Kapılar ( katlanır kapılar ) ahşap desenli olup, akağaç, meşe, cevzi olmak üzere üç renk seçeneği bulunmaktadır. Deri A kordeon Kapı renklerini körüklü-deri akordeon kapı sekmesinden ulaşabilirsiniz. Körüklü kapılar diğer adı ile akordiyon kapı modelleri estetik tasarımlara ve göz alıcı renklere sahip olduğunda odanızın dekore edilmiş duvarı gibi görünecektir.


Evini tadilata sokacak olanların şayet bütçeleri kısıtlıysa kapı değişiminde PVC akordeon kapı modellerini tercih etmelerini öneririm. Ayrıca o kadar çok seçenek var ki günlük kullandığımız odalar için aynalı kapı bile üretmişler. Ben genellikle bu tip kapıları evin iki hollerinde kullanılmasını tercih ediyorum.


Kapı arkası kavramını ortadan kaldıran kapı ister bölme,ister kapı ,ister camsız, ister camlı. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Kapı , Amerikan Kapı , Ahşap Kapı , Lake Kapı , Mobilya Kapı ve Melamin Kapı Modelleri ve Fiyatları alınabilecek üretici firma bilgileri. Sizin için akordeon kapı modelleri arasından fiyat ve satın alma imkanı olanları aşağıda size sunduk.


Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Yağmur Mobilya Köşe Takımı Modelleri. Dekoratif ve Şık Duvar Saatleri.


Yenilikçi ve yaratıcı tasarım uzmanları katlanabilir cam pencere ve kapı modelleri tasarladılar. En şık bahçe kapılarından büyük balkon pencerelerine kadar her yerde kullanılabilen bir tasarım olarak kullanılmaya başlandı. Ev dekorasyonunda akordion kapı kullanımı da bu cam tasarımlar ile çok daha popüler hale geldi. Tasarımın artılarından bahsetmek gerekirse ilk olarak uzun yıllar sorunsuzca kullanabileceğiniz dayanıklı bir yapıya sahip. PVC AKORDEON KAPI MODELLERİ.


Ahşap desenli Akağaç, Meşe ve Ceviz renk seçenekleri var. Kapı panelleri yan tarafta toplanarak size genişleyen mekanlarınızın keyfini sürmek kalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar