13 Mayıs 2016 Cuma

Elektrik çit

Elektrik çit

Band izolatörü mm için Adet. Daha geniş ürün yelpazemiz için yukarıdaki menülerden kapsamlı seçim yapabilirsiniz. Topraklama aleti, tercihen nemli toprağa, mümkün olduğunca derine yerleştirilmelidir.


Herhangi bir hayvan tele değdiği zaman bir elektrik devresi oluşur. Başka bir deyişle, elektrik hayvandan ve topraktan geçerek alete geri döner. Bir elektrikli çit kurulumu, herhangi bir temas halinde direkt tepki ortaya çıkarma mantığı ile tasarlanmıştır.


Herkesin kolaylıkla kurabileceği bu sistemde işçilik için ayrıca harcama yapmanıza gerek kalmaz. Kurulum ve kullanım için telefonla teknik destek verilecektir. Yabani hayvanlar için 1çözüm. Volt elektrik ile hayvanlara bir şok uygulanır, ancak düşük akım verildiği için asla hayvanlara zarar vermez. STEDİĞİN KADAR ANLAT ANLATACAKLARIN KARŞIDAKİNİN ANLAYACAĞI KADARDIR.


Profifarm elektrikli çit makinesi joule gücünde yaban hayvanları için geliş… 1. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Farklı kategorilerde bahçe aletlerini bulabileceğiniz hepsiburada. Tarlasını güneş enerjili elektrikli çit ile korumaya alan nohut üreticisi Mehmet Bozbey de, iki yıldır yaban domuzları yüzünden nohut tarlasında ciddi hasar meydana geldiğini, çözümü elektrikli çitte bulduğunu söyledi. Elektrikli Çit Makinesi Jolue.


TL ( KDV Dahil ) Ücretsiz Kargo. Ayı kovucu elektrikli çit , elektrikli domuz çiti, elektrikli tel, güneş enerjisi ile çalışan elektrikli tel, Arıcılar, kampçılar, çiftçiler, üreticiler kısacası doğa tutkunları. Sizin belirlediğiniz alana izin vermediğiniz canlıların girmesine engel olun. Bu elektrik şoku ve korku, hayvanların ve insanların sağlığına zarar vermez.


AKIR ELEKTRİK Previous Next. Her çeşit elektrikli çit sistemleri mevcuttur. MODERN XP SİSTEMİ İLE TASARLANMIŞTIR. PANEL ÇİT FİYATLARI Panel çit fiyatları 3Tl ile 4TL arasında değişiklik göstermektedir.


Panel çit fiyatları, uygulanacak panel çitin modeline, kalitesine , montaj miktarına ve montaj yerine göre değişiklik göstermektedir. Site ve ev tipi çim çit biçme makasları ve benzeri peyzaj uygulamaları için idealdir. Makina presleme tekniği ile çalışır. Online sipariş verilebilir.


Bütün parçalarının bir bütün olarak çalıştığı bu sistem, bütün çiftlik operasyonlarında uygulanabilir. CİHAZ TAMAMEN TARAFIMIZCA TASARLANIP ÜRETİLMİŞTİR. Yüksek voltaj, zor koşullarda (pas, düşük yalıtım) dahi elektrik akımının yol bulmasına imkan tanır. Batarya elektrikli çit sistemine yeterli miktarda enerji sağlayabilecek büyüklükte seçilmelidir.


Havanın bulutlu olduğu günlerin de göz önünde bulundurularak gün boyunca çit sisteminde ihtiyaç duyulan enerji miktarını depo edecek büyüklükte bir batarya kullanılmalıdır. Bunların yaklaşık kadarı çit , kafes ve kapılar, evcil hayvan eğitim ürünleri ve kadarı alüminyum tel şeklindedir. Bu soru sizin bir insan olup olmadığınızı denetlemek ve otomatik spam gönderilerini önlemek içindir.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. V arası yüksek gerilim yayan bir sistemdir ve toprak ile teması olan her canlıyı öldürmeden ya da sağlığına zarar vermeden biraz canını yakarak girmesini istemediğiniz ortama hayvanları sokmayan 1etkili bir sistemdir. M DAMARLI ÇİT HALAT TELİ. ADET (İNŞAAT) DEMİR ÇUBUK İZOLATÖRÜ.


Yeni Üyelik Üye Girişi ile Bağlan. Listelediğimiz ürünlerin tamamının imalatını yapmaktayız. GÜNEŞ ENERJİSİ ELEKTRİK ÜRETİM SETİ. ELEKTRİKLİ ÇİT SİSTEMİ İÇİN TOPRAKLAMA KAZIĞI Kdv Dahil 1TL.


N Tel- Çit sistemleri, kurulduğu günden itibaren çit sektöründe siz değerli müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına en uygun çözümler sunmaktadır. Beton direk, travers, büz, prefabrik yapı elemanları üretmektedir. Tel izolatörler elektrikli çit teli doğrudan zemin, çit veya binaların temas edip etmediğini çok ihtiyaç olduğundan emin olmadığını. Bu çitin arızaya yol açacaktır.


Bu makinelerin tek dezavantajı seyyar olmamalarıdır. Bu nedenle eğer sabit bir alanda kullanım söz konusu değilse benzinli ya da akülü olanlar tercih edilebilir. Forumda Mesaj Yazmadan önce Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz. Konulara yazılan, konuyla alakası olmayan mesajlar uyarılmadan silinecektir. Benim komsunun hayvan lar yaz kış elektrikli cit içinde Siniflandirma silaj deposu ile arasi ot balyasi ile arasi hep elektrikli tel Bende başlıktaki linkte olduğu gibi biga ya bağlı karabiga kasabasindayim 24.


Profil bilgileri Bütün Mesajları Özel Mesaj Gönder. Siparişinizde Size Özel İndirim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar