2 Kasım 2015 Pazartesi

Krom elek teli

Koruyucu Kafes, teldokuma, 2mesh elek , delinmiş sac elek , 12mesh çelik tel elek paslanmazelek tel mesh paslanmaz elek , paslanmaz çelik tel , paslanmaz elek , ÇELİK ELEK , mesh paslanmaz elek teli , DELİKLİSAC, süzgeç teli , analiz eleği , 3krom paslanmaz kafes teli , DKP saç, perfore saç, paslanmaz perfore saç, paslanmaz. Galvaniz ve Kum Elek Telleri. Ayrıca Çelik elek telleri , paslanmaz elek teli , krom nikel , filtre teli üretimi yapılmaktadır. THAL ELEK SÜZGEÇ FİLTRE TELLERİ. Firmamız elek teli ile ilgili envai çeşit ürün yelpazemiz ile hizmetinizde.


KROM NİKEL ELEK 3- 3KALİTE. Yüksek sıcaklıklarda, nemli ve asidik ortamlarda verimli çalışması yaygın olarak tercih edilme nedenlerindendir. Boylu Elek Metal, çelik tel ve elek üretimine İstanbul’un en eski ve büyük ticaret merkezlerinden Kurşunlu Han’da basit el tezgâhları ile başladı. Krımlardaki desen sayesinde birbirinden ayrılma yapmaz j paslanmaz.


Web Sayfamız Yayına Girmiştir. Puntalı Tel ÜRÜNÜ İNCELE. Süzgeç Teli , Filtre Teli ÜRÜNÜ İNCELE. Taş Ayırıcı Teli ÜRÜNÜ İNCELE. Kabuk Soyucu Teli ÜRÜNÜ İNCELE.


E-BÜLTEN Akyol’un E-Bültenlerini incelemek için aşağıdaki butona tıklayınız. ELİK ELEK , mesh paslanmaz elek teli , süzgeç teli , analiz eleği , 3krom paslanmaz kafes teli , DKP saç, perfore saç, paslanmaz perfore saç, paslanmaz süzgeç, pvc kaplı tel , pvc puntolu teller , pirinç elek teli , sarı elek teli , mesh telleri , mesh elek telleri. Yüksek sıcaklığa dayanabilmeleri, su ve asidik ortamlarda rahatlıkla kullanılabilmeleri ve üstün mekanik özellikleri bakımından yaygın olarak tercih edilirler.


Bu teller 3– 3– 3– 3ve 316L kalitelerinden dokunur. Mesh Tel Çapı (mm) Gözenek Açıklığı(mm). Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. AISI3ve AISI3kalite paslanmaz çelik elek telleri mevcuttur.


Krom elek teli

Bu madde tuzlu su ve aside karşı dayanıklılığı diğer paslanmaz çeşitlerine göre arttırmaktadır. Plastik granül kafası süzme eleği , 40lık elek teli , 30luk elek teli , 50lik elek teli , çift örgülü elek teli , 12×elek teli , 50x250elek teli , granül poşet elek teli , siring elek teli , shrink elek teli ,kesik elek teli , kesik granül eleği , krom kesik elek , paslanmaz kesik elek , galvaniz kesik elek teli. Fabrika ve endüstri sanayiinde geniş bir kullanım imkanı bulunan krom elek telleri tesisimizde imal edilmekte olup,30 3, 3, 3,3kalite kafes teli , krom elek teli istenilen göz aralığı ve tel kalınlığında üretim imkanı.


Yukarıda seçenekleri arasından müşterilerimizin ihtiyacı doğrultusunda kesik olarak satışı yapılmaktadır. Bu ürünler imalatta filtrasyon amacı ile kullanılmaktadır. Korozyon direnci ve dayanıklılığı çok iyidir. K3 krom ve nikel içerir.


K3ise krom ve nikel içerir. Kullanılan bütün hammaddeler ISO Belgesine sahip, Alman ve Fransız menşei olup, yerli dokumadır. Paslanmaz türbin telleri , bakır.


Anasayfa Ürünler Fabrika Malzemeleri Elek Teli Çeşitleri. Krom Elek 3kalite teller ayrıca 18-olarak da bilinir. C’den sonra işlevlerini tam olarak yerine getiremezler. C’ye kadar yüksek oksit mukavemeti sağlar. Elek Telleri tesisimizde istenilen göz aralığı, malzeme cinsi, tel kalınlığı, genişlik ve uzunlukta seri olarak imal edilmektedir.


Krom elek teli

Uzun yıllardır Tel Dokuma ve Elek Telleri üretiminde lider firma olarak faaliyet göstermekteyiz. En yeni teknolojileri takip edip bunları modern üretim tesislerimizde kendi teknolojimizle birleştirip dayanıklı ve kaliteli üretim yapmaktayız. Tel ile örülmüş dokumalar, sanayi gereksinimleri için bir çok endüstride kullanılır. Kullanım Alanları: -Plastik, Kimya Sanayii -Otomotiv Sanayii-Gı da Sanayii-Kağı t. Atölyelerde kurulan tezgâhlarda milimetrik aralıklarda imalatı yapılır.


Camgöz Elek olarak Tıkanmaz Elek imalatında tel Kalınlığı mm den mmye kadar DETAY TEKNİK DESTEK Camgöz Tıkanmaz Elek olarak müşterilerimize çalışma saatleri içerisinde yerinde olmak kaydıyla tam teknik destek sunmaktayız. PASLANMAZ ELEK TELİ ÖZELLİKLERİ VE FİYATLARI. Tek katmanlı, çok katmanlı, çerçeveli punta kaynaklı, daire şeklinde kare şeklinde silindirik, konik şekillerinde imalat yapılmaktadır. Müşterilerimizin intiyacı doğrultusunda istedikleri miktarlarda keserek kargo ile tüm illre gönderimini yapmaktayız. Krom -Nikel Elek Teli Fratelli Mariani – İtalya firması kalitesiyle paslanmaz elek telleri genişlik olarak metreden metreye kadar istenilen göz aralığı, tel kalınlığı ve tel özelliklerine göre imal edilebilmektedir.


Termal şok, ısınma ve soğuma tekrarlarına dayanıklıdır. Elek Teli Elekler Etüvler Fırınlar Giyotin Fiyatları Hava Örnekleme Cihazı. Banka Hesap Bilgileri (Havale ve EFT için) Nanomalzemeler. Kurulduğu ilk günden beri paslanmaz elek teli ,kafes teli dokuma sistemleri üzerine üretim yapan firmamız yurt içi ve yurt dışı piyasasında geniş bir pazara sahiptir.


Tel Dokuma sistemleri tarafından imalat edilen kare örgü kafes teli geniş kullanım alanına sahiptir. Basit tip geçme örgü şeklinde kenetli model den örülen elek teli kafes teli , kuş teli olarak kullanılabilmektedir. Müşterimizin kullanım alanına göre tel çap kalınlık ve gözeneklerde imalat yapılabilmektedir.


Krom elek teli

Siyah telden galvanizli telden elek teli 3kalite. Genişletilmiş Metal Sac ve Alüminyum, Kurşun Levha, Çelik ve Krom Helezon, Analiz Kalburları, Üzüm işletmeleri için Çelik tel örme galvanizli Yıkama Eleği , Kömür işletmeleri için kenar baskılı gergili Çelik tel örme. OSAKA, specialized in the manufacturing conveyor wire mesh belt, wire mesh , perforated metal sheet and decorative mesh.


We are working with experienced team who expert in their business.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar