17 Kasım 2015 Salı

Cam menteşesi

Hatipoğlu serbest cam menteşeleri , Avrupa veya Amerika patentli modern tasarımları ve kalite kontrolü yapılmış sağlam malzemesi ile her zaman Sizi standardın bir adım ötesine götürecektir. U tipi cam kapak menteşesi nikel. CAM MENTEŞESİ 6MM(TAKIM) 22. Alara Avangart Dolap Kulpu mm Krom. This site uses Akismet to reduce spam.


Learn how your comment data is processed. Evlerinizde, ofislerinizde, mağazalarınızda sıklıkla kullanılan kapıların menteşelerini değiştirmek ya da yeni kapılar aldıysanız onlara uygun kapı menteşesi bulmak için sitemizi gezinirken görebileceğiniz ve satın alabileceğiniz kapı menteşesi çeşitleri açısından boldur. Duşakabin menteşeleri içerisindeki yay mekanizması ile ± derecelik açıdan kendilerini kapatabilme özelliğine sahiptir. Duvardan cama bağlanabilen modellerin yanı sıra camdan cama bağlantı yapmaya imkan tanıyan.


Ahşap mobilyalar için uygun menteşe çeşitlerini bulacağınız kategoride cam kapaklar için menteşe çeşitlerini de temin edebilirsiniz. Mobilya menteşelerinin yanında metal ve düz ahşap kapılar için yaprak menteşe çeşitlerini farklı ölçülerde bulabilir, kullanacağınız alana uygun ürünü kolayca seçebilirsiniz. Hidrolik kapı menteşesi hidrolik ile zeminde veya kapı üzerinde herhangi bir kapatıcıya gereksinim duymadan, kapıyı kendi kendine kapatma özelliğine sahiptir. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER.


Cam menteşesi

Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Bu ürün için ilave bir resim bulunmamaktadır. Mimari cam donanımları konusunda üstün kaliteli ve dünya çapında kullanıma sahip hidrolik menteşe , cam kapı aksesuarları, sürme cam kapı, ofis bölme, kapı kapatıcı, cam kapı kolu, cam kapı kilidi ve duş kabinleri ile ilgili tüm cam aksesuarlarını barındıran, dünya markalarının Türkiye ve bölge ülkeler distribütörüdür. Paket içersinde cama zarar vermesini engelleyen contalar bulunmaktadır. Montajı ve demontajı oldukça kolaydır.


Adet orta boy cam için adet alınmalıdır. Toptan satın alma talepleriniz için lütfen iletişime geçiniz. Son zamanlarda artık teknolojinin gelişmesiyle birlikte mıknatıslı cam kapak menteşeleri kullanılmaktadır. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


Cam menteşesi

Bu web sitesi ieve altı versiyonlarda düzgün açılmayabilir. DORMA ve GEZE ile uyumlu. Malzeme olarak basınçlı zamak dökümü, pirinç kullanılmıştır.


Bu Kategorideki Diğer Ürünler. Ratings (0) Pencerenizin menteşesi mi kırıldı arayın hemen değiştirelim. Kırılan menteşe acil bir iş oldugu için mesleki olarak bu konuda çok hassas davranıyoruz. SOÇDBA cam aksesuarlarının tamamı sağlamlık ve estetiğin birleşiminden oluşmaktadır.


Bu kısımlarda meydana gelen arızalar, genelde kapının rahatlıkla kapanmamasına ve kapanan kısımdaki camın üstüne gelecek şekilde kapanmasına sebep olmaktadır. Menteşe takım halinde gönderilmektedir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Camı dikkatlice menteşenin içine yerleştiriniz ve pirinç vidası ile sabitleyiniz. Dekoratif, deliksiz cam kapak menteşe. Cam kapak menteşesi – üst. E-BÜLTEN HABERCİSİNE ÜYE OL Kampanyalar,indirimler ve duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize üye olun.


Taban STAR STAR STAR STAR STAR STAR Alm. Uluslararası İNTERMOB Fuarına Katılıyor. Beraberinde çeşitli duşakabin aksesuarları arasında altın sarı duş menteşeler de uygulanabiliyor. Otel, Büro, Dış Çephe ve Ev içi Aksesuarları.


Kapı Aksesuarları Mimari Donanımlar konusunda 40. Häfele, mimar, planlamacı, müteahhit ve yatırımcılara tek elden en uygun çözümleri sunmaktadır. CAM ÜST KAPAK MENTEŞESİ CODE : 502. E-Bültene abone olun, gelişmeleri kaçırmayın. Kapıyı açtığınızda, manuel olarak kapatmanıza gerek kalmadan otomatik kapanma özelliğine sahiptir.


TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo! Proje Siparişleriniz İçin Ekibimizle İletişime Geçiniz. Krom kaplama olması sayesinde uzun ömürlü kullanılabilmektedir. Bu menteşelerin tutungaç aralarında bulunan contalar camın çizilme riskini ortadan kaldırmaktadır.


KAPI KOLLARI, ÇEKMELER VE TOPUZLAR. Malzeme Basınçlı zamak dökümü , Piriç. Yeni Koleksiyon Kapı Kolları. CAM CAMA AÇILI CAM KAPI (PARADUŞ) MENTEŞE. Taşıma kapasitesi Kg ( Tutucu ile ). Karşılaştırma listesine ekle.


Cam menteşesi

CAM DUVAR DELİKSİZ MENTEŞE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar