4 Mart 2015 Çarşamba

Enti halı

Enti halı

Türkiye nin halı markası. Arwen Atlantis Country Erguvan Klasik Larissa Mimosa Narin Pasifik Soyut Trend Vista 2Modelin 1–1Arası Gösteriliyor. Makine halıcılığında öncü olmayı hedefleyen marka, yenilikçi hizmet anlayışı ile çalışmaktadır. Sizi en yeni renk ve modellerden Haberdar Edelim.


Evinizde her an ayak altında olan ve en sık kullanılan eşyalardan biri olan halıların kaliteli olması, uzun süreli kullanıma uygun olması ve kolay temizlenebilir özellikte olması son derece önemlidir. Satarken ıslak mendille bile lekesinin çıkacağı garantisi vermişti biz de ona güvenerek yüklü bir miktar para vererek halılarımızı aldık. Sevgili dostum fiyat olarak makul fiyata almışsın sayılır. Halının kalitesine gelince asla Saray ve yukarıda ki mesajımda yazdığım halıların kalitesinde değil ve hiçbir zamanda olamaz.


Markası Brillant Halı Brillant Dinarsu Halı Dinarsu Merinos Halı Merinos Polar Halı Polar Polaris Halı Polaris Sanat Halı Halı Sanat Halı Sarar Halı Sarar Tüm markalar 3D Halı 3D Acassıa Home Halı Acassıa Home Aksu Halı Aksu Alaca Halı Alaca Alex Halı Alex Anatolian Halı Anatolian Apex Halı Apex Atlas Halı Atlas Baby Fehn. Makina Halı Angora Halı , Atatürk Ürünleri - Ev dekorasyonu - Tablolar , Makina kilimler , El dokuma kilimler, Her türlü ev mobilya ve dekorasyonu uygun fiyata bulabilirsiniz. Turgut Özal Caddesi No: 2Y. ATA HALI DERİ HALI 120x1- ATA HAL. Karşılaştır Karşılaştır VİTRİNDEKİLER.


Enti halı

ARTEMİS HALI KOLEKSİYONLAR Artemis Halı Mis gibi Halı. Eviniz için ideal Merinos Halı modelini şimdi seçin. ENTİ HALI - ÖZ SAFİR HALICILIK MOBİLYA GIDA SAN.


Sepetinizde ürün bulunmuyor. Paketinde sıfır olarak kullanıcıya teslim edilir. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.


Enti halı

Bunların yanında halınızın daha uzun ömürlü olmasını istiyorsanız önemsemeniz gereken birkaç nokta bulunmaktadır. Yeni Koleksiyonlarımız yanısıra per. Mahallesi, Kubbeli Caddesi No:Çorum Telefon. Tüm Kategoriler Tüm Kategoriler.


Bir süre kullandıktan sonra birkaç yerinde minik delinme türü erimeler başladı. Zamanla o kadar fazlalaştı ki. Birbirinden farklı halı koleksiyonlarımızın rulo çeşitleri.


Jel tabanlı kaydırmaz shaggy peluş rulo çeşitleri. Siz değerli tüketicilerimiz için seçtiğimiz en özel halılardan bir bölümü. Sizden bir ricam olacak lütfen karışık desenli olmayan ,sade krem ,bej gibi koridor için kesme halılar görmek ve tabi ki almak isterim. Join LinkedIn today for free.


Fabrikamızda çeşitli kalitelerde halı üretimi yapılmaktadır. Sürekli şekilde makine parkurunu yenileyen firmamız argeye verdiği önem sayesinde sektöründe hızla büyümektedir. Hayata Dokunan Tasarımlar… Bahariye Halı firmasının ürünlerini, satış noktalarını, bölge bayilerini ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Merinos, topluma faydalı olabilecek sosyal boyutlu organizasyon faaliyetlerine de öncelik veren yapısı ile uluslararası kalite standardına ve imajına sahip, ülke ekonomisine katkıda bulunan bir dünya markasıdır. STEP, her biri eşsiz yüzlerce halı seçeneğinden yeni tasarımlarıyla yaşamanıza renk ve anlam katıyor. Adres : Teker İş Merkezi, Merkez Mah. Festival Halı , klasikten moderne kadar her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor. Enti halı özçınar TL 1500–TL 1. Crea Halı , Demirci, Manisa.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Berat AYDOS adlı kişinin profilinde iş ilanı bulunuyor. Desenleriyle, Renkleriyle, Kalitesiyle. Dantel işlemelerden üç boyutlu tasarımlara, ışıltılı koleksiyonlardan klasik kolajlara bu yıl trend olan ne varsa yine Sanat Halı ’da! Tüm kalitelerinde hayata değer katma vizyonu ile çalışan Sanat Halı geleneksel motiflerin zenginliğini, modern çizgilerin yeniliğiyle bir araya getiriyor.


Son moda tasarımları ve eşsiz desenleriyle evinizin tüm odalarını etkileyici mekânlara dönüştürüyor. En iyi Kalite En iyi Çözümler. Halılar çok güzel hemen kargoya da verildi. Son güne kadar bekletmediler. Iletişim ve ilgi superdi.


Mağaza gerek kargolama gerekse sorulara cevapta çok hızlı işini çok iyi yapan firma teşekkür ederim. Firmamız ile ilgili haber ve duyurular için e posta listesine kayıt olun. Padişah Halı , ileri teknoloji ile ürettiği yüksek kaliteli ürünlerini bölge bayisi ve yaklaşık 4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar