26 Mart 2015 Perşembe

3 Boyutlu tas duvar kagidi

3 Boyutlu tas duvar kagidi

BOYUTLU TAŞ DESENLİ İTHAL DUVAR KAĞIDI KAHVE TONLARI. Duvarlarınızda doğal taş görünümü olsun istiyorsanız duvar plakaları ya da paneller gibi yorucu ve zor işlemlerle uğraşmak zorunda değilsiniz. Kendinden yapışkanlı yapısı sayesinde kolayca duvara. Duvar dekorasyonu için boyutlu duvar kağıdı modellerini inceleyebilirsiniz.


3 Boyutlu tas duvar kagidi

KİŞİYE ÖZEL DUVAR KAĞIDI. Kategoriden görselinizi seçin, ölçünüzü girin ve. Duvar kağıdının eni: 53cm, boyu ise metredir. Alçılı ve sıvalı zeminlere uygulanabilir.


Dikkat edilmesi gereken nokta zeminin düz olmasıdır. Kullanıldığı alanlara derinlik katan boyutlu duvar kağıtları son yılların dekorasyon trendlerinin başında geliyor. GİTTİGİDİYOR MÜŞTERİLERİNE ÖZEL DEV KAMPANYA! RULO VE ÜZERİ ALIMLARDA KARGOYU ÜCRETSİZ YAPTIK YETMEDİ TUTKAL HEDİYE ETTİK!


Rulo aldığınız zaman gr. KABARTMALI KREM PARKE TAŞ DUVAR DESENLİ DUVAR KAĞIDI ₺9KDV Dahil ₺11KDV Dahil. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Ekstra indirimli fiyat. Sofistike görünüm sergileyen taş desenli duvar kağıtları odalara romantik bir havada sağlar.


Populerliği hızla artan ve görenleri şaşkına çevirici şekilde gerçekci olan duvar kağıdı türüdür. Daha zahmetli ve pahalı olan duvar kaplama ürünlerinin üç boyutlu duvar kağıdı haline getirilmesi insanların oldukça ilgisini çekmiş görünüyor. Profesyonel tasarımlarla yaşam alanlarınıza konfor, renk ve derinlik katıyoruz. Taş desenli duvar kağıtlar.


Silinebilen taş duvar kağıdı 18mduvar kaplar. Etiketler boyutlu taş desenli duvar kağıdı, boyutlu taş desenli duvar kağıdı fiyatlar. Renkli taş desenli boyutlu duvar kağıdı: Siyah, kırmızı, beyaz, kiremit ve sarı renklerinde otantik görünümlü boyutlu duvar kağıdı evin hangi odasında kullanılırsa kullanılsın odaya şirin bir hava katıyor. Resimde country tarzı mobilya ve masalarla kullanılması sayesinde güzel bir armoni yakalanmış. Ev dekorasyonunda duvar kağıtları sıklıkla tercih edilmektedir.


Hayal gücünü zorlayan, zengin bir duruşa sahip olan boyutlu duvar kağdı örnekleri ise ortamdaki görsel detaylara vurgu yapmak isteyenlerin tercihlerini belirleyen ürünler arasındadır. Hoşgeldiniz, Giriş yapın veya Kayıt olun. Sepete ekle Aklımdakilere Ekle Karşılaştırma Listeme ekle. Evinizin ihtiyacınıza ve bütçenize uygun. Boyutlu duvar kağıtları burada!


Yemek odalarında üç boyutlu duvar kağıdı kullanmak odanıza ayrı bir hava katar. Salonda koltuğunuzun arka bölümünde taş duvar desenli 3D duvar kağıdı kullanarak salonunuzun görünümüne doğallık katabilirsiniz. Sizin istediğiniz ölçülerde atölyede özel baskı olarak üretilmektedir.


Kapıda ödemeli olarak gönderilemez. Aksi taktirde istediğiniz. Bu taş kaplama desenli duvar kağıdı mutfak masası ve sandalye ile harika bir uyum sağlıyor. ADAWALL DUVAR KAĞITLARI GORDION KOLEKSİYONU. Dokunduğunuz sırada doğal taş hissi verebilecek örnek ve modeller boyutlu duvar kağıtları modelleri ile ilgilenenlerin de dikkatini çekecek.


TAŞ DESENLİ DUVAR KAĞIDI (155) EV TEKSTİLİ (12) HALI (78) MOBİLYA (325) OTURMA GRUPLARI (62). Dekoratif Duvar Taş Kaplama Modelleri. Antalya 3d boyutlu üç duvar kağıtları en güzel duvar kağıdı modelleri fiyatları taş desenli renkli ev çiçekli ithal ucuz bebek odası mutfak çocuk yatak salon banyo genç görünümlü çizgili resimli modern düz renk ofis en.


OCUK ODASI DUVAR KAĞIDI. D duvar kağıdı modelleri, 3D manzara duvar kağıdı modelleri, en güzel manzaralı duvar kağıdı, boyutlu manzara duvar kağıdı. Taş Desenli Fiber Duvar Paneli. Fiberglass ve reçine yapısında olan hafif ve dayanıklı fiber duvar panelleri, ısı, nem ve ses izolasyonu sağlar.


Fiber paneller kolaylıkla temizlenebilir ve boyanabilir. Evlerinizin veya iş yerlerinizin daha canlı ve daha gösterişli gözükmesi için özel olarak yapılmış olan boyutlu duvar kağıtları çeşitleri ile sizlerle. Fotograf kalitesinde desenleri gerçekten çok çekici, dilerseniz bambu, ağaç kabuğu ya da taş desenli boyutlu duvar kağıtlarını SPA, sauna ve banyolarınızda, dilerseniz diğer geometrik desenli üç boyutlu duvar kağıtlarını ev ve ofislerinizde kullanın. Kampanyalı Duvar Kağıtları ! Kalitesi, görüntüsü ve dokusu ile doğalıyla birebir aynı görünümü ve performansı sunan boyutlu duvar kağıtları evinyol ile sektörüne farklı bir anlam kazandırıyor.


Yüksek kaliteli polyester fiberglass takviyeli dekoratif resimli taş duvar panellerini yüksek hizmet kalitesiyle evinyol’da satıyoruz. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Bu sebeple sadece tv arkası boyutlu duvar kağıtları ile değil evin diğer bölümlerinde de farklı duvarlara uygulanabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar