30 Mart 2015 Pazartesi

Akpa alüminyum profil katalog

Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Cp Kompozit Sistem Detay. Fs Çelik Takiveli Cephe Sistem Detay. Hs Hebe-Schiebe Sürme Detay. Op1Ofis Bölme Sistem Detay. S Thermo Sürme Sistem Detay.


Geniş açıklıklarda maksimum yalıtım sağlar. CNC Makineleri (6) Diğer Makineler (5) Kesme Makineleri (24) Konveyör (5) Orta Kayıt - Freze (13). Asaş Profil kataloglarını PDF formatın da inceleyip indirebilirsiniz. Site Haritası Anasayfa Kurumsal Faaliyet Alanlarımız Ürünler Bilgi Toplumu Hizmetleri. Aluminance Mimari Sistemler.


ALÜMİNYUM RENK KARTELASI. PVC Profil Renk Kartelası. Profil resimlerine göre katalog dökümanları oluşturmak. Amacı sizi broşür, katalog ve tanıtım toplantılarınızdaki iş yükünüzü azaltmaktır. Sürekli artan talepler nedeni ile alüminyum profil ekstrüzyon sektöründe bilgi, tecrübe ve yeniliklere.


PMS METAL PROFİL ALUMİNYUM SAN. Kapı ve Pencere Sistemleri. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Bakır, plastik, ahşap, v. Ekstrüzyon alüminyum profil fabrikası olarak alüminyum profil sektörünü branşlara ayırmıştır. Kataloğumuzu dijital olarak inceleyin.


Yılından itibaren alüminyum korkuluk sistemleri bağlantı elemanları tasarımı ,dizaynı ve üretimi konusunda faaliyet göstermektedir. LKEYE İHRACAT İLE BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ. Ahşap desen kaplama işlemi. Akpa DUŞAKABİN PROFİLLERİ. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir.


G(C60) serisi profil kataloğu hazır. Zehirleyici ve manyetik değildir, kıvılcım çıkarmaz, soğuğa ve sıcağa dayanıklıdır, hassas toleransa sahip ürünler üretilebilir. Eyüp GÜNGÖR tarafından kurulan GÜNGÖR HIRDAVAT, alüminyum ve pvc aksesuarı, makineleri ve el aletleri ile sektöre giren ÇUHADAROĞLU METAL SAN.


Online Tasilat sistemine ulaşmak ve hemen ödeme yapmak için tıklayınız. AKPA KOMPOZİT PANEL TEKNİK KATALOG İÇİNDEKİLER 1. Soudal gibi sektörün önde gelen firmalarının bayilikleri yanısıra hertürlü alüminyum profil ve aksesuarlarının satışını yapmaktayız. Bir seçenek olarak mevcut bilgi. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. Ekonomik Sürme Kapak Profilleri.


Avrupa ülkelerine ihraç etmekte olup inşaattan sanayiye, otomotivden denizciliğe, elektronikten enerjiye kadar birçok sektöre profil temin etmektedir. Misyonumuz Küresel teknolojik ve endüstriyel trendleri takip ederek, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini anlayan bir alüminyum şirketi olmak. Mobilya profilleri , çeşitli kutu profiller ve köşebentler’i bünyesinde bulunduran mağazamızda, 1ton alüminyum stoğu bulunmaktadır. Deneyimli uzman mimar, mühendis ve teknik personelden oluşan AR-GE departmanı, ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda teknik özelliklere sahip alüminyum sistemlerini teknolojik yenilikler kullanarak yapmaktadır.


Hazırlanan tasarımlar, yüksek kalitedeki profilleri elde etmek için bünyemizdeki kalıphane ünitesinde işlenmektedir. Alüminyum RAL Renkler Toz Boya Kartelası. Boya yüzeyi PVDF olarak kaplanmıştır. NP Profil Lighting‘i farklı kılan, ekstrude alüminyum profilleri yüksek kalitede, en son teknoloji ile üretip, estetik görünümü ile kullanacakları mekana kusursuz ışık dağılımının yanı sıra, mekanın dizaynı ile bütünleşmesini sağlamasıdır.


AKGRUP olarak sitemizde bulunan AKPA marka ürünlerin detay ve pdflerine ulaşmak için tıklayın. Tesisimizde adet dikey elektro-statik toz boya hattı bulunmaktadır. Hatlarımızın üretim kapasitesi toplam 15. Resmin üzerinde tıklayarak Standart Profil Dosyasını İndirin.


Remember Me Request new password? The store is serving the sale of aluminium and pvc accessories,hardware,pvc and aluminium profile processing machines. Geniş ürün yelpazemizi standart profiller kataloğumuzdan inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar