4 Eylül 2019 Çarşamba

Panoramik asansör

Görsellik açısından asansör tasarımından elde edebileceğinizin en iyisidir. Otel binalarında, tatil köylerinde, alışveriş merkezlerinde yolcuların manzarayı görebilmesi ve ferah bir ortamda seyahati için tasarlanır. Hatta çatı katlarına dahi ulaşabilir. Kilitlenebilen kontrol mekanizması sayesinde ortak kullanımlara uygundur.


Standart dizayn edilmiş geniş camlı kapıları vardır. Asansör kuyu derinliği gerektirmez. Dış veya iç alan kullanımına uygundur. Yaşlılar , Engelliler ve Çocuklu Aileler için oldukça rahat. Sadece biraz daha temizliğine dikkat edilmesi gerektiğine inanıyorum.


Hem bazı binalarda asansör için yeterli yer bulunamamasından ve hem de stil sahibi ev sahipleri tarafından son derece estetik ve şık bulunmasında dolayı tercih edilmektedir. Cazip tasarımları, müşteri beklentilerini ve kullanıcıların kullanım keyfini eşsiz bir şekilde birleştiren özel bir çözümdür. Genellikle alışveriş merkezleri gibi halka açık yerlere kurulurlar.


Bakımlar oldukça önemlidir. Ayda bir, altı ayda bir veya zaman zaman yapılan bakımlar, asansör arızalarını önlemek oluşacak arızaların nedenlerini ölçmek için hayati bir önem taşımaktadır. Yapıların seyir güzelliği panoramik asansörler ile ortaya çıkıyor. Her türlü bilgi için aşağıdaki iletişim araçlarını kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Modern asansör teknolojisinin ilerlemesi, panoramik asansörlere yönelik trendi hızlandırmıştır.


Bu teknoloji ile birlikte asansör konstrüksiyonu daha ekonomik ve esnek bir hal almıştır. Bir estetik harikası, binanızın mimarisine ayrı bir özellik katan panoramik asansörler her bina için ayrı ayrı tasarlanır. Kabinin cam ile çerçevelenmiş olması kullanıcısına ayrı bir ferahlık vermekte ve insanlar kapalı bir kabin yerine panoramik asansörleri tercih etmektedir.


Firmamızın tedarikçi firmaları ve üyesi olduğu kuruluşlara aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz. Halka açık yerlerde, çalışma alanlarında, stil ve konfor sahibi evlerde rahatlıkla kullanılabilir. Binaların mimarisine ayrı bir özellik katan panoramik asansörler yuvarlak, kare, üçgen veya köşeli kabinlerde kabinin hızına, fonksiyonlarına veya asansör firmalarının taleplerine göre her bina için ayrı tasarlanır. Bu sayfadaki resim, görsel, belge ve yazılar şirketimizden izin alınarak kullanılmalıdır.


Panoramik asansörler açık havada, alışveriş ve iş merkezlerinde, tren istasyonlarında vb. Her asansör firması aynı zamanda bakımcı firma vasfına sahiptir. Panaromik asansön en büyük lzelliği yan ve arka cephelerinin tamamen camdan üretilmesidir. Dolayısıyla asansörün bakımı garanti süresince asansörü satın aldığınız firmaya yaptırılmalıdır. Kırılmaz lamine camdan yapılıp herhangi bir tehlike esnasında yolculara zarar vermeyecek şekilde tasarlanır.


Panoramik asansör

Bina mimarisine uygun olarak tahrik düzeni elektrik ve hidrolik yapılabilmektedir. Evinizin içine veya dışına uygulanabilecek panoramik asansörleri veya diğer model ev asansörlerini, İtalyan kalitesinde uygun fiyata burada bulabilirsiniz. Aynı zamanda kuyu dibi de gerektirmez.


Bugün geniş ve profesyonel bir kadroya, yaygın bir servis ağına sahip olan Pera Mühendislik özellikle her türlü hidrolik asansörlerin tasarımı, tesisi, modernizasyonu, bakım ve servisi konusunda sektörel anlamda büyük referanslara sahiptir. Duyurulardan haberdar olmak için haber listemize katılın. Geniş cam panellerin kullanımı, azami ölçüde ferah mekan hissi oluşturmakta ve yolcuların asansörle seyahat ederken bulundukları ortamı rahat bir şekilde görebilmelerini sağlamaktadır.


D olarak çizilmiş genelde mağaza içlerinde kullanılan bir model. Arkadaşı tebrik ederim çok güzel bir çizim. Bunun iki boyutlu olarak projelendirmesini çizersen çok faydalı olacak teşekkürler. S ye kadar istenilen hız ve kapasite üretilebilmektedir. Alış veriş merkezleri, oteller ve bazı villalar genelde bu tür asansörleri tercih etmektedir.


Görsel güzelliği yanında insan taşıma işlemi sırasında yolculara çevreyi görme imkanı sunar. PANAROMİK ASANSÖRLER Özellikle alışveriş merkezi, oteller, restoranlar ve eğlence merkezleri gibi binalara zarafet ve güzellikleri ile değer katarken, aynı zamanda yolcular için görsel bir keyif sağlar. Onlar da elektromekanik ya da hidrolik sürücüler aracılığıyla hareket ettiriliyor. Onlar da tüm diğer asansörler gibi rayların üzerinde kayarak ilerliyor.


Bununla beraber konfor ve hız kalitesi de bu süreci tamamlayan diğer öğelerdir. Kapalı asansörlerin verdiği huzursuzluk ortamından uzaklaştırılarak asansör korkusu olan kişilere de asansör kullanımını cazip hale getirir. Makine daireli veya makine dairesiz olarak tesis edebilen panoramik asansörler çevreyle entegrasyon sağlarlar. Makina daireli veya makina dairesiz olarak tesis edilebilen panoramik asansörler çevreyle çok iyi bir entegrasyon sağlarlar. Bu asansörlerin taşıma kabinlerinin tamamıyla camdan yapılmış olması nedeniyle estetik açıdan kullanıldığı yapıya hoş bir görsellik katmaktadır.


Arılift panaromik asansörler , daha geniş bir kabin ile standart asansör boşluklarına uyar. Daha küçük teknik parçaların kullanılması, daha fazla sayıda yolcu taşıyabilen daha geniş ve daha rahat bir kabin sağlar. Alışveriş Merkezlerinde, panoramik asansörlerin yolculara sunduğu manzaralı seyir müşterilerin katlar arasında seyahat etmesini teşvik etmektedir.


Panoramik asansör

BAZI ASANSÖR ÇEŞİTLERİMİZ. Pamukkale Üniversitesine yapmış olduğumuz hidrolik ve panoramik asansör. Burdur Pazar Camisine uyguladığımız yürüyen merdiven projesi.


Kongre Merkezinde Yürüyen Merdiven. Modernizasyon Zaman içerisinde yıpranmış ve tehlike arz eden asansörler hem görsel açıdan rahatsız edici hem de güvenlik açısından tehlikeli olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar