4 Haziran 2019 Salı

Rysb matkap uçlu vida

GÜN VİDA yıllardır Türkiye ve Dünya çapında vida üretimi yapan bir firmadır. Yıldız silindır başlı matkap uçlu vidalar. Bu ürünün ekstra indirimli son fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın! Bir Yorum Bırak Yorumu iptal etmek için buraya tıklayın.


Beni sonraki yorumlar için e-posta ile bilgilendir. Beni yeni yazılarda e-posta ile bilgilendir. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun!


Aliminyum, demir ve sac yüzeylerde uygulanan bu pul başlı vidalar ph2. Zeren Ticaret Balıkesir ve tüm Türkiye genelinde müşterilerine Hırdavat ve Nalburiye ürünleri sunmaktadır. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Vida Bağlantı Elemanları.


TL Mesafeli Satış Sözleşmesi Ödeme ve Teslimat Gizlilik ve Güvenlik. Garanti Şartları İade Şartları Güvenli Ödeme Hukuki Şartlar. Kapla : Galvaniz kapl (vz.). Etiketler: kulp vida , vida. Kısa Açıklama rysb matkap uçlu vida ,pullu,pul başlı,pullu yıldız silindir başlı matkap uçlu vida , vidanın saça montesinde kafanın karşı tarafa geçmesini engeller.


SOMUN VE CİVATA NASIL YAPILIR? Gevşemezlik Bağlantı Elemenları. Kesme, Delme Programları. Rysb matkap uçlu vida , pullu, pul başlı, pullu yıldız silindir başlı matkap uçlu vida.


Binadet, yapı market kategorisinde 9TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Doğalgaz Mekanik Tesisat. Sizde Bu Fırsatı Yakalayın. Bu Site SSL Sertifikası ile Korunmaktadır.


Yılından beri DÖRTLER MOBİLYA MALZEME SANAYİ TİCARET LTD. PLASTİK AMBALAJ markasıyla ambalaj naylonu üretimi yapmaktadır. Ankastre Çamaşır Makinesi. Adet) (BinAdet) ürünü adınıza ya da firmanıza faturalı olarak ve hızlı kargo kolaylığıyla satın alabilir, ehirdavatcim.


Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder. Ucu matkap vazifesi görür. SİVRİ UÇLU ALÇIPAN VİDASI. ALTI KÖŞE BAŞLI SAÇ VİDASI. Delik önceden matkapla delinir. Matkap uçsuz normal vida.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Ürünü İncele 1. Whatsapp Destek Hattı hirdavatboya. RYSB MATKAP UÇLU VİDALAR. Com internet mağazasında alışveriş yaparken girdiğiniz tüm kredi kartı bilgileri ilgili bankaya yollanmakta ve hiçbir şekilde PenAk.


Rysb matkap uçlu vida

Com’un veri tabanında saklanmamaktadır. Farklı Ödeme Seçenekleri. Kafa Çapı A, Kafa Yüksekligi H. Alçıpan vidası , dişli vidalar , pencere vidaları , saç vidaları veya akıllı vidalar.


Yumuşak malzeme delinirken sivri uçlu. Sivri uçlu alçıpan vidaları alçıpanın 7mm sac kalınlığına kadar olan metal elemanların üzerine sabitlenmesinde kullanılmalıdır. Karşılaştırma listesine ekle. Hırdavat Dünyası tescilli markasıyla hırdavat ve bağlantı elemanları sektöründe de başarımızı kanıtladık. BORAZAN MATKAP UÇLU VİDA.


Rysb matkap uçlu vida

Geliştirilmiş özel diş yapısı sayesinde plastik, termoplastik ürünlerin montajında statik ve dinamik yüklerde çok daha kuvvetli dayanıklılık sağlar. Daha büyük çaplı vida kullanmanız gereken yerde daha küçük bir plastik vidası ile daha yüksek verim elde ederek tasarruf etmiş olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar