21 Haziran 2019 Cuma

Ithal çam kereste

Fabrikamızdan çıkan ürünlerin fiyatlarını dilerseniz sitemizde ki iletişim formundan, dilerseniz de telefon numaralarımızdan bize ulaşarak öğrenebilirsiniz. Her alan için kereste ve ithal kereste ürün çeşitlerimiz ile Kaliteli, hizmet sunmaktayız. Halkımız tarafından en yaygın olarak bilinen ağaç türüdür. Anadolu’da yaygın olarak görülen ve kullanılan bir ağaç türü olan çam , her türlü ilkim ve zorlu doğa koşullarına karşı son derece iyi mukavemet.


Sibirya’dan fırınlanmış olarak ithal ettiğimiz sarı çam lata keresteler , karaçam ve kızılçamdan renk ve sertlik farkıyla ayrılmaktadır. Firmamız ucuz kereste fiyatları ile rekabet etmeyi önemsiyor,kayın,gürgen,meşe,ladin, çam ,köknar,inşaatlık,paletlik, ithal kereste çeşitleri KERESTE FİYATLARI. Online teklifimiz ücretsiz olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Türkiye’de yaygın ve çok kullanılan bir ağaç türüdür.


Kolay işlenebilen, rahat tutkallanabilen, boyanabilen ve cilalanabilen, tornalanabilen, iyi çivi tutan keresteler istenildiği gibi renklendirilebilir. Sibiryadan fırınlanmış olarak ithal ettiğimiz sarı çam lata keresteler , karaçam ve kızılçamdan renk ve sertlik farkıyla ayrılmaktadır. Yağlı yapısından dolayı uzun ömürlüdür.


Beyaz çam olarak da bilinen bir çam türüdür. Balıkesir Gönende hizmet veren firmamız kereste sektöründe ihtiyaca göre en uygun fiyatlarla kereste temin etmektedir. Sadece filtre kriterlerinize uygun ilanlar listeleniyor! Avrupa’ya ihraç etmektedir.


NEJAT TEZOL OĞULLARI ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A. ZMİR ,yerli kereste , ithal kereste ,esnek kontrplak, kontrplak, mdf - mdf lam ve kaplamalı mdf , sunta-sunta lam ,ucuz uygun fiyalı kaliteli kereste. Sattığımız YERLİ KERESTE. Yerli ve ithal çeşitleri vardır.


Sarıçam keresteler fırınlıdır. Romanyadan ithal çam kereste. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Kalın veya ince yada geniş kesilerek tomrukdan,daha sonra inşaat kalıbı veya çatı yapımında kullanılır kereste.


Kapı, pencere, pergule, iç ve dış cephe doğramlarınızda, ahşabın gireceği her yerde kullanabileceğiniz, kaliteli kereste ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde bir hayli değişen ekonomik gündem nedeni ile her alanda olduğu gibi orman ürünleri piyasasını da etkilemiş durumda. Kayın kereste , meşe ve kestane kereste gibi tüm kereste çeşitleri. Kayın masif panel, çam ve kestane gibi ağaçlardan üretilmiş masif panel çeşitleri. En uygun plywood malzeme ile avantajlı kontrplak fiyatları.


Ithal çam kereste

Hiçbir leke, hiçbir çürüme, hiçbir deadwood ve hiçbir solucan delikleri. Kereste Kalas İnşaatlık Kereste ve Kalas. Kapsan Kaplama bünyesinde üretimin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinden satışa uygun olarak birçok kereste ithal edilmektedir.


D:Sincan Merkez Adresinde Bulunan - Çam kereste gümüş meşe parke duvar raf modelleri portatif ev merdiven alti dolap ahşap boyama seti laminant kapı kasası Çam kereste kereste üreticileri satılık ahsap tekne satılık ahsap tekneler yasar ahsap yurtseven ahsap ahsap boyama kursları ahsap boyası. Ayrıca çatı inşaatlarında, çam keresteden ahşap oturtma çatı yapmada sağlamlığından ve iyi çivi tutma özelliğinden dolayı ağırlıklı olarak Çam kereste tercih edilir. Kısa zaman içerisinde ayrı bir iş dalına dönen kereste ithalatı günümüzde şirketimizin ana ürünleri arasında yer almaktadır. Ankara Siteler de faaliyet göstermektedir. Bu sebeple masif doğrama işlerinde çok yaygın olarak tercih edilir.


Kolay işlenir olması, sağlam ve dayanıklı olması, dönmemesi aranan başlıca özellikleridir. Ağacın cinsine ve kalınlığına göre uygun sıcaklık ve süre ile kurutulur. Binaların iç kısımlarında, kapı, pencere, mobilya, marangozlukta kullanılır.


Kolay işlenebilmesi ve uzun ömürlü olması sayesinde hemen her alanda gönül rahatlığı ile kullanılmaktadır. Kızılçam, karaçam veya ithal çam tomruktan imal edilmektedir. Bu nedenle sırıklarımız genellikle çam ağaçlarındandır. Kaliteli kereste çeşitleri ve uygun kereste fiyatları için bizimle iletişime geçiniz. YÜKSEK KALİTE AHŞAP, KERESTE , PLYWOOD.


Ithal çam kereste

Bu sanayi sitesinde birçok işletme, kereste fabrikası size hizmet etmektedir. Her türlü masif doğrama ve mobilya imalatında kullanılır. Köknar kereste , Tünel kalıp azman kalas,. Sibirya bölgesi sarı çam ağaçlarından elde edilir. THAL SARI ÇAMYumuşak dokusu nedeniyle kolay işlenebilme özelliğine sahiptir.


Kayın tomruğundan elde edilen kereste mamulleri çatlamaya çok müsait olduğundan dolayı sert hava alan yerde ve güneş. Talep edilen boy ve kuturlarda, isteğe bağlı olarak tor. Pervaz kapı, gömme dolap, pencere v. Cam çıtası, pvc profillerden inşa edilen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar