6 Mart 2019 Çarşamba

Şeffaf mika cam

TL (2) cakmaklarzuccaciye 98. Tl den başlayan fiyatlarımızla şeffaf branda kapama yapmaktayız. Mıknatıslı (Magnet) Folyo. Cast Folyo (Oracal 751) Reflektif Folyo. Renkli Cast Araç Kaplama.


Sınıf Pvc ham maddeden üretilmiştir. Piyasada bulunan diğer ürünler gibi geri dönüşüm maddelerinden üretilmemiştir. Tarifi: - mm kalınlıkta şeffaf mika plaka. Cam kadar saydam ve düz bir satıha sahiptir. Mma hammaddesinin ısıtılarak şekil verilmesiyle elde edilir.


Saydam ve yarı saydam olabilir. Kolay işlenebilen, kesilebilen delinebilen, Cnc lazer kesimde işlenebilen. Kaliteli şeffaf mika cam gibi görünüme sahiptir. Her zaman olduğu gibi sizlerden gelen yoğun istekler üzerine kampanya ve indirimlermiz devam etmektedir. KONYA MİKA Siz isteyin, Biz yapalım.


Fiyatlarında İndirim. Opak, şeffaf ve floresan renklerde üretilir ve plastiklere oranla iklim şartlarına daha dirençlidir. Branda fiyatları mika pvc kumaş fiyat lisetesi en uygun fiyat avantajları ile hizmet sunmaktayız. Sima Branda Olarak şeffaf alan kapama işleri de yapmaktayız. Metrekare fiyatlarımız için iletişime geçebilirsiniz.


Cam görünümlü olması mekânın kapanmasını engellemektedir. Hem şık bir görünüm hem de kaliteli bir hizmet için tercih edilmektedir. Pleksi levha nın maksimum dayanma sıcaklığı c’dir, yanıcı bir termoplastiktir.


Şeffaf mika cam

Kendi kendine yanma sıcaklığı 4c’dir, 2c’de alevle tutuşabilir. Değişik iklim şartlarında dahili ve harici geniş uygulama alanlarında kullanılabilir. Toptan Şeffaf mika satışı yapan firmamız şeffaf kış bahçesi ve kapama işçiliklerinde profesyonel olarak yapmaktadır.


Yüksek Metrajlı kumaş alımlarınızda a kadar iskonto yapılabilir. Kış Bahçesi Modellerimiz için Tıklayınız. Fermuarlı sistem sayesinde dilediğiniz zaman branda kısmını kaldırabilir yada indirebilirsiniz. Sigara içme alanı ve diğer modellerimiz için iletişime geçiniz. Kış bahçesi branda, mevsim uygulanabilir.


Kamelyanın etrafını kapatmak mı istiyorsunuz ? Kullanıcılar İhtal ve yerli olarak iki kalite ile bulabilmektedirler. Pleksiglas Akrilik Levha Kullanım Alanlar. Farkındalık oluşturabileceğiniz şeffaf küre formlarımız dekorasyon ve endüstriel projelerinizde başarılı uygulamalar gerçekleştiriyoruz.


MİKA SERT PLASTİKTEN ÜRETİLMİŞTİR BULAŞIK MAKİNASINDA YIKANABİLİR. TL (KDV Dahil) Sepete Ekle. Banyo içinde en fazla tercih edilen modellerden biri olan şeffaf duşakabinler için cam , temperlenmiş cam ve plastik malzemelerden biri kullanılabilir.


Şeffaf mika cam

Tamamen şeffaf kesinlikle sararma ve kırılma yapmaz. DİĞER ÜRÜNLER GİBİ MAT DEĞİLDİR. MASANIZA YAPIŞIR KAYMA YAPMAZ. Sayfa aşağı yukarı için sonuçlar şeffaf mika cam fiyatları - 0. Menüyü Kapat Kategoriler Anasayfa Plakalar Aynalı Pleksiler. Eşit kalınlıklarda olan cam ayna ürünlerine göre kat daha dayanıklıdır.


Router, testere ve lazer ile kesilip işlenebilir. Kırılma durumunda cam ayna gibi keskin değildir. Mum Silikon Kalıp Kokulu Taş Sabun. Türkiyenin her yerine kargo. Cam Şişe, Kavanoz Bebek Şekeri Baby Shower Bebek Şekeri.


Şeffaf mika cam

Cam gibi pürüzsüz bir yapıya sahiptir. Pleksi ve akrilik şeffaf çeşidi bulunan plastik cam ürünüdür. Mika kumaşlar Taiwan malıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar