7 Kasım 2018 Çarşamba

Polyester branda

Membran (pvc kaplı polyester branda ) üretiminin her aşaması firmamız bünyesinde gerçekleştiğinden müşterilerimize ürün çeşitliliği, zamandan tasarruf, proje bölgesine uygun kriterlerde tasarımlar ve çadırın üretimi esnasında maksimum esneklik avantajları sunmaktayız. Sırala: Stokta Olanları Göster. Bizimle iletişime geçiniz. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. PVC kaplama yapılarak üretilir. Polyester 4denye genelde sektör alanlarında kullanılmaktadır. Brandalar kullanım alanlarına göre farklılık gösterebilmektedirler.


Bir mekâna sahip iseniz ya da dükkânınız var ise brandalar çok işinize yarayacak demektir. Bu bir branda çeşidi olmaktadır. RÜNÜ UZUN YILLAR KULLANABİLİRSİNİZ UZUN ÖMÜRLÜDÜR. GÖLGE AMAÇLI KULLANILABİLİR. Bizden Haberler: Uzman Kadromuz yeni Gelişmeleri ve araştırmalı sürekli takip ederek üretim ve kalite kontrolünü geliştirmektedirler ve bu doğrultuda üretimi en yüksek standartlarda ve en düşük maliyette tutmaktadır.


Polyester branda

Brandanın tamamının polyester olması sebebiyle, polyester brandalar kesinlikle su geçirmez brandalardır. Bu yüzden müşterilerimiz tarafından su geçirmez branda çeşitleri arasında en çok tercih edilen branda modelidir. Fiyatlarımız için iletişime geçiniz. Web Sitemiz Yenilenen Tasarımıyla Sizlerle. Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa) KURUMSAL.


Karşılaştırma listesine ekle. Sunbrella Döşemelik Akrilik. Plastitex TRO ve TRH Serisi PVC Ağ Brandalar. Su Geçirmez Ebatlı PE Branda.


Genel olarak Tır, Kamyon, Kamyonet, Tente, Güneşlik, Şemsiye, Kış Bahçesi, Konfeksiyon Torbası vb. Branda kumaşları için teknik olarak ısı,. Tekne Yat Döşemesi Oturma Grubu.


DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN. BRANDA MEHMET AKAY Bir önceki yazımız olan Şeffaf Pvc Mika başlıklı makalemizde BRANDA , şeffaf branda fiyatları ve Şeffaf Pvc Mika hakkında bilgiler verilmektedir. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterli. Fabrikamız Dönüm Kapalı Üretim Tesisinde günlük yaklaşık 60.


Uzun yıllar kullanıma uygun ve kullanılan pvc polyester branda yırtılmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Alev yürümez branda kullanılabilir. Açılır Kapanır Garaj Katlanır Oto Garaj Sistemi Portatif Otomobil Garaj. PVC, branda , bursa, şeffaf, mika, jüt, güneşlik, gölgelik, akrilik, kumaş.


Borika Tente Boru Bağlantısı 22mm 3TL 3TL. Borika Dönebilen Boru Bağlantısı 32mm 8TL 6TL. Yachticon Dikişli Bölge Sızıntı Önleyicisi 9TL. Akrilik tentelik kumaş kullanılan balkon tente sistemleri yıl kumaşlarımız solmaya karşı garantilidir.


Polyester branda

Teknolojiyi takip ederek her zaman kendini yenileyen firmamız, belli kalıplar içerisinde kalmadan, günceli takip ederek, kalite ve işçilikten ödün vermeyerek zamanında işi teslim ederek, yaptığımız işin arkasında durarak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Yorum kısmından yada mail atarak fiyat teklifi alabilirsiniz. Yüzeyi sayesinde her mevsim kullanılabilen saydam kapama özelliği olan çadır sistemidir.


Tır brandası polyester temelli kumaşlardan imal edilmektedir. Hızlı kurulum ve taşıma özelliği vardır. Bakım gerektirmeyen su tutmaz özel kumaşı kullanım kolaylığı sağlarken şık tasarımı ve renkleri ile bahçenize eşsiz bir hava katacak.


Kış kampanyamız ile şeffaf mika kumaşlarda ve şeffaf uygulamalarda indirimli ücretlerle hizmet veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar