7 Kasım 2018 Çarşamba

Polipropilen halı

Diğer elyaf tiplerinden farklı olarak, poliprolin su emmez ve bu nedenle renk vermek için solüsyonla boyanması (pigmentlenmesi) gerekir. Polipropilen (PP) polimerlerin poliolefin sınıfına dahil bulunmaktadır. Düşük maliyetlidir, iyi bir darbe dayanımı vardır. Halılar da onlardan biridir. Ter ve benzeri sebeplerle oluşan nem, nefes alan yapısı sayesinde dışarı atılmakta, nem ve su tutmadığı gibi kir ve leke de barındırmamaktadır.


HALI ÇİM ÇİM İNŞAAT MALZEMELER. POLIPROPILEN Kategoriler. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Naylon halı gibi esnemeyen, yumuşaklık hissi vermeyen bir çeşitte olefin halıdır. Olefin halıyı neye benzetebiliriz derseniz, plastik halı saha çimlerini düşünebilirsiniz.


Suya en dayanıklı çeşitti. Bu halı da renk ve boyalar bu plastik kumaşın içine işlemez, dışını kaplar. Nem ve küfe karşı dayanıklı yapılarıyla rutubetli odalar ya da dış mekân kullanımları için akrilik polipropilen , polyester ve bambu iplikle üretilen halılar daha uygundur.


Polipropilen halı

Dekorasyonunuzda tekerlekli koltukları tercih ediyorsanız, kısa havlı bir halı tercih etmeniz kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Antrelerde sıklıkla tercih edilen yolluk halılar ,artık odalarda da kullanılmasıyla modern yaşam alanlarını tamamlamakta. Hangi odada kullanacağınıza karar vererek başlamanız gereken halı seçimi süreci doğru renk,doğru desen ve doğru boyutun belirlenmesi sayesinde size kullanım keyfi yaşatırken odanızın konseptine uygun. Caminin içerisi duvardan duvara halı ile kaplatılır.


Cami halıları tüm alanı kaplamalıdır. Ancak kimi zaman bu halı kaplatmaları son derece pahalı bir hal alır. NOT: DİLEDİĞİNİZ ÖLÇÜ OLURSA MAĞAZA SORU SOR KISMINDAN YADA DİREK İLETİŞİME. Bu İlan E NTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir. YumaklarTekstil Evinizi Bütünleyecek Ev Tekstili Soru Sor.


Polipropilen halı

Halı Cami Halısı Satan Bir Firma. Sürtünme katsayısı diğer plastik türlerine göre düşüktür. Pek çok uygulama alanları arasında ip, fiber, bagaj, halı , paketleme filmleri, v. Her türlü halı çeşitlerinin ve modellerinin bulunduğu firmamız da ister küçük camiler için isterseniz büyük camiler için kaliteli malzemeler ile üretilmiş hallı bulabilirsiniz. Firmamız ile iletişime geçerek bütün halı modelleri ve çeşitlerini yakından inceleme şansına sahip olacaksınız.


Orient ve biorient filmlik, rafyalık, elyaflık dikiş ve halı ipi vs. Başlangıç Kapasitesi: 60. Diğer yandan farklı yapım tekniği ile üretilen dokulu halılar , zaman içinde halı üzerinde oluşabilecek lekelenmeleri gizleyebilme yeteneğine de sahip olabilmektedir. Ayrıca dayanıklı olması ve geri dönüştürülebilirliği nedeniyle otomotiv sektöründe de önemli bir kullanım alanı bulmaktadır. Geri dönüştürülmüş PP’den sentetik halı tabanı, çeşitli Plastik banyo mutfak ve kırtasiye malzemeleri üretilir.


Birçok halı stilinde naylon ve polipropilen gibi bir elyaf harmanı kullanılır. The discovery and design of new materials, with an emphasis on solids. Ayrıca poliolefin denilen, endüstri uzmanları polipropilen kumaşlar denizcilik endüstrisi için uygun hale özellikleri zenginliği sağlamak olduğunu kabul ediyorsunuz. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Ne var ki, diğer elyaflar kadar esnek olmadığından, polipropilen genellikle üstün esnekliğe daha az gereksinim duyulan ilmek hav yapılarında kullanılır. Bu da, özellikle halı kullanımında dikkati çeken rezilyans özelliğidir. Yün halılar , diğerlerine göre daha uzun ömürlüdür. Kullanım yoğunluğu çok olan mekânlarda bile uzun süre orijinal görünümlerini korurlar.


Doğal malzemelerden dokunan bu halılar , keçeleşmeye ve kirlenmeye direnç gösterirler. Polyester ve polipropilen iplikler diğerlerine kıyasla basınca karşı daha az. Search for: Ürün Kategorileri.


Tüm Sonuçlar İçin Tıklayınız. Bir çok durumda polipropilen halılar beyazlatıcı gibi kuvvetli kimyasallara direnç gösterebilir. Monomer propilenin polimer hale getirilmesi ile elde edilen polipropilen kimyasal solventlere (asit ve bazlar). Geri dönüşümü ile sentetik halı tabanı, çeşitli plastik oyuncak, kırtasiye malzemeleri ve benzeri ürünler imal edilebilir. Siparişler (5) ShenZhen DaFang Home Carpets Co.


OFİS EV OTEL ANTİ BAKTERİYEL HALILAR. Stoktan Uzman,profesyonel kadrosuyla pratik çözüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar