4 Nisan 2018 Çarşamba

Epoksi derz dolgu

Sizler de ihtiyacınız olan derz dolguya nasıl sahip olacağınızı bilmiyorsanız drepoksi. Alçı ve derz kategorisi altında yer alan derz dolgular alçı, akrilik, epoksi reçine veya çimento esaslı olabilirken, bazıları silikon katkılı olarak üretilir. Mutfak, banyo gibi suya daha çok temas eden bölgeler için silikon katkılı derz dolgular daha çok tercih edilir çünkü silikon, derz dolgusunun dayanıklılığını.


Reçinenin uygun olmayan depolama şartları nedeniyle katılaşması ARDEX kalite standartları ile ilişkili değildir. Tek Bileşenli Poliüretan Esaslı Astar. Baz komponent plastik kutuda, sertleştirici küçük plastik kutuda, dolgu ise kraft torbada bulunmaktadır. Tüm komponentler homojen kıvamda karıştırılarak derz dolgusu elde edilir.


Uygulama öncesi derz satıhları Eposeal – B derz astarı ile astarlanmalı ve derz içine fitil PP derz dolgu fitili ile derz altı oluşturulur. Derz dolgu yapılacak derz yerleri temizlenerek nemlendirilmelidir. Derzler fayans kullanılan ortamlarda görünüş olarak oldukça farklı ve güzel bir ortam oluşmasını sağlıyor.


EPOKSİ ESASLI DERZ DOLGU VE SERAMİK YAPIŞTIRICISI. Derz Dolgu arasında inceleme yap indirim ve fırsatları kaçırma. Kimyasallara dayanım gerektiren alanlar için seramik yapıştırıcısı ve derz dolgusu. Yapı sektörünün bir çok firması ile iyi bir işbirliği içindedir.


Epoksi esaslı derz dolgu malzemeleri seramikler üzerinde bir film tabakası oluşturur. Bunu engellemek için derz boşluklarının her iki yanı bantlanmalıdır. Buna rağmen taşan malzeme olursa iyice temizlenmelidir. Geç kalındığında temizlik çok zorlaşır. Hazırlanan karışım, kap ömrü dolmadan karolar üzerine dökülüp, plastik ya da sert kauçuk mala yardımıyla yayılarak çapraz hareketlerle derzlerin iyice dolması sağlanmalıdır.


Arama sadece ürün isimlerinde yapılmaktadır. Daha özel bir arama yapmak isterseniz, Detaylı Arama ile ürün sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Vodabond Derz Tamir Dolgusu 4gr. Sevkiyat süresi 1-iş günü.


Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Akrilik esaslı hazır, seramik, mozaik yapıştırıcı ve derz ürünüdür.


Epoksi reçine esaslı, üç bileşenli, solvent içermeyen. Altın, gümüş ve bakır simin metalik. EM-POXY 4Epoksi Reçine, Sertleştirici ve Dolgudan Oluşan Üç Bileşenli Akrajlama, Sabitleme ve Dolgu Harcıdır.


TANIElastomerik reçine esaslı, soğuk uygulamalı, derz dolgu malzemesidir. Sızdırmazlık özelliklerine sahip, likit derz dolgu malzemesidir. Bu dolgu malzemelerine derz dolgu malzemeleri adı verilir. Eğer banyo ve mutfaklardaki ya da evinizin diğer kısımlarındaki derzleri değiştirmek istiyorsanız, fayans ve karoların yanı sıra ihtiyacınız olacak diğer bir ürün de derz dolgusu olacaktır. Bu derzlerin kendi üzerinde çalışan hareketli ağır yüklere karşı ,her derz geçişlerinde , yumuşak yapılı mastik dolgular ile kendilerini korumaları mümkün değildir.


Kısa bir süre sonunda parçalanan bu derzler ise , fabrika kullanıcılarına pahalı onarımlar ve ciddi sorunlar ile geri dönmektedir. Dolgu işlemi betonun günlük kür zamanından sonra başlanır. Kaplamaların altında kullanılan yapıştırıcının tamamen kuru olmasına dikkat edilmelidir. Sertleştirici, epoksi içine dökülür ve içine hava kabarcıkları girmemesi için yavaş devirli bir karıştırıcı ile homojen gri bir renk alana kadar karıştırılır.


Karışım kartuşa doldurulur ve deliklere sıkılır. Sertleşmiş konumda yapışma-, gerilme-, basınç- ve eğilme dayanımları yüksektir. Hava tabancası ile kurutulur.


Astarlanıp dolguya hazır hale getirilir. Dolgu malzemesi doldurulduktan sonra kurumaya bırakılır. Fitil PE: polietilen derz dolgu fitili. Tanım Kesilen beton derzlerin mastiklerle doldurulmasından önce , derinliğin azaltılması ve bu sayede sarfiyatın azaltılması ve aynı zamanda mastiğin uygulama sonrası aşağı doğru çökmemesi için kullanılan polietilen esaslı derz dolgu fitili. Beton derzlerinde kullanılan özel karışımlı bitüm esaslı, beton ile birleşen, şişmeyen, sürekli elastik banttır.


Su geçirimsiz betondan yapılmış inşaatlarda beton dökme. Teslim Süresi: 2-İş Günü. KarÕúÕPÕn rengi homojen olmalÕGÕr.


Epoksi derz dolgu

Fazla derz dolgusu diyagonal hareketlerle karo yüzeyinden temizlenir. Betonarme tavan döşemelerinde poliüretan esaslı elastik mlz. Polietilen fitil (ø mm) kg.


Tek bileşenli poliüretan bazlı derz dolgu mastiği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar