23 Nisan 2018 Pazartesi

Duvar dekorları

Birbirinden güzel duvar dekorları ürünleri ile evinizi renklendirmenin ve kişiselleştirmenin en eğlenceli yolu Hepsiburada’dan geçer. Evinize dilediğiniz tasarımı ve ışıltıyı kazandırmanın en zevkli yollarından biri duvar dekorları kullanımıdır. Sınıf Kalite Ücretsiz Kargo.


Girdiğiniz TekzenKART bilgilerini eklemek için doğrulama yapmanız gerekiyor. Lütfen aşağıdaki doğrulama adımlarını izleyiniz. E-BÜLTEN HABERCİSİNE ÜYE OL.


Kampanyalar,indirimler ve duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize üye olun. MİMARA DANIŞ KAMPANYALAR. Karodesen serilerinden Misina ve Padova öne çıkan modellerimizden olup zengin doku ve renk alternatifiyle kullanıcılarının beğenisine sunuldu.


Düşünün ki duvarlarımız boş birer tuval, bizlerse onlara hayat verecek sanatçılarız. Zevklerimize ve dekorasyon anlayışımıza uygun hale getirmek için ise seçenekler sonsuz. Bu sayfada her zevke hitap edecek, posterden kitaplıklara, duvar kağıdından panolara birçok farklı duvar dekor çeşitlerini derledik. Aynı gün kargo avantajı ve mağazada ücretsiz iadedeğişim fırsatıyla duvar dekoru satın alın. TL Kdv Dahil 9TL Kdv Dahil.


Sitemizde yapacağınız işlemler SET gerekliliklerine uygun olarak 1Bit SSL şifrelemesiyle güvencededir. Oturma odası duvar dekorasyonu yaparken duvar kağıdı seçmek isteyebilirsiniz. Bu durumda sıradan değilde daha çok ilgi çekebilecek farklı duvar kağıtları seçerek modern ve iddialı bir oturma odasına sahip olabilirsiniz. Mottolu duvar panoları, metal duvar panoları, ahşap duvar panoları, ferforje duvar panoları ve daha pek çok duvar panosu çeşitliliği birkaç “tık” ile kapınıza kadar geliyor. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır.


Duvar dekorları

Renkli ve birebir duvar kaplama desenindedir. Plakalar halinde satılır ve ortalama bir plakanın kaplamadığı alan 60m² dir. Strafor duvar kaplama hafif ve görsel olarak mükemmel olan strafor kaplama ürünleri, pratik ve hesaplı özellikleriyle, görünüş olarak çok kötü olan birçok alana, estetik özellikler kazandırmıştır. BMP-M0₺39KDV Dahil ₺48KDV Dahil.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Ancak mevzuubahis olan bu durum değilse, duvarlarınızı ev dekorasyonunuza ve kendi zevkinize uygun bir şekilde nasıl dekore etmeniz gerektiği konusunda ipuçlarına ihtiyacınız varsa, homify sayfalarınızı takip ederek duvar dekoru konusunda ilham alabilirsiniz. Duvar Kaplama Dekorları Hakkında.


OSCAR STONE BEŞİKTAŞ İŞBİRLİĞİ,TAŞ GİBİ BEŞİKTAŞBizim için büyük gurur ve onur kaynağı olan bu iş planında İZMİR BEŞİKTAŞLILAR DE. Toplam 3ürün görüntüleniyor. Kargo Sidem Dekor ’ un kapıda ödemeli hizmetleri ile dilediğiniz ürünü ayağınıza kadar isteyebilirsiniz. Başka bir ahşap palet ile duvar dekorasyonu fikri… Çiçekleri, bitkileri seviyorsanız farklı bir fikir. Muhtemelen yeşiller etrafını saracaktır… Ahşap palet parçaları ile bir birinden farklı duvar dekoru ve dekorasyonu yapabilirsiniz.


Ancak bugün size kara tahta duvar dekorları ile evinize biraz renk ve eğlence katmanın basit yollarından bahsedeceğiz. Yaşam alanlarınıza büyük paralar harcamadan biraz eğlence ve espri katmak istiyorsanız kara tahta duvar dekorları bu iş için en uygun dekoratif tasarımlar arasında geliyor. Dekoru zenginleştiren duvar dekorları , göz alıcı ve şık bir ev. Ev Gezmesi ay önce ay önce Aynaların ışıltılı göz alıcılığına salonunda yer vermek isteyen henüz tazecik evli ev sahibimiz, gri nötr tonunu, mor vurgularla asil bir görünüme büründürmüş.


Bu yazımızda birbirinden ilginç bir çok duvar kağıdına ulaşabilirsiniz. Sizler için farklı ve ilgi çekici duvar kağıtlarını derledik. Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Serpil hanım tam zevkime ve ihtiyacıma uygun bir tasarım yapmışsınız.


Bir anda beni tasarım heyecanı sardı ama şöyle bir sorun var ki ben sizin kadar becerikli ve cesaretli değilim herhalde. Işık Geçiren Mermer Desenli Panel Faux TRS12. Kristal Cam Mozaik ECM A9. METAL DUVAR DEKORLARI ASLAN METAL DEKOR ₺9KDV Dahil ₺16KDV Dahil. Boş duvarlara bakmaktan sıkılanlar için yapılabilecek en zarif ve doğal duvar dekorları arasında birbirinden güzel ağaçlar, dallar ve yapraklar evinize doğadan esintileri yansıtabilecek şık ve zarif düzenlemeler.


Duvar dekorları

GÜNÜ İÇİNDE KARGODA ₺22KDV Dahil. Bonvagon özel seçkisiyle beğeninize sunuluyor. TL Dog Hair Köpekli Dekoratif Tabela 25cm. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Kargolama Web sitemizden satın aldığınız ürünlerin teslimatı UPS kargo veya PTT Kargo aracılığıyla yapılmaktadır.


Duvar dekorları

Siparişinizin durumunu, size verilen sipariş numarası ile web sitemizde yer alan kargo takibi sekmesi üzerinden ya da kargo şirketinin gönderi takip sayfası üzerinden kontrol etmeniz mümkündür. Tv ünitesinin arkasındaki duvara kiremit rengi tuğla yaptırıyoruz. Tüllerim krem desenli,kuruvaze. Masa ve sehpalarımız beyaz lake.


Kullandığı kaliteli malzemeler, boyalar ve özenli işçilik sayesinde sağlam temeller üzerine kurduğu “ DEKOR ” marka duvar kağıtları kısa zamanda Türk pazarında lider konuma gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar